Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • aktualije

    Uvijek se moze biti iskren. Cesto smo pri tome i netakticni; to je, valjda, cijena (brutalne) istine. Jesam iskrena i volim biti iskrena. Lakse je.Jest da zbog toga koji put tresnem, al nema veze. (Oni koji nas ZAISTA vole i cijene, oprostit ce i poneku "netakticnost"; pitanje jesu i ostali zasluzili nasu iskrenost?)

    I da, tolerancija je apsolutno neravnopravo raspoređena... Al ne smijemo o tome tako razmisljati. jer cemo sigurno zakljuciti da smo u onoj skupini kojoj se "manje rasporedilo". A to nije zdravo. A najvjerojatnije ni točno.

    No sikiriki. Svaka rit dođe na šekret, prije ili poslije...

    avatar

    31.10.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nekako se i meni slično desilo. Nisam osoba koja ne bira riječi. Naprotiv, trudim se ne biti gruba. Ipak, koliko god birala kako ću nešto reći, onaj kome ne paše čuti drugačije mišljenje pa bilo to i skroz fino to doživi po svome. Štogod da se desilo, ne valja se nervirati, jer time se ništa neće popraviti, samo će ti biti gore. Mislim da je najbolje okrenuti novu stranicu, a iz svega što se desilo nastojati izvući ono što može biti škola. A kad želimo, gotovo sve može biti škola.

    avatar

    31.10.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • free

    ne znam postoji li netko tko nije bio prozivan zbog iskrenosti. nije badava ona :istina boli.

    avatar

    01.11.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    O ovoj temi moglo bi se puno. Vecina nas prica o iskrenosti, no malo je onih koji su spremni na nju. Jos izreci ju ok, ali primiti malo teze. To je tako i mozemo sada polemizirati do ludila, ali zaista je tako. Jako cesto vodi nikamo. Ili u propast, kako hoces. A iskreni mozemo biti samo sa vrlo bliskim osobama, naravno, ako su spremne na tako nesto. I to ne uvijek. Mozda iskreni mozemo biti samo sa samim sobom, iako vjerujem da i tu kiksamo pokoji put.

    avatar

    01.11.2007. (02:13)    -   -   -   -  

  • Nemam pojma!

    Uf… uf… sada kada sam ovo pročitao neke stvari su mi jasnije. Što tek ja da kažem o Marku na Kosovu :-))))

    avatar

    05.11.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Pa imam par osoba s kojima mogu biti krajnje iskrena. S velikom većinom ne mogu, u smislu da ima kažem baš onako kako ja vidim stvari. Iskrenost zaista boli i ljudi ju uglavnom ne opraštaju. Neki to izbjegavanje zovu netaktičnošću neki diplomacijom.......pih...tko će ga znati! Treba procijeniti tko ju može podnjeti. Tvoja bivša prija očito ne može. Pusa.

    avatar

    07.11.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Pipi, ti si se ozbiljno ulijenila.
    Sram te budi!!!
    Kaze ti jedna koja pise "redovito."

    avatar

    11.11.2007. (03:00)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    jao, jao, pa vec su prosla dva tjedna! puna dva tjedna! ... od mog zadnjeg posta. bit ce nesto ovih dana. obecajem, kora-kri.

    avatar

    12.11.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...