Komentari

zlatnaluna.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Tinolovka

    ....lijepa priča...

    avatar

    29.10.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    Priča je fenomenalna i mislim da bi se ovakve priče, kojih ima još, trebale čitati djeci prije spavanja, umjesto besmislenih bajki koje su pune glupavih stereotipa ili novonastalih čarobnjačkih izmišljotina koje djecu baš ničem ne uče.
    Vidim da se slažeš s mojim mišljenjem oko izbora, kad ovako čitam komentare ispada da mnogo ljudi neće izaći na izbore. Da li je to najbolja odluka pojma nemam, ali znam da ja jednostavno NE MOGU mirne duše dati svoj glas bilo kome od predloženih. I ne želim ići protiv sebe.
    Nogica je bolje, hvala draga na brizi. Mažem je svako jutro i veče azenom i sada je više ne osjećam - hehehehe, moš mislit da je to zapravo dobra vijest. Pozdrav.

    avatar

    30.10.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Animals Rescue ~

    To nam je časna pričala na vjeronauku. Stvarno lijepa priča... Što se tiče te priče klikni ovdje ! Radi se o retriverici koja nažalost nije imala baš takve sreće kao ovaj psić... Njena situacija je bila teža jer su njene obje noge bile paralizirane, a ona je bačena u smeće. Na svu sreču našao ju je jedan čovijek i Lucy je uz njegovu pomoč proživjela punih deset godina, a vetrinari su govorili kako se to nikako neće desiti... Obavezno posjeti!

    avatar

    05.11.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • °° Stela °°

    dirljiva priča... pohvale još jednom vlasniku bloga :)

    avatar

    05.11.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    draga, nemam ništa protiv komentara od dvjestotinjak redova...kad god želiš možeš ih nadopisivati na mom blogu :o) drago mi je što se slažemo :o)

    avatar

    07.11.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • °Zlatna princeza°

    hvala draga, meni je jako drago da još ima "bedača" poput mene!

    avatar

    07.11.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    inače, znam da će te zanimati kako je Bela: E, pa sjajno ! Ono što mene osobno oduševljava je to što sada kada idemo usput na vikendicu, pa svratimo Belinim "vlasnicima", jedna od njezinih ljudskih "ukućanica" tvrdi da su ona i njezina pseća obitelj - pazi ovo - najpametniji psi na svijetu i onda prepričava dugo što sve rade. Napominjem da je ovo ČUDO u seoskom okruženju i presretna sam što je Bela uspjela nešto što je bilo gotovo nezamislivo - da razmišljaju o psima i da ih doživljavaju kao živa bića vrijedna pažnje i brige. Lako je suditi drugima, teže je razumjeti ih, a još teže pokušati ih promijeniti, ako čine nešto loše, a ne znaju za bolje. Zato je meni sjajno što je u Belinoj ljudskoj obitelji došlo do pomaka na bolje. A iskreno, mislim da smo najviše od svega tome pridonijeli mi koji smo im vlastitim primjerom i odnosom prema psima pokazali da postoji i drugi način ophođenja. Inače sam uvjerena da se najbolje podučava druge na vlastitom primjeru :o))))

    avatar

    12.11.2007. (15:46)    -   -   -   -  

  • °Zlatna princeza°

    Bravo draga, učinila si veliko i dobro dijelo psećoj populaciji a i nekim ljudima koji
    možda toga nisu svjesni. Bravo za Belu i bravo za njezine "vlasnike" velika je stvar
    nekoga tako uspijeti uvjeriri da je u krivu.
    To je jedan od rijetkih ali lijepih primjera i odgovor na onu staru besmislenu:
    ah, pa šta može učiniti jedan čovijek!
    Eto, ovo može učiniti.
    Bravo za tebe. Ponosim se tobom.

    avatar

    12.11.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Štambukica

    Divna priča...Jako mi se sviđa tvoj blog,pogotovo ove izreke u boxevima....

    avatar

    12.01.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...