Komentari

guest01.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • neazess

    U to ime evo jednog :)). Već po ovom postu vidim da ti ja vjerojatno neću biti od neke koristi u testiranju istine, jer se sa svime što si dosad napisao zapravo slažem :))). Ono što mi se sviđa je što polaziš od ideje da je "vanjski problem" produkt "problema" u tebi.
    Da, vjerujem da ono što nam smeta doista jako puno govori o nama samima i mislim da svi imamo taj dio u sebi - da nam neke specifične stvari bude otpor. Kod mene ih, npr. ima dosta, no po uvjerenju se ne "borim" protiv njih već ih samo pokušavam biti svjesna. Na kraju se pokaže da i iz mog otpora čiji produkt mogu ponekad (tako je bilo u začetku mog bloga) biti duge i iscrpljujuće rasprave ispadne nešto dobro - naučim nešto novo ili - korak sam bliže istini :-). Lijep pozdrav.

    avatar

    30.10.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • guest01

    @ neazess
    vrlo me razveselio tvoj komentar :))) (pa ipak je prvi na mom dragom blogu :) ) ... hvala ti ...
    .. korak po korak, blize istini i tko zna gdje bi ti mogao biti kraj – beskraj ...

    avatar

    31.10.2007. (07:26)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    Već po ovom postu vidim da ti ja vjerojatno neću biti od neke koristi u testiranju istine
    uh, sve mi se čini da bi i na ovom blogu najčešće mogli napisati "slažem se" :-)

    @guest: I Nea i ja imamo prilično slično temeljno razmišljanje (i zato redovito izmijenjujemo jedan sa drugim "slažem se" :-), a na temelju ono malo informacija što imam o tebi čini se da si i ti u toj kategoriji. Naravno, postojati će ponekad neke razlike, ali to će biti najvjerojatnije oko onog manje bitnog dijela.
    Sviđa mi se da sam naišao na još nekog u Hrvatskoj tko je pod utjecajem Katie Byron jer kao što sam rekao od svih mentora ona je najviše utjecala na mene. :-)

    avatar

    31.10.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • guest01

    @ blog Sadašnjeg trenutka.. hvala na kometaru :) .. ipak je to vec drugi komentar na mom dragom blogu :)) ...
    .. meni odgovara cuti i slazem se :) .. jos neznam koji je cilj ovog bloga, ali motiv i nije bio testiranje istine vec komuniciranje o nekim ne-bas-svakodnevno-čavrljanje temama i zadovoljan sam komunikacijom ...

    avatar

    05.11.2007. (07:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...