Komentari

vladimirjordan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • SadisticoShy

    Gospon političar, ukoliko ste stvarno Bloger, što bi značilo da odgovarate na komentare, čitate i komentirate tuđe blogove, te vam Blog ne služi samo kao lažni alat za jeftine odnose s javnošću, biste li možda bili toliko ljubazni da mi odgovorite na pitanje u naslovu mog zadnjeg posta?

    avatar

    26.10.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • neutralni

    Učikteljica Đurđa Adlešić kaže danas u Slobodnoj dalmaciji : .......Kada bismo rekli koalirat ćemo sa večima" radili bismo isto što i Stranka umirovljenika. .......
    i nastavlja kako su njoj vitni priogvrami a ne ljubav prema dvije fotelje.
    Ovo kao hoće kazati akko ste vi trgovačka starnka za razliku od njih u HSLS-u,... a valjda je mislila i na HSS.
    Molim vaš komentar ove izjave..

    avatar

    27.10.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • zorzi

    Što to vi trebate pomagati umirovljenicima kada i SDP i HDZ kažu da će to oni sve sami riješiti i bez vas. A bormeš je isto kazala i Kongo koalicija. Dakle vi ste očito višal?!

    avatar

    28.10.2007. (08:58)    -   -   -   -  

  • mitar

    Zašto gospodine Jordan u svoje redove postavljate mladež HSU kao npr gospodina Milivoja Špiku - DEMOSA kad znate njegovu političku prošlost, pogotovo da bude glasnogovornik jedne tako cijenjene stranke. Taj je bio u svim strankama osim vaše i politički više ne vrijedi.

    PREDSJEDNIK TROGIRSKOG ODBORA HSP-a JOSIP MATKOVIĆ
    Milivoj Špika napravio je veliku štetu stranci
    TROGIR - Gospodin Milivoj Špika poduzimao je određene radnje suprotne statutu HSP-a, te je na taj način svojim postupcima učinio veliku i nepopravljivu štetu stranci, rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Gradskog odbora HSP-a Trogira Josip Matković, obrazlažući isključenje Milivoja Špike iz stranke. Takvu odluku donio je časni suda županijskog odbora HSP-a 1. ožujka.
    Nepoštovanje odredbi Statuta vidi se iz određenih radnji i novinskih napisa u kojima, ne samo da se ne propagira politika stranke i njezinih osnovnih načela, nego se čini nepopravljiva šteta HSP-u, a što je posebno nedopustivo u ovo predizborno vrijeme, ističe Matković.
    Iako kao član HSP-a obnaša funkciju predsjednika Gradskog vijeća Trogira te na taj način stabilizira vlast u Trogiru zajedno s HDZ-om, Špika to nikad ili vrlo rijetko na odgovarajući način ne ističe u svojim nastupima. U isto vrijeme u sredstvima priopćavanja poduzima aktivnosti koje ipak u konačnici vode osnivanju neovisne liste u Trogiru za predstojeće lokalne izbore na čijem čelu bi bio gospodin Špika.
    Dovoljno je pogledati natpise u našim dnevnim listovima. Posebno veliku štetu HSP-u Špika je napravio u članku objavljenom u Večernjem listu od 1. ožujka u kojemu, ističe Matković, Špika sumnja da je dio trogirskog HSP-a za koaliciju sa SDP-om. To po riječima Matkovića, nanosi nepopravljivu štetu HSP-u jer u najmanju ruku zbunjuje članstvo, simpatizere i buduće glasače HSP-a.
    Izvršni odbor trogirske podružnice, prema odredbama statuta HSP-a, jednoglasno je pokrenuo inicijativu za isključenje Milivoja Špike iz HSP-a, što je potvrdio i časni sud županijskog odbora kojim predsjedava Tomislav Zaninović.
    Slobodna Dalmacija

    PREDSJEDNIK RASPUŠTENOG
    TROGIRSKOG OGRANKA HSS-a MILIVOJ ŠPIKA
    Nećemo biti sluge komunistima
    TROGIR - Gradska organizacija HSS Trogira nema namjeru biti sluga komunistima ma koliko se to oni trudili — izjavio je na konferenciji za tisak predsjednik raspuštenog GO HSS—a Trogira Milivoj Špika. U nedostatku političkog sluha i etike, čak je i SDP tražio naše raspuštanje prozivajući nas za nekakvu političku trgovinu, a sami su rekli da HSS ništa nije tražio od SDP—a pa degutantno zvuči tvrdnja da je raspad ranije koalicije posljedica toga što SDP nije želio ispuniti neke želje, rekao je Špika.
    Napomenuo je da je najveća muka SDP—a u tome što će nova vlast na čelu s HDZ—om riješiti najveće komunalne probleme grada kao što su most, prostorni plan, vodoopskrba, radna zona u Planom i to samo u nekoliko mjeseci što njima nije uspjelo u četiri godine.
    SDP-u ipak hvala, nastavio je Špika, jer su otvorili oči i onima iz HSS koji su zbog svoje neinformiranosti oko događanja u Trogiru tražili naše raspuštanje pa se nadamo da će učinjena nepravda prema nama biti uskoro sanirana ali smo zbog svega toga odbili sudjelovati u izborima na izvanrednoj skupštini županijskog HSS—a u nedjelju.
    SDP se nikako ne može pomiriti, kategoričan je Špika, što predsjednik HSS nije osoba koju će oni izabrati već moja malenkost koju podržava cjelokupno članstvo u Trogiru napomenuvši da članstvo HSS-a u gradu ne želi nikakvu suradnju sa SDP kao ni koaliciju na predstojećim lokalnim izborima.
    Upravo ta spoznaja natjerala je SDP da se grubo i na krajnje prljav i primitivan način obračuna sa HSS i izmišlja afere, miješajući se u unutrašnje stvari druge stranke, dodao je.
    U prethodnih 60 godina, nastavio je Špika, drugovi su zaposlili preko 300 svojih članova sve svoje supruge, djecu, ljubavnice, poltrone, kućne ljubimce itd. u što se uključuju i djeca drugova Bakice, Veršića i Škokića, ali ako se radi o nekome drugom onda je odmah riječ o trgovini ili nečemu nezakonitom — zaključio je Špika.
    Slobodna Dalmacija

    avatar

    28.10.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • zoro

    @mitar, jeli to onaj tip što je razjurio cijelu hrpu lopova u dalmaciji. Kako vidim posebno je razbucao krim milje u Trogiru gdje je ulovio i samog gradonačelnika i njegova zamjenika u velikoj pljački novca od parkirališta. Radi se izgleda o desecima milijuna. A na ovom portalu ima toga da čovek ne može vjerovati da se tako nešto događa u Hrvatskoj.

    avatar

    29.10.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • nn

    KORNATSKA TRAGEDIJA???!!!

    avatar

    29.10.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • Vladimir Jordan

    @SadisticoShy, zato što prema važećem Izbornom zakonu koriste svoje biračko pravo.

    @neutralni, niti smo tako nešto kazali, a tko je trgovačka stranka na hrvatskoj političkoj sceni, već i vrapci na grani znaju. Da još jednom ponovim, na pitanje s kim ćemo koalirati nakon izbora, odgovorio sam: "Odazvati ćemo se na razgovor onom kome predsjednik republike Hrvatske bude dao mandat za satav Vlade. To bi po logici trebao biti relativni pobjednik ovih izbora, ali ne znači da će završetak razgovora rezultirati koalicijom, jer je za tako nešto potrebno suglasje oko naših programa, a posebno oko gospodarskog programa, kojeg držimo ključnim, te rješavanje problema umirovljenika.

    @zorzi, svi navedeni su imali priliku riješiti, ali upravo zahvaljujući njihovom naporu i rezultatima mi smo nužna potreba, a ne višak.

    @mitar, hvala na velikoj brizi i slobodno me i dalje izvještavajte, no i ja koristim Google pretraživač.

    @nn, da, doista je velika tragedija, čiji će uzroci nadam se biti rasvijetljeni.

    avatar

    30.10.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • sad

    vidim da vas ovi gore gnjave sa teskim pitanjima, ja cu postavit lako! kak ste mi gospon vladek?

    avatar

    30.10.2007. (18:48)    -   -   -   -  

  • Bruno

    sad

    Jako dobro,hvala na pitanju !

    avatar

    03.11.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • Angel

    Zašto su penzioneri koalirali sa HDZom.Imate li vi u stranci zaista kratko pamćenje ili ste vrlo tolerantni.Nisu vam vratili dug od 96 pa nadalje.Mojim roditeljima su prepolovili mirovine .Do
    poštenog izravnjavanja nikad neće doći jer se para nema.A kako im je tada bilo živjeti sa 1200
    kn to znaju samo oni koji su to probali.Kad su poplaćali račune ostalo im je 50 kn.Pitam ja Vas
    jel se s tim može živjeti.Sada je to razdoblje iza njih, ali nikada neću zaboraviti što im je učinjeno od strane tadašnje vlasti.Nikad mi ne bi bilo na pameti da razgovaram s nekim iz
    HDZ-A A KAMOLI DA S NJIM KOALIRAM.Od kako sam ostavarila pravo lgasa na izborima NIKA
    DA nisam glasala za tu stranku i gledat ću da na svakim izborima glasam protiv njih.Da se razumijemo ni drugi nisu bolji.ali onom što se u devedesetima radilo umirovljenicima NEOPROSTIVO JE GOSPODINE JORDAN.

    avatar

    18.07.2009. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...