Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • twr

    zakon ti je blog. rečenice uz slike su super smiješne! moj blog nikad neće biti tako smiješan (svijetbuducnosti.blog.hr)

    avatar

    27.10.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • milicza

    Čuj žikomanka,.pozdravček tebi i kad slijedeći put odeš u Hušnjakovo svrati u lokalnu birtiju(onu prek oputa,najbližu nalazištu)i naruči domaći crnjak.Tamo usred idile zagorja moji starci najviše trže naš domaći imotski "Vranac".Zagorci su konačno skužili da ak oćeju imat turizam moraju pprodavati vino koje se pravi od grožđa.Posao im cvjeta i nama također.Od pol čaše padaju pod stol.......slike ko i obično.super,

    avatar

    28.10.2007. (01:57)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Nekoliko dana me nema na tvom blogu , a tri predes pola Hrvatske!

    avatar

    29.10.2007. (08:08)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - twr: hehe baš ti hvala :))
    - milicza: eh ja ti baš nisam za crna vina, više bijela i to polusuha (slatkasta)... meni su crna vina uglavnom preteška ili prejaka, nemam pojma, ne pašu mi... samo neka sam mogla piti da su mi bila fina, a to su bila preskupa da mi ne bi palo na pamet kupovati ih :) sad će krenuti par postova na temu početnika-u-planinarenju, sigurna sam da ćeš naći nešto za sebe :))) na takve kao ti sam ciljala!
    - Zvrk: hehe joj, a da tek zanš kakav sam imala vikend :)) baš sam složila par postova općenito o planinarenju... neće bit baš hrane i landranja okolo, više "teoretski" postovi :))

    avatar

    29.10.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    da,da, ako se ide na Strahinjčicu obavezno i u Krapinu i u muzej, to upotpunjuje dojam o nama samima :))))

    avatar

    30.10.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hahaha baš! :))))

    avatar

    30.10.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • Oggz

    ,,e skuži,,surfam po googlu i naiđem na tvoj blog,,a tražil sam neke cool frizure jer neznam kak da se ošišam XD ,,..a dobro,,uglavnom,,proćitah sve i zbilja imaš zgodan naćin pisanja,,..pa,,to bi bilo to..

    avatar

    05.10.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...