Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Dreamer...

    žao mi je što sam vas sve malo zanemario, al nadam se da ću se popraviti, pa evo odgovora na posljednje komentare...
    @carla_bruni - ma da znaš, ja sam ti pravi purger sa dalmoškim korijenima i meni je dolje baš lijepo :-)) ...i sve sam obišao i sve vidio... ok nisam išao u muzeje jer nisam stigao, ali znam Dioklecijanovu palaču ko svoj džep već :-) ...a pjesma... a kad je jednostavno tako lijepa... a protiv srca ne ide..
    @lopataoddrveta - hej, ajde pa nije baš impresivan, ali hvala ti puno na komplimentu :-) ...pozdrav!
    @1NJOFRA - stari moj, peru nas očito neke stvari, valjda starenje... ma niiiijeee :-)
    @nada - ma već si mi falila, da znaš :-) ...fora mi je to kod tebe kako uvijek sudjeluješ u nekim pozitivnim i pohvalnim stvarima, volio bih da sam i sam više takav... i to baš cijenim kod tebe iako te znam samo ovako preko komentara... a posao, da napredovao? znaš i sama kako to ide, sve više posla, a pare nitko ne daje :-)))
    @Vitae... - ma ja ti nisam dolje niti jednom jaknu obukao... zato se tu sad smrzavam otkad sam se vratio i ne pomažu ni vesta ni jakna ni ništa :-)))
    @Natural Blondie - da, slažemo se, a vidiš opet ću, a vjerojatno i ti, potrošiti puno vremena na nevažne ljude i događaje, ali ajde barem smo svjesni, pa možemo i popraviti neke stvari :-) ...hvala :-)
    @nada - eh prijateljice, a rikno komp i nisam mogao napisati post, vidiš ti to... al kak si mi se lijepo sjetila :-))

    avatar

    24.10.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Drago Sanjalo... čestitke ti na godišnjici tj. tvome blogu...
    drago mi je da si nam se vratio i da si uspješno riješio sve probleme s računalom...
    Eh, baš si nedostajao!
    Osmijeh

    avatar

    24.10.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Tužne riječi za kraj posta...
    Drago mi da si tu...

    avatar

    24.10.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Doll

    hello! a vidit ti to purgera u Splitu..hehe..a si vido lipog svita malo, a? ipak tebi traže tboje kontinentalke..jesi mačak neki :)) vidiš koliko ja mislim na tebe, da te i u postu svom spominjem :)) i da čestitatm blogerski rođendan..i želim tih ih još puno, hehe

    pusaa

    avatar

    24.10.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    eeee...kaj samo putujes,a?? al daj, stalno si u tom splitu, ova kolumbije fakat zvuci jebeno....i fakat te razumijme kad kazes da je lijepo promijenti malo ulice,mjesto izlaska, i te neke ostale stvari....a fakat je, uvijek nam je potrebno malo odmora od ove,ponekad glupe i dosadne,svakodnevice.....a opet cim se pomalo udaljis od toga,sve to tolko nedostaje da se pitas kak si uopce mogo izac iz toga.....a ovo zadnje- pa ne znam kome nije bilo zao, tko god slusao njegovu glazbu il ne- mora mu se odat priznanje i moramo bit realni u cinjenici da je on definitivno najveca zvijezda u zadnjih godinu dana bio na cijelom ovom podrucju,i najveca reklama makedonije...... sorry na malo poduzem komentaru, nije me bilo neko vrijeme,jer mi je komp malo bio riknuo, pocela mi je i skola, pa se mora malo ucit i tak.....nadam se da ces se jos zabavljat na tim svojim putovanjima, i drz se.-...
    pozdrav majstore......:))))))))

    avatar

    25.10.2007. (00:53)    -   -   -   -  

  • till

    hey:-)) evo i mene....a prvo hvala sto si me posjetio....ustvari posjetio si Tošeta, na kojeg sigurno u ovih dana dosta mislimo.
    vidim da si purger sa dalmatinskimi koreninama ;-)))) ljepo.....blog ti je zanimljiv....i jako ljepo da puno putujes...i ja bi....ustavri vec da ali malo više daleko..... hm....sam ti slovenka pa ako sam koju rijec krivo napisala oprosti mi....ljep dan zelim

    avatar

    25.10.2007. (07:22)    -   -   -   -  

  • nada

    ...dragec moj,misli ti na prekrasnu djevojku sa znakom Kasiopeje na leđima i o skorom viđenju sa njom uskoro...jer,bliže se praznici...i tugaljivosti nema mjesta...ja krenula u teretanu,a nakon ljetne pauze i unatoč tome kaj sam stalno na bajku, od vježbanja i istezanja,ni andoli ne pomažu...ako ima posla bit će i veća plaća...(iako to kod mene nije slučaj)...uspori i uživaj u životu!Ne promiče ti samo krajolik,ako se krećeš prebrzo,promiče ti i smisao kamo ideš i zbog čega...šaljem zagrljaj...

    avatar

    25.10.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Čestitam ti na godišnjici bloga !!! Već se godinu dana družimo :-))) Lijepo!!!
    Iako ne ostavljam redovito komentare, ti znaš da te redovito čitam i pratim!
    Uživaj!

    avatar

    26.10.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Jesi , Dreamy... i nakon što sam pročitala taj tvoj post, danima sam je pjevušila...
    prekrasna je...
    čuvaj se :-)

    avatar

    26.10.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @Vitae... - hvala na čestitki, a i znaš da ovo ne bi bilo isto bez tvojih komentara... drago mi je da sam te podsjetio na lijepu pjesmu :-)
    @riječi tišine ne umiru - a nažalost, da.. a i meni je drago da sam se vratio, a i da me posjećuješ :-)
    @Doll - pravi mačak :-) ...a da samo znaš koliko sam petljao sa riječankama :-)) ...hvala na čestitci.. pa i ja se nadam da će ih biti jer lijepa je ovo stvar :-)
    @F.a.C.a. - pa prijatelju, lijepo te je sresti uvijek... ne brini ti za dužinu komentara, ima ovdje mjesta za cijele knjige i samo navali, bit će mi drago uvijek :-) ...nadam se i ja putovanjima, samo mene više zanima Europa, ili ako već ne to onda Sjeverna Amerika ili Australija... ma kad sam fina guzica, kaj mogu :-)
    @till - hej, ma ja ti jako malo putujem, samo se ovo malo potrefilo u zadnje vrijeme.. a i nije neka daljina do Splita :-)) ...ali nekako se nadam da ću ići još puno.. volio bi to... i ne brini za pravopis, samo piši, volim ja slovenke :-) ...veliki pozdrav ti šaljem!
    @nada - hej dragica moja :-) ..zamisli kak si ti tu uz mene od samog početka, godinu dana već, jako mi je to drago, znaš... i još kako i pratiš o čemu sam pisao i sve, veliki mi je to kompliment... ali me iznenađuješ, da teretana, pa kad nađeš vrijeme za sve te stvari? :-) ...i da, brzopletost je moja temeljna osobina :-) pozdrav veliki veliki veliki..
    @Arvena - hvala ti moja cjelogodišnja prijateljice od prvog posta pa nadalje :-) ...ma puno mi znači da me tako dugo pratiš i da sam ti ostao zanimljiv (valjda) :-)) ...i hvala ti na svim komentarima i nadam se da će ih biti još... i nema veze, kad stigneš uvijek mi drago vidjeti tvoj trag :-)

    avatar

    27.10.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • Doll

    čitam svoj prošli komentar..šta sam ja bila pijana kad sam ga pisala? majko moja, ne znam kako si ga ti razumio, jer ja nisam.. :)) a zato Riječanke sada ne ulaze u veze, nego furaju slobodan stil? hehe

    pusaa

    avatar

    28.10.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • nada

    ...od prvog našeg kontakta ne napušta me dojam da si ti dobar dečko,a pošto me malo kad izda isti...ostajem kod tebe...uvijek ti nastojim poslati što više topline...vesele me tvoji kom.nama koji čitamo tvoja pisma...ja sam lavica(horoskop) koja ima strahovito puno energije i dobar smisao za organizaciju,naravno, uz pomoć ostalih ukućana...volonterski pomažem oko mnogih događanja,obožavam se igrati s klincima,pomagati nemoćnim...u nekoliko sam udruga...a znaš kak se veli...mens sana in corpore sano(zdrav duh,u zdravom tijelu)..a,ako sam ti sad posvetila toliko redaka nakon čega ćeš bar malo u ovoj brzoj svakodnevnici ostati nasmijan...opet sam učinila dobro djelo,zar ne?

    avatar

    29.10.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...