Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (90)

Marketing


  • jimbo

    Welcome back!

    avatar

    21.10.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • Bolegr

    Prevelik zalogaj je u krvo vrijeme netko zagrizao. Dobro je da si ponovo tu. Popit ćemo jednu u to ime u lokalu HaCeeSPea. ;)

    avatar

    21.10.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • PaPa

    Dobro dosao nazad... They can't stop us ;)

    avatar

    21.10.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • Angie

    samo nek si ti sa zdravljem ok i nek si nam se vratio. blogosfera zašutjeti neće vjerujem duboko u to .

    avatar

    21.10.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • TriNula

    Koja država, hebote. Drago mi je sto ne zivim vise u HR. Uglavnom, podrzavam tebe i tvoj blog!

    avatar

    21.10.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    DRŽ' POLOŽAJE !!!!

    avatar

    21.10.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Pozdrav!I dobro doša natrag.Živija!I naravno nikad nemoj prestat pisat!

    avatar

    21.10.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • NF

    ti ćeš se vjerojatno izvući, netko drugi će vjerojatno platiti, greška je u sustavu, komentirao sam to na naslovnici kad još nije bilo izvjesno jel to pametno raditi...

    avatar

    21.10.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Dobrodošao natrag! Nadam se da ćeš ostati na slobodi, jer sve ostalo bilo bi loš znak, a Mesić i Sanader neka se sa svojim izjavama slikaju, jer sve ovo ide njima i UDBI RH na dušu! Nije narod stoka pa ne razumije, ne vidi i ne čuje!
    Lijep pozdrav!

    avatar

    21.10.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • Honey

    Hello!:)

    avatar

    21.10.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Drž' te se šjor Željko. Zdravi i veseli bili!

    avatar

    21.10.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Drzi se!
    Sto drugo reci. Vec je i Bandic poceo angazirati policiju da proganja ljude na Cvjetnom, a jos nije postao Predsjednik ;) .Jadno, bijedno i zalosno...Kuba, Sjeverna Koreja i Hrvatska.A najgore sto ce se opet izabrati iste stranke.HDZ=SDP!

    avatar

    21.10.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  • guerilla

    A je li istina Peratoviću što pričaju u krugovima bliskim istrazi da si snimao sve svoje telefonske razgovore s kolegama neovlašteno, bez njihovog znanja, znači protuzakonito? Ja sam rekao da ti to ne bi ni u snu učinio. I daj nam molim te još koju asocijaciju na identitet ovog novinara, a i reci što ti misliš zašto baš njega nisu htjeli uvrstiti u spis?

    avatar

    21.10.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • klepan

    Veseli me tvoj povratak ali te upozoravam da im i mi nevino optuženi stvaramo ponekad probleme. Ne može nam se stalno opraštati.
    Ne znam zašto ali mene su jednom policajci ubacili u maricu i odmah izveli nekoliko slobodnih udaraca.

    avatar

    21.10.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • aristarh

    Nisam dovoljno informiran o temama ali jedno sam siguran. Udbaško gnijezdo kod Mesića treba neutralizirati što prije. Ne smije se dozvoliti da se opet smjeste kod novog predsjednika ili slično.
    Pozdrav Peratoviću. aristarh.

    avatar

    21.10.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Pax

    Samo osvrt na querillu: Telefonske tajnice, modemi i ostali telefonski snimači bi u HR trebali biti isporučivani bez tipke REC ili s natpisom "Zakonom zabranjeno koristiti". Slijedeći tu logiku zabraniti korištenje video kamera i zvučnih snimača bez pismene dozvole svake osobe koja će ući u vidokrug objektiva ili slušno polje mikrofona... Dozvoliti snimanje bez znanja druge strane samo tajnim službama! Jer će oni ionako imati najmanje problema oko dobijanja sudbenog naloga za takvu radnju!

    avatar

    21.10.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • aristarh

    Naprijed blogeri!!!
    Kako je ovo sve zapetljano, a toliko se svi skupa trudimo da „lopove“ raskrinkamo. Kako je tek bilo zapetljano, za vrijeme jednoumlja, kad su nas ovakve ubijali. No samo naprijed, što više diramo šašu i bunimo žabe, sve više lopova će se otkriti, a ima ih svuda pa i među nama.

    avatar

    21.10.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @guerilla, hvala ti na komentaru. Uvrstiti ću ga u novu tužbu protiv države. i tebe i policiju iz kkrim obrade predložiti kao svjedoke. Vidit ćeš kako će biti veselo Karamarku i Bajiću. Naravno, i ti ćeš uživati. A na sudu ću otkriti i identitet tog suradnika, kak bi rekao Mesić špiclova, čije sam mailove predložio da uvrste u spis, a nisu htjeli. Napokon će i on dolijati sudski. O ostalom, u interesu istrage, za sada, ne bih komentirao. Hehe, bye, bye ;)

    avatar

    21.10.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • Guerilla

    Pax, kad snimaš doušnike i špiclove onda je to jedna stvar, a kad snimaš kolege bez njihova znanja sasvim nešto drugo. Ali, to ionako ovdje nije slučaj pa ne treba o tome raspravljati. Ono što je ineresantije svakako je identitet tog špiclova čije je mailove Peratović predložio da se uvrste u spis. Zanimljivo je to što to nisu htjeli. Zašto? Ali, jednako je zanimljivo pitati Željka zašto se s tim špiclovom kojega zapravo prezire dopisivao? Prezira ga, očito je, jer je muriji sugerirao da njegove mailove uvrste u spis. Izgleda da ga prezire zato jer je to Mesićev i Karamarkov prijatelj. Čudna situacija, dvostruko čudna. S jedne strane ostaje nejasno zašto si se Željko dopisivao s čovjekom koga preziraš i denunciraš muriji, a s druge zašto taj tip uživa podršku policije!? Objasni nam malo, svisnut ćemo od znatiželje. Na kraju, drago nam je da se smješkaš i da si veseo nakon što si od tjeskobe imao paničan napad, kako su javili u svim vijestima. Ili je i to laž?

    avatar

    21.10.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • klepan

    Guerilla
    Nije toliko opasno što smo mi Hrvati najpametniji narod ,već što je ta pamet kod nekih neizlječiva!

    avatar

    21.10.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Ne daj se, pokazi im!
    Pozdrav i podrska.

    avatar

    21.10.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • tonko

    peratoviću ti si znači muriji na saslušanju prokazivao kolegu novinara? pa za koji smo te kurac mi podržavali!
    ovdje se pokretala peticija protiv progona novinara, a ti se kesiš i prijetiš da će napokon i tvoj kolega novinar sudski dolijati, eto samo zato jer je blizak predsjedniku. zanimljivo je i to da su nas mediji obavijestili da je istraga dovršena a ti tvrdiš suprotno. čak joj se i raduješ. dogovorio si se ti Peratoviću s državom, ha, heheheh?

    avatar

    21.10.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • edi

    ako je ovo neki kviz,pretpostavljam da je taj novinar romano bolkovic,samo mi nije jasno kako se pokraj mesicevog dupeljupca pukanica i on uspio smjestiti na to mjesto?:))
    nego,mogu te nesto pitati peratovicu?
    nisi li ti u zadnje vrijeme cackao oko nekih racuna u austriji,znas ono..jure klaric,klariko voce i predizborna kampanja?
    u te price o gotovini ni debili ne bi povjerovali,pa eto, pitam..tek onako,iako odgovor od tebe(sad!) i ne ocekujem!?:)

    avatar

    22.10.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • Guerilla

    Klepan
    Vrlo pametna opaska.
    Nego, Klepane, jesi li primjetio da je premijer Sanader glasno i jasno kazao da je sve ovo moguće nečija podvala i da ćemo vidjeti čija je to igra! Premijer Hrvatske nikada nešto slično nije kazao, pogotovo ne nakon što je već jedan od šefova policije cijelu ovu situaciju platio smjenom. Dakle, u ovoj zemlji netko organizira uhićenje blogera samo zato da se naudi premijeru i to u izbornoj kampanji! Slučaj postaje sve čudniji. Ono što me iznenađuje zapravo je strah koji se odmah javio kod blogera. Recimo, na naslovnici ispod teksta o tome da je Peratoviću na ispitivanju pozlilo komentiralo je svega 5 blogera. U tom je smislu akcija prilično uspjela. Začuđujuće je i malen broj blogera koji su izrazili podršku Željku svojim komentarom. U ovih nekoliko dana za očekivati bi bilo da su stotine i stotine komentara ispod njegovog posljednjeg posta. Kao da i blogeri poput premijera osjećaju da tu nešto ne štima, da je tu neka igra posrijedi. Navijajmo za Sanadera da vidimo na kraju i koja.

    avatar

    22.10.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • TriNula

    Guerilla, jako puno blogera je pisalo o ovom slucaju. Nisi dobro istražio ;)

    avatar

    22.10.2007. (00:10)    -   -   -   -  

učitavam...