Komentari

vezenje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lorna Doone

    Evo ti i mene... sve zaostatke sam pogledala, pročitala i jako sam vesela da ipak nećemo svi jednog dana oblačiti kaubojsku odjeću ili neku drugu, uvezenu, nego našu, starinsku, izvezenu! Isprika da se nisam prije pojavila na ovoj adresi, samim tim da me imaš u linkovima... sram, sram, sram! I da! Zajedno smo jače!

    avatar

    19.10.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • romantales.mojblog.com

    Kad kreneš raditi lajbek obavezno, ali obavezno , slikaj etape rada, objavi i onda ćemo svi lijepo komentirati i nešto naučiti.

    avatar

    19.10.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • Son-Ja iz Pravog reda

    Ne znam zašto nisam mogla ostaviti komentar neki dan, pa sad opet pokušavam. Pozdrav!

    avatar

    19.10.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • Drndo

    Ajd objavi sliku didovog lajbeka.

    avatar

    21.10.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • nymphea

    Definitivno moraš poslikati sve etape rada na lajbeku, a pokaži nam i djedov, sigurno je jako vrijedan! Piljim u fotografiju iz prethodnog posta i ne mogu vjerovati. Svaka vam čast što imate toliko živaca i strpljenja, ovo je nevjerojatno složeno i lijepo. I komentar vezan za učenje tvoje kćeri. Mene nije mama naučila ručnim radovima ponajviše zato što u vrijeme kad je ona htjela mene učiti heklati i plesti, ja nisam bila zainteresirana, a poslije se prestala baviti ručnim radom zbog problema s očima. Zato sam počela učiti u tridesetoj, sad kad me zanima ;-) i tako stekla krasne prijateljice! Nikad ne znaš što se dobroga može izroditi iz nečeg, naizgled, negativnog.

    avatar

    22.10.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • misha

    Evo i ja da ti pozelim dobrodoslicu, makar i ovako sa zakasnjenjem. Prekrasno je ovo sto radis. I ja jako volim da vezem mada do sada nisam mnogo radila narodne motive. Redovno cu te posecivati da vidim sta ima novo.

    avatar

    22.10.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...