Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Vražja posla

    Eh, itekako sam svjesna svih zdravstvenih problema koje mogu uzrokovati svojom težinom pa svejedno nisam dovoljno jaka da nastavim s dijetom. Ali, pozitivno je što sam proljetos smršavila 8 kg i još se nisam udebljala. :-)

    avatar

    17.10.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    eh, ne bi čovjek ni bio debeo da se u startu pridržavao nekih osnovnih principa prehrane. ili - ne bi čovjek niti zapalio prvu cigaretu jer svi znaju da je nikotin ovisnost, ali... i sl...

    avatar

    18.10.2007. (07:01)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    odlican ali i potresan clanak. sama cinjenica da netko cita stranice karakter kluba ili slicne teme po caspisima je znak da je osoba svjesna i problema i nacina kako da ga rijesi. sto je prvi korak. no vecina jednostavno nema neki poticaj i nikad nista ne ucini kako bi poboljsala svoj nacin zivota.
    pogotovo kad citamo ove podatke o zdravstvenom osiguranju...padne mi mrak na oci. kao i od onih koji zbog prekomjernog pusenja dobiju rak ali se cigareta ne zele odreci. zdravi dakle placaju za bolesne koji su neodgovorni prema svojem tijelu.
    slazem se da je potrebna edukacija i to na svakom koraku. da sam ja drzava, zabranila bih za pocetak reklamiranje svakojakog smeca poput gaziranih pica ili cipseva...tj. svega sto sadrzi previse secera ili raznoraznih nezdravih dodataka.

    avatar

    18.10.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • Kaja

    bolje da nisam čitala :)

    avatar

    18.10.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • ledena

    Jako dobro urednice!
    Nazalost, statistika pokazuje pravo stanje među nama. Isto tako nažalost, još se manje toga poduzima za rješavanje ovog problema. I sami medicinski radnici još uvijek doživljavaju debljinu kao kozmetički problem, rijetki kao bolest. I tako se tome i pristupa. A društvo nam je sve bolesnije i bolesnije, društvena svijest na nuli, djeca se hrane smećem, hrana je sve gora...
    Valjda ima nade za naaaas...

    avatar

    18.10.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Evo da vam i ja mahnem usput! :). Lijepo vas je vidjeti sve opet tu. Pozdrav svima! Hug starim urednicama! :-*

    avatar

    19.10.2007. (05:51)    -   -   -   -  

  • ledena

    lorraine - i tebi veliki, veliki hug!!

    avatar

    19.10.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    debljina je proizvod društva u kojem živimo...ja mislim...postajemo svjesni da je to bolest...ipak su mi fotografije uz tekst bile preekstremne...onaj koji ima 10,20 kila previše sad će mislit aaa ja imam još fore...:) ...pretilih ima svuda oko nas i ja sam sama malo posrnula...i uvijek planiram promijeniti ono zbog čega su te extra kile došle i nekako nisam još ništa poduzela...a dovoljno bi bilo naći vremena za malu šetnju ...je da sam zauzeta ali za to bi mogla nać vremena.

    avatar

    19.10.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  • gospe

    danas ja krecem u nove pobjede ;)

    avatar

    21.10.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • TriNula

    @7dana: inace nemam problema sa tezinom, ali samo setnja nece pomoci. potrebno je promijeniti nacin prehrane, ali i nacin razmisljanja ;)

    @ledena: problem nije u zdravstvenicima nego u nama samima. Ako cemo cekati da netko kaze kako je nesto stvarno bolest, nacekat cemo se.

    avatar

    21.10.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    Upravo razmišljam kako bi mogla od sutra početi...

    avatar

    21.10.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...