Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • pupak svijeta

    Znaš šta? Treba puno hrabrosti za donijet takvu odluku. I nije lako, znam, značilo je to odbaciti jedan cijeli dio života, jednu naviku udobnosti i sigurnosti, uljujljkanost u neki dobro poznati ritam i način. I vjerujem da si ga jako povrijedila. Međutim, što bi bilo da ste zaista ušli u nešto ozbiljnije, u brak, djecu....i da onda shvatiš da to definitivno nije čovjek s kojim želiš biti. Tu bi bilo više bola i patnje i predbacivanja nego sada. Sada boli navika i boli ponos, ali brzi potez flastera s kože uvik je lakši nego polagano skidanje....
    Vjerujem da je on jako dobar čovjek, inače ne bi s njim provela toliko vremena, ali dobar, ugodan, drag i slični pridjevi ipak nisu dovoljni da bi se nekome posvetio cijeli život. Isto tako mislim da će ti on s vremenom oprostiti, sad je sve presvježe i sigurno nije lako to proživjeti, no ponavljam ako si sigurna u svoju odluku, kao što vidim da jesi, onda si napravila pravi korak, iskren i istinit, ma koliko težak, i u tome vidim veću ljubav prema njemu i tebi samoj, nego da ste ostali na prividu ljubavi... Ovako si upravo ti dala oboma novu šansu za sreću.

    avatar

    17.10.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Ka prvo, ne tribaš očekivat da će te ikad moć razumit i da ćete ikad bit prijatelji. Posli ljubavi to ne postoji dok god jedna i druga strana ne skuži da nije bilo dobro. Ona strana koja je držala glavu pod pjeskom i pravila se da je sve o.k. mora doć do te spoznaje. I večini ljudi, koji, to ne shvačaju tako ozbiljno izgleda da si ti kriva. Samo zato šta si odgovornija i poštenija u tom odnosu. Samo zato šta ne držiš glavu pod pržinom. Ne funkcioniraju svi isto, neko je spreman cili život glumit da živi a ne proživit ni sekundu. Ali kad nešto ne valja, bilo kojoj strani ne valja ni onoj drugoj, samo šta ta druga nije jednako hrabra i iskrena. Neke je stvari, ma sve je stvari poštenije, normalnije i zdravije prisič ako nisu ispravljive nego živit nesritno do kraja života.Niko ne obečaje da će sljedeća osoba na koju naletiš biti bolja ali vridi pokušat. Osim toga bar ćeš znat da nisi pristala na polovično, taman nikad ne našla svoju polovicu naći ćeš sebe. A to je najvažnije. I sloboda. Divno.

    avatar

    17.10.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Potpisivam Sincokretu uz moj dodatak , draga ti si još mlada i imaš vremena napretek,a divim se tvojoj odlučnosti da staviš točku na i jer bi se većina udala i onda kukala a najvjerovatnije nakon par godina rastavila.Poljubac ti šaljem pametno moje,daj sebi vremena i planinari a ako dođete đe bliže mogla bi i ja s vama.

    avatar

    17.10.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Triba puno, puno hrabrosti za to, ali šta se mene tiče, to je i puno poštenije! Jer šta će ti život s njin ako to nije to! Neman pojma, možda neko misli drukčije.... Uglavnon, tribat će ti malo vrimena, malo planinarenja.... :-))

    avatar

    17.10.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    Najbitnije u svemu tome si "ti" a ne miljardu drugi nego to ca ti osicas i ca ti mislis..I ako to nije to onda bolje prije nego posli...jer ca se vise ceka to je i teze..zato glavu gori i raztulumaraj se gustaj i zivi zivot za se a ne sa druge...:)

    avatar

    17.10.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • U mislima

    sigurna sam da je bilo jako teško probuditi se taj dan i shvatiti da je to ono šta moraš napraviti, zaista su ljudi sposobni dugo vremena zatomljavati prave osjećaje u nadi da će oni nekim čudom postati bolji i pravi. to šta si se duže trudila samo govori o tebi da si sanjar i da vjeruješ da može biti bolje. ništa nije kasno ni u krivo vrijeme, postoji vrijeme za sve. da on tebe može razumjeti vjerojatno bi sada bili sretan par, ali to nije tako očigledno. meni je drago šta si borac, i šta se nisi sramila priznati da je to propalo iako se osjećaš kao gubitnik jer kao ti nisi bila dovoljno dobra da veza uspije, ma daj molim te a di je on u svemu tome. čekao je da ti poduzmeš prvi korak i samo se pomirio s tvojom odlukom. odakle njemu pravo da on bude ljut? za sve će trabeti vremena ali ja znam da si ti na dobrom putu da budeš dobro i jednog dana i sretna s nekim.

    avatar

    17.10.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Ništo mislin pa...

    Ma briga te ko te razumi, važno da si ti razumila na vrime prije obaveza, dice i ostalih gluposti koje se mogu dogodit s onim s kojin nisi tribala stat...pomiriće se i on stin i bit će ti zahvalan samo tebe neće bit briga :)

    avatar

    18.10.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • na kantunu

    ja te ne poznajem, al te mogu razumit! a valjda će i on uspit, s vremenom. al da će uspit imat iste osjećaje...ne znam...al možda ti uskoro to neće ni biti toliko bitno?
    Da si ostala s njim nakon svega šta si shvatila, bilo bi kukavički i sigurno je trebalo puno hrabrosti prekinit. meni se čini da on uopće ne gleda u svemu tome kako se ti osjećaš? koji su tvoji razlozi za prekid? jer jedno je biti tužan, a drugo ljut... i uvik je lakše okrivit drugu stranu...al medalja ima i lice i naličje, i think...
    i manje je bitno kad si ti sve shvatila. bitno je da jesi-i da si reagirala. i da si TI danas sretnija osoba. jer, na kraju krajeva- jedina osoba s kojom MORAŠ živit cili život si ti sama... :-)))

    avatar

    19.10.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • turimti

    poslije hebanja, nema kajanja...stara balkanska...

    avatar

    20.10.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • riba

    Neću puno filozofirat ali ti skidam kapu, da je više takvih poput tebe bilo bi i manje razvoda i krivih brakova i nesritne dice!! Uživaj u sebi jer si sebi najvažnija, a ljubav je svugdje oko nas samo je treba prepoznat.

    avatar

    23.10.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • grintavac

    La comedia finita, život gre dalje , netriba žalit za ničim prošlim..

    avatar

    24.10.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...