Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • co_brays

    jedino što na sve to mogu reći:
    lijepa naša hrvatska hrvatska hrvatska
    i obala jadranska jadranska
    i čisto plavo more
    S VIŠE SMEĆA MANJE CVIJEĆA
    A smeće se ZNA SE nalazi u HDZ-u.
    Dakle....

    avatar

    14.10.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • Milijunas

    Zar se kod nas kredit isplaćuje u kešu? Pa valjda moraš predočit nekakav dokument? Kad sam ja tražio kredit tražili su me i broj gaća i boju čarapa i na kraju ga nisu odobrili...
    JMBG nikad nije bio tajan i svaka ga je "šuša" tražila (i dobila) i nikad nije problema bilo. Onda je netko primjetio da se iz JMBG broja može iščitati mjesto rođenja, pa je dotični proglašen tajnom kako se nebi "kompromitirali" naši političari rođeni u Bosni.

    avatar

    15.10.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • Timemetropolis

    slazem se totalno sa co_brays...samo cu dodati na ovo zadnje "A smece see zna nalazi u cijeloj vladi". poozz od mene

    avatar

    15.10.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • tyche

    Za ovakvo nesto se moze teretiti sluzbenika banke koji je kredit ISPLATIO jer nije provjerio osobnu iskaznicu i osobu koja stoji ispred, takoder se moze teretiti javnog biljeznika koji je ovjerio ugovore i nije provjerio identitet osobe putem dokumenta sa slikom - u ovom je doslo do cijelog niza propusta, tko je primjerice odobrio obrazac zahtjeva za kredit u tvrtki osobe - to je dakle krivotvorina, obveza banke je provjera podataka prije odobravanja kredita...Takoder banka trazi bilo koji relavantan dokument ili potvrdu s JMBG. Dosta je tu bilo propusta u nizu.

    avatar

    15.10.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • Amerras

    Zar ne može sad on tužiti njih za objavu osobnih podataka? Ako je on prevaren, ne razumijem zašto on mora plaćati ako može dokazati da on nije osoba koja je podigla kredit. mislim da tu treba zakopati po zakonima.

    avatar

    15.10.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • gumi

    Nisu tu čista posla.... istina je da su podaci dostupni, ali osim podataka potrebno je doći u banku a potom i bilježniku s nekakvom osobnom iskaznicom, potpisati se, kvragu, nisu stvari baš tako banalne. Nas kraju krajeva svako vozilo ima registraciju s kojom se isto tako može svašta i svakoga prevariti, pa ajmo sad donijeti zakon o zaštiti privatnosti naših automobila pa svima skinuti tablice......Naš veliki reformator Mato Arlović jedino je smislio kako ukinuti JMBG kako bi ga po nečemu pamtili. Za daljnje reforme mu nije preostalo niti vremena a bogami niti pameti.

    avatar

    15.10.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Katarina

    Ovo je stvarno glup članak, dajte ga najte. Kaj opet hoće progurat. Stvarno nas doje glupostima. Pa nismo baš kreteni. Kaj kome smeta da se može provjerit tko je vlasnik firme s kojom posluješ. Meni ne smeta.

    avatar

    15.10.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ostecena stranka moze prijaviti slucaj krim policiji i oni poduzimaju potrebne korake, ali to ne odlaze placanje kredita. Kredit se placati MORA. Ja se samo tu pitam kako to da banka nije obavila potrebne i uobicajene provjere, da sam na mjestu doticnog gospodina, ja bih tuzila i banku, i javnog biljeznika i trazila obestecenje.

    avatar

    15.10.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • zigzig

    Možeš tužiti koga hoćeš, rastegnut će se na par godina, troškovi će biti ogromni, a na kraju će sve pasti u zastaru ili će se donijeti presuda s namjernom pogreškom zbog koje će se morati ukinuti i vratiti na ponovno suđenje.

    avatar

    17.10.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • plavuša

    *

    Obožavam čitati sve tovoje napise, a posebno mi je divan ovaj o komunistima u crkvi.U komunizmu su dolazili i popisivali pućane i prijavljivali ih u svoje sekretarijate partijske.
    Sjećanje na njihove komunističke masakre i Goli otok, a sada zmijoliki Milanović i okrutna Antunovička nama nude blagostanje, jao si ga hrvatima ako nam zajašu na vrat 4 go.

    Poštovani, sinoć sam gledala NOĆNU MORU, koju vodi Malnar.
    Ante Prkačin je bio jedan od gostiju,
    Komentirao je političku predizbornu situaciju. Kako ga osobno poznajem i znam da je brz i oštar na jeziku, a jednako tako spreman i na razne aktivnosti ,bio je interesantan.
    Želim Te obavijestiti, ako nisi gledao što je A.Prkačin rekao za A. Đapića, Kramarića i dr.
    Ne mogu citirati jer bnisam u mogućnosti doslovno memorirati-

    Za Antu Đapića, kako je A. Đapić najnemoralniji čovjek, jer je 1991.g pojegao iz napadnutog Osijeka i nije ga branio, a crnu ustašku košulju nije uspio zakočati, nego ju je do Zagreba zakopčavao. Rasturio je prvi HSP, a poslije prljavim rabotama došao do izbora za osječkog gradonačelnika. Smatra kako je po dolasku Đapić u Osijek trebao bili uhičen kao pobjegulja, a ukradeni tekstovi koje ugradio u svoj magisterij su bruka također za koju je i bio suđen.
    Za Kramarića je rekao, kako je to osoba koja je u sve ratne dane od 1991-1996 godine sve dane tj. najteže dane Osijeka bio u Osijeku, na funciji gradonačelnika. Osijek su tada iz svih oružja i sa svih stranatukli komunisti sa JNA armadom.Po razaranju iza Vukovara slijedeći grad je Osijek. U ta teška vremena Kramarić je gradu pokazao kako je veliki i mudar čovjek i diplomata.
    Govorio je Prkačin o partizanima, a sa asocijacijom na komuniste. Vrlo negativno i gore od toga.
    Tvrdio je A:Prkačin kako mu je žao Arlovića, koji je po njeguvu mišljenju stručan i pošten. Za MILANOVIĆA JE REKAO kako taj čovjek do sada nije ništa uradio i kako si stvara reklamu pozivanjem Premijera IVU SANADERA na sučeljavanje.

    Ovo sve sam napisala ponukana Tvojim tekstom o brisanju KOMENTARA na BLOGU
    članova SDP-a. SDP-ovci su se dobro uplašili i kao nekada njihov KOS sve kontroliraju.
    VIDI SE KOLIKI SU DEMOKRATI kada sve cenzuriraju. Navikli tako.
    Medozvoljavaju pristup blogu, ako ih ne hvalite.
    50 godina su oni i njihovi preci lagali narod, sada im je to postala genetička nasljedna osobima.

    Najljepše ti zahvaljujem na Tvojim pisanjima, pomažeš ljudima zauzeti pravilan stav, a tko će za koga glasovati to je osobna stvar pojedinca.

    Također se javljam i kada me zaustave snalazim se mjenjam imana i odlazim na druga računala.
    Moram nešto uraditi, jer ako su naši mladi momci bili spremni tijelima zaustaviti Tenkove JNA i komunjara moramo i mi nešto u ovo mirno vrijeme uraditi

    28.10.2007. (21:48) - promjene spremljene - uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...

    * Nazad
    * 1
    * 2

    avatar

    28.10.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...