Komentari

framacrikvenica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Andelic

    Bilo je jako jako jako lijepo, eto to mislim da govorim u ime svih riječkih framaša, a Crikveničanima svaka pohvala na organizaciji, trudu i angažmanu, super ste, i sve je bilo super. nadam se da ćemo se i češće ovako svi skupa skupiti, jer kako smo i naučili iz subotnjih katehezi svi smo mi braća i sestre u Kristu i želimo živjeti nadahnjujući se primjerom sv. Franje i sv. Klare. MIr vam i dobro i ostajte mi veseli, lijepi, dobri i pametni.

    avatar

    14.10.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • Frama Trsat

    a vidi andjelica.. cccc.. prije ce ostaviti komentar na tudjoj stranici nego na svojoj vlastitoj.. ccc.. ma salim se ja.. :o)
    je, istina.. bilo je super!! predavanja su bila prva liga, i rad po skupinama takodjer!! wee, vidi se na slicicama moja grupa!!! stvarno odlican susret i jako poucan!!
    crikvenicani nasi saljem/o vam jednu veliki pusu!!
    p.s. sad jedva cekamo obecanja da vas opet vidimo!! kissich ;o)

    avatar

    14.10.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • framari

    Stara narodna kaže, ...tko pod drugim jamu kopa nos!!
    i tako je i bilo!!!
    hahaha. ma zezam se!! šalu na stranu, meni je uvijek drago kada se skupimo i damo jedni drugima poderšku, lijepo je viditi bratsku ljubav na djelu, i šta drugo reći nego, nadam se da smo nešto ugrabili i za svoje srce i pamet i da ipak možda nismo bili malo naporni sa tumačenjima!!
    živili!!!
    prijatno!!

    avatar

    15.10.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • lico

    stvarno je predivno bilo, zahvaljujemo frami crikvenica sto su nas tako lijepo ugostili, a mi se nadamo da smo dobri bili, nekako nam je sve brzo proslo, ali bit ce jos susreta ovakvih i jos boljih. Susret je bio super, svi smo pazljivo slusali anđelića i mučenika, dobri su bili, jest da se koji put skrenulo malo s teme, ali nema veze, sve je bilo u duhu krsćanstva !!!!!! pozdrav !!!! ;-)

    avatar

    15.10.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Katica

    hvala, hvala ljudi što ste spomenuli da sam vam baš ja došla prva. Niste morali ali kad već jeste, znajte da sam se ugodno iznenadila. Stvarno nisam mogla vjerovati da mislite na mene. Al bila mi je čast dođi prva, pozdrav iz Kraljevice!:)BVB!

    avatar

    21.10.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...