Komentari

vladimirjordan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • placido

    Ništ nije vlada vratila umirovljenicima,evo zašto:Sve što su prodali za navodni povrat duga,izgradili su umirovljenici.I sad vi sebi pripisujete kao uspjeh a u stvari vlada ja našom imvinom vratila dug umirovljenicima,i jedan dio zadržala za svoje potrebe.Bilo je bolje da se dug vratio dionicama.Tako bi sve prodano ostalo u vlasništvu HR .

    avatar

    19.10.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • \"Uvelo lišće"

    Gospodine Jordan!
    Mogu se s Vama okladiti po što hoćete da ste se već sada dogovorili s gosp. Sanaderom o sastavljanju buduće Vlade. Hinite da ćete ići s onim( pobjednikom) koji vas bude pozvao. Ne , vi ste već sada odredili s kim idete. Glumite pred javnošću kao i ostali. Vi ste vrlo lukav čovjek i vaš karakter je upitan.

    avatar

    31.10.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • Bruno

    "Uvelo lišće"

    Drek se drži lopate kak tutkalo.(Ljepilo),oli ti klaister !

    avatar

    03.11.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • Andrija

    Zanima me gdje se mogu uclaniti u mladez HSU-a.

    avatar

    05.11.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • Nada

    Gospodine Jordan!
    Svi naši kandidati na čelu lista imaju mirovine preko 5000 kuna. Kako mogu vjerovati da će me pravedno zastupati? Jesu li drugi umirovljenici manje pametni, ili se tu radi o nećem drugom ? Odgovorite.

    avatar

    13.11.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • Warrior

    @Placido: Bilo bi bolje da vlada izveze umirovljenike u recimo Nizozemsku. Tam ih nisam vidio, znači ili ih nema ili se boje izaći van na svijetlo dana. Pa eto da im popravimo prosjek...
    @Andrija: Jel ti sve u redu sa zdravljem? Možda nešto loše jedeš? Dal se dovoljno krećeš?!
    @Nada: i inače si tako naivna, ili to samo sad?

    avatar

    04.12.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • TISUCU MILJA

    Moj Jordane znas li ti sta je 2 Miljuna Kuna za tvoju foteliju u Saboru i dali je to VAS Novac ili Penzionera???koji Vam jedu pred nosom po Kontenerima ili su na rubu prezivljavanja,zar se ne sramis govoriti o zadovoljstvu u pregovorima sa Vladom,cista logika da se ne sramis jer ti je Penzija 5000 Kuna, sve te novce koje ste pobacali na Vasa vozikanja po Hrvatskoj, na dobru klopu i pica sve su to PLATILI ili ce platit Hrvatski Narod,SVE te Vase delikatne stranke potrosile su Hrvatskog Naroda NOVAC za Izbornu Avanturu po Hrvatskoj,a da ste sve te Novce dali za popravak Bolnica a ne kad udes u neku Bolnicu pitas se hoces li se jos i ZARAZITI umjesto izlijeciti, da ste kupili tako trazene Aparate za bolesnike koji cekaju mjesecima na Spasonosne CT,EMR-i,PET-CT, koji vise su u kvaru nego sto rade ili ih je po dva Aparata u cijeloj HR pa neki bolesnici i umru prije nego li su i stigli do kojeg od ovih Aparata,tada bismo ti rekli BRAVO Jordane boris se za svoj Narod, ali ne Jordane ti ces trcati negdje Van SVOJE Hrvatske ko tvoj Saborski kompic Hebrang a opet i ta Vasa ljecenja placaju Hrvati a ne VI i da Vas Stranci lijece jer ni vi sami nevjerujete nasoj Bolesnoj Medicini,ali nezaboravite Gospodine Jordan SMRT kad dolazi po nas ne bira BOGATOG ili SIROMASNOG,a ni po strankama svi mi umiremo samo jednom i po zaslugi.Sto se mene tice trebalo bi zabraniti setkaranja po Hrvatskoj za izbore ,svako ima kompjuter i mozemo glasanja vrsiti kompjuterski,a vi gospodo da sjedite u Zagrebu i cekate rezultate,pa tako cemo i mi moci kontrolirati ko DUPLO za koga Glasa.

    avatar

    11.12.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...