Komentari

kutnjaci.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • SIDO/Maza

    Jeeeej, jeeeeeeej, Nenormalni!!! Jedva cekam!!!!
    A zakaj su stavili deset koncerata na isti dan... Kako god, preporucam da u petak idemo u Konzum po dvije litre Ribara, koji cemo potom ispiti na Britancu uz Majke, a poslije toga u Bugalu na Let3 (jeej, jeeeej, jeeeeej!!!). Pederski dan SIDE bojkotiramo jer nema Urbana, na 50 centa dakako idemo, kao i na Hladno Pivo u Dom Sportova, Zagreb. Takodjer, vidjela sam da su u ponedjeljak interesantni filmovi u Cvari, pa bi se moglo otici na to. Osim toga, evo jos nekoliko koncerata koje si, dragi Bale, nije mi jasno kako i zasto, propustio napisati:
    17.11.2007. @ MOČVARA
    LE ZBOR, HORKESTAR, LOLLOBRIGIDA, DRVENA MARIJA
    28.1. pon Piano Pianissimo: Željka Martić, Neda Martić, Mario Čopor
    Preporodna dvorana palače Narodnoga doma, Zagreb
    Te naravno, samo za Lhover Bhoya, 10.12. pon Therion + Sirenia + The Vision Bleak, Boogaloo Club, Zagreb.
    Plus, bit ce i nekakav RHCP tribjut, pa ako budemo imali viska para i slobodnog vremena, mogli bi otici i na to..
    PuSSa & pozzzzzz!!!

    avatar

    10.10.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • Nesretna/Maza

    Btw, OVAJ BLOG JE SRAMOTA ZA KATOLIČKU HRVATSKU!!!

    avatar

    10.10.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • Nesretna/Maza

    Eh da, Bale, filmi za skidati kada vise ne budes znao sto skidati - El Laberinto del fauno (Pan's Labyrinth) i Where the Buffalo Roam. Ne sjecam se jesmo li pricali jos o cemu, ako se sjetim, velim ti. Ah, i za svoj uzitak, Plan 9 from Outer Space :)))

    avatar

    10.10.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • opet...ja

    50 Cent??? Vi to ozbiljno??? I svi se grohotom nasmijaše jer ne kužim sarkazam. Bar se nadam...
    Nađite para i vremena za socijalizaciju s jadnom, izgubljenom brucošicom (10.12.) ili barem iz milosti prema Lover Boyu koji pati zadnje dvije godine odričući se prve (socijalizacije) zbog druge (brucošice).
    Ovo sam morala, ali evo, zauzvrat više neću komentirati, ako ne zbog uljezništva, onda zbog pogubnosti mojih lakomislenih komentara... =)

    avatar

    10.10.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • Maza od 50 Centa!

    Naravno da smo ozbiljni, zar ti ne znas da su Kutnjaci najveci fanovi doticnog umjetnika?!!! A sto je 10.12.?

    avatar

    11.10.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • vrijedim 50 cenata

    vec sam poceo skupljat pare za doticnog gospodina, gurua, idola mladih diljem svijeta kojeg vole i mame i bake, pa tako i ja jer ipak mama zna najbolje, zar ne?, svijet bi bio tuzno mjesto bez jednog takvog covjeka... cak sam odjebo deep purple u splitu da bih mogao prisustvovat najvecem dogadjaju svih vremena... jos se moramo dogovorit oko transparenata koje cemo drzat kad cemo ga docekat na aerodromu kao pravi i istinski grupiji iz istocne europe, namazani kremom za cipele jer si ipak ne mozemo jos priustit promjenu pigmenta, a i nos bi nam vjerojatno otpao i poceli bi se topit na suncu :) namamit cemo ga rakijom i kulenom, ( jer sve zvijezede padaju na rakiju :) ).... vec sad pjevusim jedan od njegovih MEGAhitova.... take me to the candy shop.... :))....yo,yo...rispekt!

    avatar

    11.10.2007. (00:18)    -   -   -   -  

  • pun mi je kurac toga da m

    Ok, shvatila sam... =)))

    Piše u tvom komentaru dva iznad mog što je 10.12., he he. Ili opet nisam skužila zajebanciju...

    Nisam kriva, natjerali ste me da opet pišem!!!

    I da, naravno, bojkotirate i m**u br****ijadu, mislim stvarno... Kako možete odoljeti TBF-u, KUD Idijotima i grupama za koje nitko nije ni čuo, ali koje su sigurno sjajne?!

    avatar

    11.10.2007. (01:29)    -   -   -   -  

  • Ateist iz kuta!

    Ha ha ha, od sad ću se kurčiti s upućenošću!!! =))))))

    avatar

    11.10.2007. (01:30)    -   -   -   -  

  • Maza od 50 Centa!

    Ah, Therion, da, da, mislila sam ici na to, ali ipak necu jer moram stediti novce za 50 Centa koji se tako naziva ali vrijedi mnogo vise! Samo Bale, mislim da cemo ga prije namamiti bananama. Sto se tice brucosijade, srce mi se kida sto necu prisustvovati tom spektaklu na kojem ce nastupiti sve najvece svjetske megazvijezde osim 50 centa :'( ali drogirani Bare je ipak drogirani Bare. No, uvijek se ti i gospodin Lover Boy mozete prikljuciti meni (nama, Bale?) u ispijanju Ribara, tancanju uz 'Hajde da se drogiramo' i naravski, po zavrsetku koncerta, u pjevanju 50 Centovih hitova na sav glas. Da samo vidis kako Bale repa 'Take me to the candy shop' nakon litre Rouzice...

    avatar

    11.10.2007. (02:07)    -   -   -   -  

  • gangstaBALE

    ...naravno da idemo na Baru, pa zar postoji trenutak u vasim glavama kad ste pomislili da necete na BARU, na BARU??!?........i opet naravno propustam fakin KUD idijote... e al ovo je stvarno preslo sve granice... kad god nastupaju ja sam sprijecen... :(( neka, jos me samo misao na FIFTIJA (kako ga samo odabrani mogu zvat) odrzava na ovom bijednom svijetu... oh well.... west coast 4 life! jo!

    avatar

    11.10.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • Bale maajka

    ...e da a sto se tice brucosijade...mislim da ovaj siroti koncerat na borongaju to nije iz nekoliko razloga... 1. to je bijedna promocija Primorca i njegovog ministarstva 2. HS-ova brucosijada se zove KULTURIJADA 3. sve do i jedne brucosijade se placaju, neke su skupe, njiova nije. 4. brucosijade pocinju tek negdje pocetkom 11. i traju do 12. mjeseca, ovo je samo jos jedan u nizu besplatnih koncerata na otvorenom koje treba posjetit ukoliko u gradu ne sviraju BARE, ili Fifty. upozoravam da je ovo samo moje skromno misljenje, ali nek se ubije onaj ko nevjeruje fanovima FIFTIJA . odjava.

    avatar

    11.10.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • Rump-thumpin G

    Yo, Bale, my nizzle , hoces doci sutra na faks? Moram s tobom ozbiljno porazgovarati o transparentima, jer FIFTIJEV koncert je sve blize i blize, a mi jos nemamo nista konkeretno. Ipak, maloprije rekoh sebi, yo Mazo, biyatch, ne budi lijena, te sam se potrudila i malo proguglala i na originalnom generatoru gangsta imena pronasla nam odlicne pseudonime za FIFTIJEV koncert. Ti ces biti Stinky Nut Bitch, a ja Rump-thumpin G. Stovise, meni se moj toliko dopada da mislim da cu sutra otici kod maticara i promijeniti svoje staro i dosadno ime u ovo novo jednom za svagda. Kad mu objasnim koliko sam crna u dusi, vjerujem da nece moci odbiti. Fightin', drinkin' and droppin' bombs — that's how I roll. Once a gangsta, always a gangsta. Fo' shizzle!

    avatar

    11.10.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • Nerd

    Sadisti!!! Ok, već sam od jučer u neizlječivoj depresiji, dosta iskaljivanja, molim vas! A pomislila sam da je ovaj poziv na tribute to 50 Cent by Bale iskren... Sad imate još jedan razlog za zajebavati me. He he. Kao (ili u?) vlastitu obranu iznosim činjenicu da do večeras nisam znala da dijelite stavove oko African Americans (nadam se da je to još uvijek jedini politički korektan izraz) s Lover Boy-om. Ć ć ć.

    Zaštu su đubrad, lijepo je pisalo: pun mi je kurac toga da mORAM IMATI NADIMAK!!!

    A znam da je to bila kulturijada, ali piše da je ovo brucošijada. Kako još mogu reći "iz tvojih usta u Božje uši"? Ako bude nešto bolje, imaš pivu cijelu tu večer!!!

    avatar

    12.10.2007. (00:29)    -   -   -   -  

  • Mazim za 50 Centa

    Pa sutra je nesto bolje, Bara i Let3! Ja sam vas pozvala da idete s nama, pa ako bih mogla dobiti obecanu pivu.. :)))
    Btw, nisam znala da i Lover Boy, kada dodje doma, u okrilju svoje sobe skida nazi te sotonisticke simbole i bijele znirance, i umjesto toga oblaci siroke hlace sa 2Pac i Weast Coast prisivcima, obuva skejterske tenisice, a oko vrata vjesa zlatan lanac sa krizinom (pravom, a ne invertiranom naravno) teskom pola kile.. No, lijepo je cuti da nas ima jos, u tom slucaju cu ga sutra pozvati da ide s nama na koncert od FIFTIJA, za njega jos uvijek 50 Cenata, posto, je li, ne zeli izaci iz ormara :))
    I'ma Bad Nigga i'm a hustler straight up bout my
    cash nigga cause betta run cause dem cops be running up
    fast nigga cause we some bad niggaz.......

    avatar

    12.10.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • Maza

    Bale, mozda je Helovin pravo vrijeme da mi, a i Lover Boy, konacno priznamo sto ustvari jesmo i iz ormara izvucemo svoju najbolju gangsta obleku i tako obuceni ponosno usetamo u Mocvaru, dok se iz naseg kazica ori najveci megahit naseg jedinog Boga uz Sotonu, "In Da Hood".. Yo, yo!

    avatar

    12.10.2007. (01:17)    -   -   -   -  

  • Stinky Nut Bitch

    yo! yo! Rump-thumpin G. pa naravno da dolazim na fax tra-su, ono e malo cemo prije ćilat pa onda na pravu stvar,ne? a tek kad mi sve drAlje budu na okupu, e ono, pa ja neznam, ono, e, bit ce kao u getu,ne...ma znas ono...from d Bronx i te fore..., nadam se da si pitala ocu bit na faxu, misleci i da ces se ti pojavit...oli?

    @N.E.R.D. sadisti kazes?, bolje receno DEsadisti... a to je neka sasvim druga prica.... zar ne Đi? :) , kao sto i rekoh za brucosijadu, cudno mi je da je tako rano, jer jos nisu pocele cak ni od ekonomije i prava i jadni Best zjapi prazan :( a ako nista, besplatno je ja sam svoje (od ff-a) skupo platio... i neka sam! odjava. jo! jo! give it to me bijach!

    avatar

    12.10.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • Đi

    Yo biyatch, ono, zahvaljujem na mejlu, to je tocno to sto me zanima, ono! Osim toga, kak smo se jebeno dobro zabavili jucer na Bari, e, e, a tek na Let3-ju, coece, ono, e, e, eee!!!..... Moramo cesce tako ici na koncerte, ee.. Ono... :'))))) Pijani debili i kreteni, svi do jednog!
    Btw, Hrvatska: Čifuti 1:0! MI HRVATI! DINAMO ZAGREB!! KAJ KURAC PIČKA DINAMOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
    Yo!

    avatar

    13.10.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • Đi, motherfucker

    CIKE, CIKE!!!! CIKE, CIKE!!!! Daleko, daleko, iza devet selaaaaa........... :)))))))))))

    avatar

    13.10.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • PLAAVI PLAAVI

    meni je bilo najbolje ono kad je Bare skocio u razdivljanu publiku.. mislim da sam mu dotakao rebro :)... a tek LET3 u tvornici...e onaj ko nije bio na tom spektaklu treba se odmah ubit!!! , yo, yo, yo... ajde drago mi je da je posiljka dosla u prave ruke... ovakvi ludi tulumi i izlasci su bili toliko dobri da traze da se u dogledno vrijeme ponove :)) ŽIVOT DAMO DINAMO NEDAMO!!! VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! yo,yo,yo maderfaker!!! MIIIII HRVATI!!!!!!!!!!

    avatar

    13.10.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • Hrvatica ljepotica

    Eee to, stari! Ja si u ponedjeljak idem dati istetovirati ono kaj mi se bare potpisao na sisu, ee jedva cekam, istina necu se moci prati do tad, ali Boze moj... A ovakovi lud tulum i izlazak moramo ponoviti sto prije, s tim se slazem. Kad opet ima nesto jeftino a dobro sto nas zanima a na sto mozemo ne otici jer smo prepijani? :)))) DINAMOOO MI TE VOLIMOOO!!! MOJA KOSULJA PLAVAAAAA!!!!!!! Yo, HRVATIII!!!!!

    avatar

    14.10.2007. (01:02)    -   -   -   -  

  • S/M fan

    Sefi ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    14.10.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • S/M fan

    Prejako :)))))))

    avatar

    14.10.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • hask gradjanski

    lol na filmic, osjecam da cemo postat i njihovi vjerni sljedbenici...:) , e, a jel se sjecas onog kad je bare raskrvavio usnicu pritiscuci njima mikrofon uzrokujuci kratki spoj? e onaj hračak krvi i sline sto je zavrsio u mojoj kosi skorio se i postao moj prvi crverni pramen u zivotu... jeeej.... yo, yo, yo, B.B.B. , DINAMO ZAGREB!!!!!, PENDREK LOMI KOSTI ALI SRCE NIKADA!!!!, OBITELJI NA STADIONE!!!, SPORT, DINAMO I ROKENROL!!!!!!!, JEAHHH,

    avatar

    14.10.2007. (01:31)    -   -   -   -  

  • Curka

    Jooooooj e, u tom slucaju jedva cekam da ti vidim novu zurku, sigurno je fuuuuulll seksiiii i toooootalnooo ti pase uz onee tvojeee narktikaceee!!! Eeee kokaa, zaakoooon!!!! Pozzzzz i puffeeek!!!

    avatar

    14.10.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • Chemer

    Btw, upravo sam malo razmisljala i, premda sam to pokusala potisnuti, sjetila sam se kako u Mocvari vise nema programa vikendom. I sad se pitam, sto cemo mi raditi ostatak zivota. Jesi li ti Bale svjestan koliko ce nas drustveni zivot patiti?!!! A nasa jetra? Jer ako ne pijem barem tri puta tjedno, pocne otkazivati.. :( Kamo cemo sada ici? Jabuka je daleko da bi se u nju islo u nartikacama, Melin i Purgeraj kratko rade, Krivi put je krivi put, Gjuro samo utorkom,....... Ja vise ne znam, nista ne znam. Ozbiljno razmisljam da odem strajkati gladju na Markov trg, jer ovo je stvarno prestrasno. Gdje cemo ici iduci vikend? Gdje cemo ici sve one vikende poslije?!! O Boze, Boze, zasto si nas ostavio.... :narice i cupa kose: :((((((((((((((

    avatar

    14.10.2007. (21:23)    -   -   -   -  

učitavam...