Komentari

moongirl.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Waterloo

    meni jutro ne donosi nista pametnije... hm. da. a umjesto dovoljno velikih stolova imamo ulice i parkove i stanove i svasta nesto.

    avatar

    09.10.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • joakim a ne boca

    i velika srca. nadam se.

    avatar

    09.10.2007. (00:52)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Meni je jutro sve samo ne pametnije od večeri. A dan mi počinje od podneva, sve prije toga ne računam jer ni sama nisam uračunljiva, a kaj se iskrenosti tiče...tu treba biti krajnje oprezan jer to za sobom često povlači sijaset podpitanja na koja uglavnom nisam spremna odgovoriti. Zato iskrenost samo u malim dozama i to samo izabranim ljudima i to samo ponekad.
    Inteligencija nema veze sa količinom jutara koje si doživjela već sa majkom prirodom i njenom darežljivošću ali ima veze sa količinom mudrosti koje si morti polovila putem.
    Prijatelje nikad ne upoznaj uzduž i poprijeko jer time unosiš konfuziju u njihove nesnalažljive živote, to nitko ne voli osim samog organizatora megalomanskih događanja, a to mu se kasnije (često, jedno jutro) sve odbije o glavu.
    Viš kak sam pametna rano u jutro. Pitaj me to isto poslijepodne i dobiti ćeš skroz drugi odgovor :)))))

    avatar

    09.10.2007. (08:59)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    ja se pogubim u bilo kakvoj vecoj skupini od jednog;))
    a za iskrenost, drzim se prvog. zato cesto najebem. sa obe noge u vodi. dida mi je bija Šumadinac i strasno je volio brati kupine i gljive duboko u brdima. znao se i izgubit poslednjih godina pa su i potragu slali za njim.

    avatar

    09.10.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • natashaa

    ne samo da dubinu mora provjeravam sa obje noge nego zaronem u njega cijela.

    avatar

    09.10.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • M

    Možda tvoj prijatelj nema prijatelj? Možda je imaginarni prijatelj, pa mu u tom slučaju trebaš izmislit prijatelja. Ali znaš, ova tvoja ideja gdje bi se trebali svi prijatelji svih prijatelja upoznat malo je hipijevska, nije li? Znam masu ljudi od kojih su mnogi iz potpuno različitih filmova i nemam nikakvu potrebu da ih sve međusobno upoznam, wtf, zašto bih? U par navrata sam to napravio, neki put dobro ispadne, a više puta je završilo katastrofama. Konačno, ako sam dobro razumio riječ je o prijatelju. Nije ti dečko, neće te valjda vozit okolo i pokazivat. Jao, kako je meni išlo na živce kad su me tako pokazivali. I onda ono: "moraš osmijeh, ova teta je fina i meni draga, budi dobar". Mrš :)

    avatar

    09.10.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Dakini

    Da, pametna mu je ova s morem, definitvno me natjerala da razmislim...A sto se tice prijatelja, mozda je to stvarno njegov problem kao sto netko ovdje rece. I mislim da mozda nije najpametnije upoznavat sve prijatelje sa svim drugima. Makar to i ja cesto radim. Ma.

    avatar

    09.10.2007. (16:31)    -   -   -   -  

  • stroke

    M je u pravu. sada me je već pomalo strah upoznati te. tko je vidio upoznavati toliko ljudi.

    avatar

    09.10.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • slaven178

    srce drži toplo i hladno, ali nije to to.
    mozda su i to korporacije izmislile...friends...eh, friends

    avatar

    09.10.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • saudade

    ja sam od onih okorjelih koji bi sami htjeli sve i svuda i onda se osjećat razmaženo samodostano. prođoh popodne kraj onog ruševnog nečeg, u onom parku, zabranjenog za mlađe od 8 bez pratnje roditelja i osjetih se kao hibrid djeve bajne i gopođe adams. ne znam zašto, pade mi na pamet da bi zapravo silno htjela živit u onoj kinotečnoj ulici, u onoj zgradi sa fantastičnom željeznom ogradom i onda bi pila kavu sa charlijem i laštila mu brk i neko vrijeme ništa ne bi radila, prehranjivali bi se đonovima i žnirancima i kad nam se prohtije popeli bi se na rokov perivoj pa spuštali onim gelenderom do britanca. a imam isto jednog prijatelja deklariranog lažljivca zbog kojeg sam redefinirala pojam prijateljstva i kad smo skupa, stalno mi se čini da s obje noge gacam a pojma nemam koliko je duboko. al nisam imala dedu da me pouči pa se samo nadam da ću se primirit i ostat plutat na površini

    avatar

    09.10.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • peekaboo

    mene izbezumljuje stupac vode. volis smithse?

    avatar

    14.11.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...