Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • moja brnjica

    Obožavam ovaj tekst!!!! Najradije bi ga opet čitala ili bar kopirala za posle!

    avatar

    08.10.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • Brain Pulse

    Svaka cast na ispucavanju! Mislim da vam je sad puno lakse, nakon sto ste to napisali i kad vidite da je to doslo do nekog, vjerujte ja uvijek pozdravljam i na kiosku i bilo gdje da dodjem... al moram rec i da postoji kioska gdje nikad bas nisam dobio ni jednu rijec, npr izvolite i sl. samo blijedi pogled. Al ne zamjeram, i sam sam u radnom odnosu pa si provucem neke teze kroz glavu i ipak kazem hvala-dovidjenja! Nakon sto ste prestali radit uvidjeli ste da ste bili rob tog posla. Ne brinite, to stres progovara iz vas, nece taj kiosk propast vec ce naci neku drugu zrtvu koja ce biti tlacena kao i vi. Sustav vas je uvjerio da volite ono sto radite, a to je prisiljena ljubav. Vjerujem da bi bilo puno olakotnije za radit ako bi se ponasali svi kako ste naveli i k tome da vas se uredno plati... Ja radim u tiskari i vjerujte da znam kakvi su problemi zbog novina koje kasne i sl. Sad se posvetite obitelji i familiji i odmorite od svega, uzmite si zraka, udahnite i odmorite se... POzdrAW!!!

    avatar

    08.10.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • moja brnjica

    mi smo otok niže od tebe..heheeeheee....susede smo! ;)))

    avatar

    08.10.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    Treba li ovome što dodati. Ove točke koje si navela - da sve to moraš biti u svakom poslu gdje radiš s ljudima, samo je razlika što imaš i fizički posao - dodatno.
    Ja sam radila sa starijom populacijom i dođe ti ga isto kao i sa djecom.
    A bonton??? Trebalo bi ga dijeliti besplatno, pogotovo djeci u školama, čim nauče čitati. Ja sam odavno rekla da bi ga se mogli dotaći i vjeroučitelji u sklopu vjeronauka, kad već postoji u osnovnim školama. Bilo kako, ali trebalo bi ga "proučavati", a i veliki broj roditelja.
    Ova fora s dobar dan - na prepad, to ja obično rabim kad me netko nazove na telefon, ne predstavi se, ne pozdravi, a krivo je nazvao, pa obično pitaju - a koga sam dobio? Onda ja počnem s - dobar dan. Ovaj s druge strane obično ostane bez teksta dok malo ne dođe k sebi.
    Imala sam kolegicu koja je radila na kiosku s novinama. Bila je divna, komunikativna. Obično sam navratila k njoj, prije nego što smo izlazile u grad, svašta sam vidjela i doživjela u tom kratkom vremenu. A mogu si misliti kako li je tek bilo njoj :)
    Pozdrav :)))

    avatar

    08.10.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • fanny

    A sad komentar na predhodni post...
    Znaš kad sam neki dan vidjela ono psovanje novinara od strane "našeg" Maminja, poludila sam. A kad sam vidjela striptiz, jednostavno sam se morala smijati. A što da čovjek radi?
    Kad sam vidjela da ne zna kamo bi s čarapama, pa ih utakne u bokserice, straga, skoro sam se udavila. Pa kad izvači lovicu iz onih prekrenutih hlača i dijeli svircima...
    Bilo kako bilo, nemam se snage više zamarati s objektivnim ocjenama, jednostavno sam se nasmijala, da su mi curile suze.
    A što se narodnjaka tiće, tu i tamo - okrenem Pink. Neki dan gledam reklamu, na kojoj predstavljaju nove folk pjevače - ima neka - Ćana, s dekolteom i ekstenzijama, silikonska usta... a tek tekstovi, neki Vale pjeva - "rodićeš mi sina, znat' će ceo grad, danas Banja Luka, sutra Beograd"... I umjesto da se rasplačem od toga svega, ja idem linijom manjeg otpora - smijem se do suza, a što ću?
    Pozzzz :)))

    avatar

    08.10.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o helo draga. bila ovog ljeta u Kijacu, doduše na par sati (u povratku doma naručili se na ručak kod drage nam familije, he he).. čak je i na toj plaži (a sjetih se tvojeg djeteta) vidljiv pomak na bolje - lijep novi kafić!! pozdrav s kontinenta!

    avatar

    08.10.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • Gervasius Twinklmkinkson

    Sve što me zanimalo od Alan Forda sam kupio još davno, tako da bi uz turiste kao što sam ja sve prodavačice na kioscima diljem Jadrana, a i šire, odmah dobile otkaz, jer neću baš nikakav tisak, neću ni pušionu, a nemam se običaj ni jadati, čak ni vlastitoj ženi, eto vidiš, kojeg li beskorisnog čovjeka, koji te puno pozdravlja i zadovoljan konstatira da si opet ona prava, a priznajem, brinuo sam. Šaljem osmjeh i zagrljaj :)

    avatar

    08.10.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Znači prešla si u obavjesnu službu:))) A bon ton bi obvezno morao imati velika slova:))))))))

    avatar

    08.10.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • gugo

    ponajprije dobro ti nama došla:))),.kad se odjednom nestane tada najčešće pomislimo na ono"nedaj bože",.tako da ponovni susret vrijedi velikog osmijeha....post mi se svidio.)mislim volim čitati to iskreno ispucavanje ,.ma koliko bilo "bolno"uvijek se lakše poslije osjećamo,.to je tako napisala si suhu istinu u mnogim slučajevima i gore,no nemojmo o tome "dublje"tko zna tko nas sve čita....topli pozdrav:)

    avatar

    09.10.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Moje dvije dobre poznanice rade u kioscima i to dugi niz godina i mogu ti reć da su oba dvije zadovoljne osim naravno platom,doduše one nemaju privatnika za šefa pa je i to lakše,a što se tiče bon-tona to ti je za sva radna mjesta isto.
    Jedna od ove dvije je počela radit u kiosku još dok smo bile mlade i neki dan je rekla da ne bi promjenila kiosk za ništa,jer je mogla poć radit u butigu ali nije htjela, u kiosku znači radi 30 godina.

    avatar

    09.10.2007. (00:53)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........cilo lito se smijem na ovi hit.....pozdravić supermama44

    avatar

    09.10.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Bobo sam i ja cuo na godisnjem kad sam bio na moru i meni se svidjelo
    "co to mas medj nogami, co to mas monstruma" :)))
    naravno cim sam dosao kuci skinuo sam cijeli CD .:))
    Konacno nesta novo a da nije od Huljica :)))

    avatar

    09.10.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    kod nas toliki red nije ni kad je marenda,nema redova kod nas,ps. nisam nikad razmišljao da pozdravim prodavačicu,nekako uvjek očekujem da ona mene pozdravi i osmjehne se,,no pokušat ću slijedeće prilike,čak ću joj reči-kak ste gospodična,jeste li umorni,ima li šta na rasprodaju...i tak

    avatar

    09.10.2007. (19:20)    -   -   -   -  

  • kelly

    ...nema tu velike filozofije...posao u kiosku ne zahtijeva baš neko preveliko obrazovanje...

    avatar

    09.03.2010. (10:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...