Komentari

vivace1.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Mogu te razumjeti jer monotonija je nešto najgore što ti se u braku može dogoditi ako joj je, k tome, pratioc rezignacija druge strane. Ako je tebi trenutno loše zbog stvari koje navodiš, a njemu nije (a objektivni razlozi stoje na tvojoj strani), onda se treba nešto mijenjati, definitivno. Ti znaš i što, uočila si problem, jedino preostaje kako aktivirati njega. Eh, a to bi opet trebala znati ti :o) Ako si pokušala razgovorom i svojim razlozima pa nije upalilo, onda mi se čini da bi ga trebala potaknuti djelima, a prvo od njih da bude pokazati mu da te mora i dalje osvajati. I ne samo on tebe, nego i ti njega. Kostantno. I ne samo vi, već svatko tko je u braku ili vezi se ne smije međusobno prestati osvajati jer čim do toga dođe, dođu i problemi.
    Ne znam, prestani mu kuhati i reci 'ne trebam te više osvajati'. Prestani se seksati. Prestani činiti bilo što to njega veseli. Pa, ako ga to potakne, za svaki njegov aktivitet mu daj 'nagradicu'. Recimo, počneš se opet seksati i ne samo to, nego mu prirediš i mali striptiz i sl, da vidi da može biti i bolje nego što jest, samo ako se oboje potrudite.
    Ako vam je oboma dovoljno stalo, this might work :o) Sretno! (sad ja sebi zvučim kao Magda, hahaha) :o))

    avatar

    06.10.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Razumijem tvoje stanje ali moram, ti reci da razumijem i njega i tebe.
    Svi mi ponekad dolazimo u te nazovimo faze.
    Zena i ja smo razlika 9 godina.
    Ja sam obicno uvijek bio taj koji je zelio akciju u svemu, ali sve se nekada promjeni.
    Sada bi ja sto manje akcije a vise odmora i TV a ona ima more ideja gdje i sta bi se moglo.
    Jednostavno tako mora biti :)))
    Iznenadi ga !!
    Odvedi ga na prepad negdje mozda mu se i svidi :))
    Ponekad nam se svidi i ono sto mislimo da nebi.
    Sto se tice osvajanja, slazem se sa tobom da to mora biti stalno, ali kad budes jedno 16 godina u braku , dopizdit ce ti i to :))

    avatar

    06.10.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • Lifestyle by Tatjana

    Viv...to je jako teška situacija.Nažalost, prošla sam kroz sve to.Ja sam kao i ti temperamentna osoba.Želim živjeti život a ne da on živi mene. Uvijek sam mislila da za sreću treba jako malo, dovoljni su kako ti kažeš ona dva sendvića, zagrljaj kroz dan, osjećaj da si poseban, upoznavanje kroz zajednički život...
    Letargija i nezainteresiranost su za mene značili samo jedno.A to je da me ne želi..Kako živjeti s nekim tko te ne želi...I sve misliš proći će, misliš ok neka faza, problem ovaj ili onaj...ali kod mene nije prolazilo....Sjećam se samo svog očajanja.To je prava riječ za ono kako sam se osjećala..očajna.Bez trunke inicijative da bilo što učinim jer sasm već sve isprobala, već sam umorila se pokušavajući pokrenuti nešto, umorila se od stalnih zahtjeva, nagovaranja, prijedloga...Kasnije je rekao da sam bila dosadna i naporna, da ima pametnijeg posla i da je zauzet prečim stvarima. Nakon izvjesnog vremena razočarenje je nastupilo na drugi način. Odlazio je s drugim ljudima raditi sve ono što sam ja željela.Smijao se, šetao, trčao, odlazio na vikende..S drugim ljudima i drugim ženama...Za mene je bio preumoran, prezauzet ...To me dotuklo...Nije me dotuklo jer sam izgubila sve za što sam se žrtvovala, ponos i partnera...Ubio me je kao ženu...
    To je bila moja ružna priča...Nadam se da tvoja neće otići tako daleko u ružnom smijeru...

    avatar

    06.10.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Neću komentirati tvoj post,previše liči na moju priču.
    Tu sam..i čitam te,a u tišini svoje šutnje prebirem dnevnik života i pokušavam misli maknuti sa slijepog kolosjeka.I osmjeh je vrijedan pažnje i kazuje mnogo,zar ne? :-)))

    avatar

    06.10.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Jako te dobro razumijem! U takvom sam braku već 18 godina. Uvijek ima sto izgovora a niti jedan razlog za odbijanje odlaska bilo kamo. Uglavnom su to novci i vrijeme. Izgovori! Za sto kuna nećemo propasti niti biti gladni.....A kako to promijeniti? Draga moja, bojim se - nikako.....Barem ja ne znam način. Imaš tri mogućnosti: pokušati ozbiljno razgovarati (preporučam, ali meni nije uspjelo), otići (nikako ne preporučam...) ili ostati i prihvatiti stvari takve kakve su.....
    Premladi ste još.....šteta.....pokušaj ga ipak trgnuti.

    avatar

    06.10.2007. (19:38)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    pod jedan - skidam kapu što se poslova i raspoređenosti vremena tiče;)) pod dva - tek te prvi puta čitam i žao mi je zbog braka,zbog muža i općenito zbog situcije i nadam se da ćete/ćeš uspjeti pokrenuti sve s "mrtve točke". Možda upali ako ga počneš dovoditi u situacije gdje nema izbora, dovedi ga pred gotov čin - " Idemo danas na Sljeme", umijesto, mogli bi ići. Možda mu se svidi, a možda počne on nakon par takvih uzastopnih "naredbi", sam smišljati nešto ako radi ničeg drugog onda barem radi "pa neće ona uvijek naređivati". Drži se;)))

    avatar

    07.10.2007. (06:52)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Monotonija, svakodnevica i ono najgore sto iz toga proizilazi - navika- je u stanju unistiti pa i najvecu ljubav. Nemoj dozvoliti da se to vama dogodi. Nekako mu objasni, nacrtaj ako treba, sta se moze desiti ako se nastavi tako nonsalantno ponasati. Mozda sada izgledaju kao sitnice, ali za koju godinu takvog ponasanja, bice teze popraviti stetu. Zato, djeluj odmah!! Puno srece, anna

    avatar

    07.10.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • pegy

    Tek se spremam ući u brak pa se trudim misliti (i vjerovati :)) da ćemo nas dvoje jedno drugome biti zanimljivi. Ne mogu vjerovati u drugo, jer mi onda ulazak u brak nema nekog smisla. Vjerujem da je kod vas to samo faza i da se da nadvladati. Posebno ako kažeš da je Buco prije bio drugačiji. Mislim da mu MORAŠ reći što osjećaš. Nemoj skrivati, jer muškarci (sve sam uvjerenija) ne znaju baš čitati predubinski i jasno im je tek kada im kažeš što ti je. Od guranja problema pod tepih nikakve koristi. Isto tako NEMOJ ublažavati i digni problem na razinu koju zaslužuje da bi bio rješen. Ako si nesretna, moraš mu to pokazati. Punim intenzitetom.

    avatar

    09.10.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • Šima

    Samo polako, imaš previše obveza pa nemaš snage za obične stvari. Kad napokon uspiješ staviti posao i kućanstvo u rutinu onda ćeš imati više vremena za sebe i sve će opet biti ok.

    avatar

    10.10.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Samo se nemoj prepustiti monotonij. I nemoj držati sve u sebi. Puknut ćeš kad - tad. Razgovaraj s njim uporno o promjenama i svojim željama, animiraj ga nekako, nemoj samo predložiti nešto, nego ga jednostavno izvuci iz stana i odvedi negdje... Neki su muškarci takvi, jednostavno se uljuljkaju u život i prepuste se svakodnevici... ne znači da ne žele to promjeniti, nego, kao da im se ne da...

    avatar

    10.10.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Naravno da ti treba ispušni ventil. Čuj, nisam u braku, ali meni se nekad u vezi činilo monotono. I jednako tako, moj je dragi odgovarao da je njemu dobro. Valjda se bojao promjena i valjda mu je odgovarala ta monotonija jer je značila sigurnost.
    Gle, nadam se da to ne će biti trajno stanje. U svakom slučaju, samo se ti potrudi. Nemoj dopustiti da sve bude onako kako ti ne želiš.

    avatar

    12.10.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • lucasova mama

    totalno te razumijem.... i ja sam u istoj situaciji što se tiče tvog problema s bucom.... i ja bi voljela da i meni moj igor daje više podrške u nekim stvarima, da me poljubi i kaže da će sve biti u redu, ali ne, naravno on ima posla.... otkad smo se vjenčali i živimo zajedno, on nema više nikakvog interesa za izlaske.... koliko puta sam ga molila da odemo u kino - on je umoran, da odemo negdje na kavu, smao nas dvoje - ima nešto na tv-u, da odemo prošetat do grada - nejmu se ne da, on bi se izležavao cijeli dan... voljela bi da se vrati na staro i da mi malo pomogne oko Lucasa, ali razgovori o tome ko da nisu ni vođeni....

    avatar

    15.10.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    mozda je to samo faza zasicenja. mi smo u braku vec 9 godina a zajedno smo 13. i naravno da prolazimo faze monotonije. trenutno sam ja ta koja crkava od umora i nema energije za njega. ali svejedno uvijek imamo sto za razgovarati. barem tak mislim :))))

    avatar

    17.10.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Kao netko tko je puko iz sličnih razloga jučer, nisam dobar komentator za ovu temu..:(

    avatar

    29.10.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...