Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • MILEM

    Fato, znam da si hrabra i poštena i ne znam što ti treba da se kompromitiraš i lažeš u korist SAMOZVANOG dr. Dade Milinovića.
    Svoju si veličinu i hrabrost više puta dokazala u toku Domovinskog rata, ali bi posebno istaknuo akciju poslije osvajanja vojarne u 9. mjesecu 1991. kada ste ti, Toni Stilinović i par dečkića izvlačili ranjene i mrtve hrvatske branitelje koji su nastradali u oklopnom kamionu Industrogradnje kojega su uništile neprijateljske snage između Ribnika i Medaka. U to vrijeme veliki generali i vojskovođe (Norac, Laci, braća Škare i neki drugi)su izgledali kao folklor noseči na sebi po 2 puške, više pištolja, zolja, šanžera, dalekozora glumeći crne, crvene i zelene beretke. Aktualni svjetski prvaci na 100 metara i dugoprugaši su za njih bili spori kako su oni glavom bez obzira pobjegli tako da su ih poslije dva tri dana jedva pronašli izviđaći po šumama i gorama lijepe naše Like.

    Naše vojskovođe smo skupili i pronašli, ali nam nije jasno gdje se dr. Dado tada sakrio ili se držao one: "tko se nije skrio, magarac je bio.." ?

    Fato, pogriješila si, akcija nije bila 17.11.1991. već 16.11.1991.g. ali to sada nije bitno.

    Imam pitanje za dr. Dadu gdje je i kako završio neprijateljski oficir kojeg je lakše ranjenog u bolnicu dovezao Pavao Marinac?
    Svi dobro znamo da smo za njega mogli dobiti više naših zarobljenih branitelja.

    Možda se netko pita zašto dr. Dadu nazivam "samozvanim" ? Odgovor je zato što se on nije mogao upisati na fakultet medicine pa je to za njega učinio dr. Miloš Stojan, cijenjeni ginekolog, a fakultet mu je završio tadašnji premijer Nikica Valentić Škuljica.
    Za te usluge, ne znam kako se Dado odužio Valentiću, ali da je dr. Miloša stjerao u penziju iako ga je isti molio da ga ostavi raditi još par mjeseci do kraja godine.
    Ne znam koga da pitam kakav je dr. Dado čovjek kada na svome autu godinama ima registraciju GS 555 DM Biti će da je on kompleksaš koji nikada nije dobio ocjenu pet i vjerovatno je zaljubljen u svoje inicijale.

    Dado je bio poznati predsjednik omladine Like, član SKJ, HDP (veliki USTAŠA), Pašalićev čovjek dok mu Sanader nije ponudio zaštitu za njegovu guzicu, a sutra da nas, ne daj Bože, osvoje Kinezi on bi operirao oči, promjenio boju kože i postao veliki Kinez.

    Dado je u Gospiću poznat po svome nasilju i strahovladi. Na ulazu u disko u Gospiću je izbio maloljetnom (16.g.) Mladenu Starčeviću dva zuba i nanesao druge tjelesne povrede samo zato što ga je ovaj zamolio da plati ulaz u disko. Najgore je što Mladen boluje od epilepsije pa je dr. Dado vjerovatno primjenjivao najnoviju terapiju..

    Poznato je da se dr. Dado rekreativno bavi malim nogometom te, da je uveo diktaturu da mali nogomet sa njime moraju igrati gospički poduzetnici koji rade poslove za grad i županiju. Isto tako, igrati moraju pojedini službenici državne uprave i javnih poduzeća. Igra se igra tako da se lopte dodaju Dadi i ako slučajno netko ne doda loptu njemu on ga vrijeđa, prijeti, šalje u p.m. i prijeti otkazima, a nije rijetkost i da fizički nasrne.

    Gospić je, od kada je Dado u Saboru, postao lijepo uređen gradić. Obnovljena pročelja zgrada, trgovi, parkovi, ulice i kolnici sve je to izvodila Sanaderova tvrtka "Stuba projekt" iz Splita kojoj se kao vlasnikom vodi gosp. Nikolić.

    U Gospiću imamo pored navedenog pranja novca, i pranje novca u ženskom košarkaškom i malonogometnom klubu. Svemu navedenome kumuje dr. Dado.

    S druge strane, ništa nije učinjeno da se realiziraju konkretni kvalitetni programi, privuče kapital, zaposle mladi ljudi i dovedu stručnjaci koji bi pomogli realizirati te programe.

    FATO! Jako te cijenim i poštujem, ali nije mi jasno zašto si promjenila istiniti iskaz? Pretpostavljam da te ucjenio sigurnošću djece, ponudio određenu svotu, obećao rješavanje tvog statusa branitelja ili nešto slično.
    Žao mi je što se nisi obratila nama, ratnim prijateljima, da zaštitimo tebe i tvoju obitelj. Od nas stotinjak koji smo preživjeli sigurno bi većina stala iza tebe.

    avatar

    14.10.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...