Komentari

gradskapahuljica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • kisica

  E ni ja nemogu vjerovat da je petak s obzirom da radim ko mrav svako popodne...uh

  avatar

  05.10.2007. (09:55)    -   -   -   -  

 • inocka

  čestitam na posliću :) baš lijepo...
  i meni je tjedan projurio, a i Dinamo je stavrno bio iznenađenje, slažem se :)
  pusač

  avatar

  05.10.2007. (13:12)    -   -   -   -  

 • Sanjica

  Svaki put kad spomeneš diplomski sva upadnem u bed...ja bi tako da je faksu kraaaaaj...šmrcccc...a ostade mi još jedna godina...znam da se moram strpiti ali nemogu, jako sam nestrpljiva i jedva čekam da završim faks i ....
  Čestitam ti za poslić...a to za poreznu karticu - blage veze nemam...nemam pojma išta u vezi toga, nek me bude sram!!! Ja sam ti tako usporena što se tih stvari tiče da novu osobnu nisam mjesecima išla izvaditi, a da ne pričam da još nakon pola godine, imam onaj karton sa žiro računom, još uvijek nisam otišla podići karticu!!! >>>>Tup-tup!!!

  avatar

  05.10.2007. (13:50)    -   -   -   -  

 • assilletta

  Braaaaavo za posao :D
  I ja sam htjela ići... Ali je bilo i previše ljudi koje ne slušam. A i dragom se nije išlo pa... Ali šteta zbog humanitarnosti, jel.
  Ni ja nisam vjerovala. Žalosno, ali iskreno. A ko bi više i vjerovao.
  Ciao! ;)

  avatar

  05.10.2007. (19:13)    -   -   -   -  

 • PiLePiLeNcE

  najs for d đab:)
  što se tiče porezne-rado bi ti pomogla al ni ja nemam pojma...pozdrav!

  avatar

  05.10.2007. (23:15)    -   -   -   -  

 • Nina

  Moram prokomentirati tvoj zadnji post o stavu tvoje mame i moram ti reći da bi joj tako sočan šamar zviznula! :) Što se ona ima miješati u tvoj ljubavni život! Ti se nisi miješala u njen, pa tako ne bi ni ona u tvoj trebala. Volite se, dugo ste zajedno, želite živjeti zajedno, imate mogućnosti....super! Kud ćeš bolje! Samo dajte! I posao imaš i čestitam! Reci joj iskreno da želiš živjeti s njim i da se nema šta miješati. Vjerujem da je istina to što si rekla da se boji ostati sama, ali ne daj se, slijedi svoje snove i srce! Ona će se s vremenom pomiriti s tim. A taj osjećaj buđenja uz osobu koju voliš je neopisiv...neprocjenjivo je...i želim ti da što prije počnete živjeti zajedno i da se budite zajedno svaki dan..a ne samo tim vikendima...:)
  Pusa:)

  avatar

  06.10.2007. (01:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...