Komentari

odgojsosmijehom.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • druga od dvije

    Koliko ja zaista podržavam hobi svoga muža koji gotovo svakodnevno nešto trenira? Priznajem, svidja mi se njegovo lijepo sportski oblikovano tijelo ali kad udjem u kupaonicu i nadjem svu onu njegovu sportsku odjecu piorazbacanu naokolo... dodje mi da vicem, prigovaram, kritiziram, prijetim... tada bih radije nekog debeljuskastog muza koji posprema stvari za sobom :)
    Za kraj cu priznati da i ja cinim isto kada pripremam radionicu: knjige, papiri, plakati... svugdje po stanu. Ali tko ima pravo meni prigovoriti??? :)))
    Pusa svima koji imaju hobije

    avatar

    02.10.2007. (15:28)    -   -   -   -  

  • jedna od dvije

    meni je isto taj njegov život nevezan za naš odnos bio jedno vrijeme teret. najviše onda dok nisam osmislila svoj :))). sad je ok. :)))) već smo se izdresirali hahaha

    avatar

    02.10.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ja sam taj problem riješila da sam sama,hahaha,žao mi je zbog tega ali bolje sam nego u lošem društvu.

    avatar

    02.10.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • jedna od

    @slatka: ok, sad kad si se riješila njega i njegovih hobija :))) reci nam kako je sad tvoja potreba za ljubavlju i pripadanjem zadovoljena? e, jesam vrag ha? :))))

    avatar

    03.10.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • pegy

    Puno je lijepih osjećaja koji upotpunjuju život, ali jedan skroz poseban je onaj kad nađeš nekoga (i on tebe :)) tko te upotpunjava, i to u jednakoj mjeri kao i ti njega. Svaki je dan tada novi doživljaj. U takvima stvarno uživam.

    avatar

    03.10.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • dva

    pozdravčić svima :))
    mene je dugo smetao hobi mog muža. On podrazumjeva putovanja, i to vikendom. I sastanke petkom navečer. I ne znam što se dogodilo, valjda sam "odrasla" ili ..ma, ne znam. Ništa se nije promijenilo, a mene je to sad i danas normalno, a prije 5 godina sam šizila... I da, ja sebi nisam našla hobi, a ni ljubavnika :))))

    avatar

    04.10.2007. (08:15)    -   -   -   -  

  • jedna od

    @ pegy, razumijem o čemu govoriš. samo ono što je "teško" u vezama je održati taj osjećaj upotpunjavanja i nakon 20 godina braka. a o tome ovdje govorimo. o vezama (i našim odnosima, našim odlukama) koje traju...traju... mi vjerujemo da je to moguće. i u tom smjeru koračamo. hvala ti na tvom doprinosu :))). dobrodošla.
    @ dva2 - kao što vidiš ne smatramo ljubavnike rješenjem problema hahahaha. možda je bloganje tvoj hobi ? :))))) hvala ti i dobrodošla.

    avatar

    04.10.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    onaj neodrasli dio nas ima potrebu kontrole, nikada mu nije dosta ljubavi i pažnje i tome slično. da je teško odrasti i biti zreo - teško je, ali možda bismo morali pokušati raditi na sebi i osluškivati one titraje u nama koji nam daju do znanja da nešto nije u redu.
    ljetos sam se iznenadila kad sam u sebi osjetila neke osjećaje za koje sam mislila da ih više nema :( na tvom popisu to je prva potreba koja nije bila zadovoljena, ali iskreno rečeno: i danas sam iznenađena kako je u srcu titralo.
    iskren pozdrav!

    avatar

    04.10.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • marsi

    Curke post vam je prekrasan,baš sam ovih dana nešto prezahtjevna,čangrizava...
    teška sama sebi i naravno muž tu najviše ispašta...
    Pozdrav i prvoj i drugoj... :))

    avatar

    04.10.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • grintavac

    A ne mogu ništa komentirat jer kad otvorin tvoj blog fali mi ga pola, tako da ga ne mogu proćitat

    avatar

    04.10.2007. (18:13)    -   -   -   -  

  • trill

    Stvarno ima promlema s čitanjem posta, što je velika šteta :)

    avatar

    05.10.2007. (07:53)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Evo me odgovorit.Sorry možda sam iznimka,barem zadnje doba,ali dobro se osjećam,dapače,predobro i ne osjećam potrebu nikome pripadat,naravno mislim na muške i fala ne bi više nikoga u svom životu,napominjem tako se sad osjećam,kako ću se osjećat sutra ne znam,viđet ćemo,onda ću vas pitat za savjet,ali rađe bi s vama popila kavu.Kiss jedna od dvije

    avatar

    05.10.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • odgoj s osmijehom

    @marsi: dobro nam došla. ovo što si napisala lako podsjeća na pms :)))) je l prošlo? pozdrav

    avatar

    06.10.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • odgoj s osmijehom

    @grintavac i @trill jako mi je žao što ne možete pročitati, ne znam zašto je to tako. no, svakako dobrodošli i pozdrav ostavaljamo.

    @slatka: e, draga moja nisi ti iznimka. potrebu za ljubavlju i pripadanjem ne zadovoljavamo samo kroz muževe. tu su i djeca, roditelji,prijatelji (blogeri), kućni ljubimci :))) itd. drago je meni da si ti dobro , to je jedino bitno. ali ipak ću ja potiho navijati da se ti zaljubiš :)))) smijem li?
    velika ti pusa, sinoć sam opet - a šta da ti kažem - zaspala :)))) . a valjda ćemo i tu kavu jednom ispiti :)))

    avatar

    06.10.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...