Komentari

moongirl.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • imaš cvjetic u kosi.

    origami urok je vrlo rasiren.i ja sam prokleta. mozda sam i budala ali ne zbog tvoje liste.

    avatar

    01.10.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • saudade

    origami urok je kad ten little indians postanu 10 malih crnaca

    avatar

    01.10.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • M

    Hello, this is Cupid speaking
    and I can make you fall in love
    but I can't stop you from running away

    Bard svjetskog svega J.R.

    avatar

    01.10.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • stroke

    meni je baš fora imat listu. nekoga dodam, nekoga oduzmem, pa opet dodam, pa oduzmem. tako imam osjećaj da na blogu ipak nešto korisno radim. kada budem penzioner kosit ću travu u vrtu, a do tada kosim blogere u blogosferi.

    avatar

    01.10.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • joakim a ne boca

    Kad smo već kod košenja trave, vidjela sam danas plakat na kojem lik kosi travu a ispod piše: ˝I wish my lawn was emo so it would cut itself˝. :)

    avatar

    01.10.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • kokošje sljepilo

    Deset malih crnaca pošlo je u krevet; Jedan se ugušio i ostalo ih Devet.
    Devet malih crnaca bi do kasno tamo; Jedan zaspi duže i osta ih Osam samo.
    Osam malih crnaca putovaše u Devon; Jedan ne htjede dalje i osta ih Sedam.
    Sedam malih crnaca posjeklo je citav brijest; Jednog lupi sjekira i osta ih Šest.
    Šest malih crnaca gledalo je pčelin let; Pčela ubode jednog i osta ih Pet.
    Pet malih crnaca u pravne knjige zaviri; Jednog pravda preuze i osta ih Četiri.
    Četiri mala crnca - pođoše na more svi; Jednog proguta crvena haringa - i osta ih Tri.
    Tri mala crnca po zoou se šetala; Medvjed zdrobi jednog i osta ih Dva.
    Dva mala crnca sunčahu se čitav dan; Jednog sprži sunce i osta samo Jedan.
    Jedan mali crnac osta sam i bijedan; Ode i objesi se i ne osta Nijedan ... :)))
    Bleki

    avatar

    01.10.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    eh, i to je jedan od načina da maleni nauče brojati hehehehehe

    avatar

    02.10.2007. (00:49)    -   -   -   -  

  • Baka

    Neću čitati ovaj post!!! Nisam još pročitala Deset malih crnaca i nema šanse da sad pročitam ovo i tako znam što će se dogoditi u knjizi!!!!! Nema šanseeee!!!!!!

    avatar

    02.10.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • m.

    da, nešto...

    avatar

    02.10.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  • catcher

    ne znam za origami, ali postoji papirni urok. ja ne znam ni avioncic napravit :D mislim, znam, izgleda normalno, al ne leti ni tri centimetra

    avatar

    02.10.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    ja isto nemam listu dragih blogera al sve takve adrese znam napamet u po noci da me probudis:)
    a svidja mi se ono kod @M-a. sa linkovima od crteza.

    avatar

    02.10.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    a bas se i ja pitam, sad ide ona muzika iz twilight zone tinuninu tinuninu;))

    avatar

    02.10.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • Cabwed

    Vlada kaze - to'Leave sami, a neka nam vlada. " Stoga, kao sto refurbished laptops deals

    avatar

    27.09.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    DRAMA U HRVATSKOJ



    Država tone a funkcioneri se izmjenjuju?



    U četvrtak 18. veljače 2010., sa Pantovčaka definitivno otilazi stari predsjednik RH Stjepan Mesić, a na njegovo mjesto dolazi novo izabrani predsjednik Ivo Josipović. Po Ustavu i tradiciji predsjednik je šef države, šef izvršne vlasti, vrhovni komandant oružanih snaga i motor zakonodavne vlasti, tj. šef svih glavnih službi u zemlji. Na kraju krajeva, izvana u „domovini“ ništa se nije promijenilo, osim toga što se izmjenjuju politički funkcioneri. Tako prenoseći začarane probleme: nezaposlenost, bijedu i ljudski strah,…, neimaštinu, u isti začarani krug. Velika urota u Hrvatskoj i dalje traje, dok u zemlji tame svijetla nema.



    Talas antifašizma



    Josipović je obećao Hrvatima da će biti „svjetlo“ i da u mračni naš zavičaj dolazi vedrina. Bukvalno, neposredno nakon Mesića dolazi svjetlo, što znači Mesić je bio teška tama. Tako bi to bilo po izjavama Josipovića. Što mislite Mesić kao „tama“ podržao je i izabrao Ivu Josipovića za svjetlo. U tome svemu ima tu puno kontradiktornosti. No, hrvatskom narodu očito nije to važno, jer služanski duh kod njega se nije izmijenio. Naše društvo svakodnevno zapada u sve gore i katastrofalnije probleme. Nije važno što se problemi ne rješavaju, važno je da se mijenjaju naše vođe i gazde.



    Nevolje i teška stvarnost



    U ovim olovnim i tmurnim vremenima nitko ne drži otvorene oči pred dvjema opasnosti i mnogi ne shvaćaju njihovo užasno značenje za egzistenciju hrvatskog naroda. Mislim da svaki normalni Hrvat svoju zemlju Hrvatsku smatra, da u njoj bi se trebao razvijati standard i da u njoj treba vladati lijepi život. Do tada, i uprava, a i političko vodstvo, moralo bi ispunjavati tu „rajsku svetinju“, što se podrazumijeva samo po sebi. A ne da nas se gura u propast i zadužuje u svijetu. Koliko su, međutim, bile velike opasnosti, i političke poteškoće koje nam ina-gura-cija donosi? Sama riječ govori nam da na čelu naroda je „guru“, vrač, mag… Ja sam općeg političkog mišljenja da tu riječ i ceremoniju treba izmijeniti.



    Hrvatski narod je do kosti poražen



    Dok se bivši komunistički šefovi tako izmjenjuju kao na traci „elevatora“, velikih ambicija za promjenama nema. Svaki pametni i normalni Hrvat u vlastitoj zemlji postao je žrtva budala i nerazumnih ljudi, odnosno „krvnika i zločinaca“. Pitam se: Zašto mnogi ljudi to ne vide? Da u vrhu vlasti su nam diletanti i demagozi, prevaranti i lažovi,…, lupeži i muljatori,… Ako se nitko jednom riječju protiv toga ne izražava, ne buni i prosvjeduje, što se trebamo čuditi kakva će nam biti onda i daljnja budućnost. Narode čuvajte se darova i kad ih „predsjednici“ nose. Gospodarstvo je u raspadu, a darovi su nam „svjetlo“, ne politička rješenja i napredak.





    U Bjelovaru, 12. 02. 2010.
    C R O A T I A

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56


    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    28.06.2010. (11:37)    -   -   -   -  

  • crni bjelovarčan

    SVE JE LAŽNO I LUDO !!!ponedjeljak, 28.03.2011.MEDIJI LUDI I POLUDJELI ANĐELI SVJETLA !!!

    DA OVAJ NAROD NIJE BOLESTAN ONDA NEBI TO SLUŠAO !

    Stjepan Mesić stalno pravi štetu Hrvatskoj, a ni mediji nisu ništa bolji...

    Dana 27. ožujka 2011. godine u nedjelju na prvom programu HRT-a započeo je Dnevnik sa
    prekucavanjem Zorana Milanovića (SDP) i Branka Bačića (HDZ) oko izbora i izbornih jedinica. Pitam vas: Što su SDP-e i HDZ-e ovoj zemlji dobro donjeli? Zašto mi građani uvijek gledamo sve isto na televiziji i tako godinama...Uostalom tko je Milanović i tko je Bačić? U glavni Dnevnik TV-a bio je pozvan kao gost Budimir Lončar. Da koa dobar poznavatelj vanjske politike objasni svjetska zbivanja na Bliskom istoku. Bilo je "tužno i smiješno" gledati kako Lončar se tri puta ponavlja - kako je prevladala mlada internetska revolucija. Gledali smo starog senilnog i zbunjenog čovjeka, koji nije ništa novo rekao. Ali zato, između ostaloga Lončar je bio najavljen kao visoki diplomata u (bivšem) SFRJ-u i kao bivši savjetnik s dva mandata u uredu Stjepana Mesića.

    Nije ovo prvi put da mi građani gledamo neki "banalni" Dnevnik, odnosno vijesti koje več godinama tako počinju. Hrvatska tone sve dublje gospodarski, moralno i ekonomski...

    Hrvatskom narodu nije više "ispran mozak", nego Hrvatskom narodu izvršena je "lobotomija mozga", jer svašta dopušta. Dok cijeli svijet je protiv diktatora Gadafija, bivši predsjednik Stjepan Mesić ga svim snagama. Ja mislim - Mesić namjerno tako sramoti Hrvatsku. I nanosi nama Hrvatima štetu, kao što je to uvijek činio... U Dnevniku treća kao važna vijeest bila je "da general Ante Gotovina poručuje iz Haaga - da ne želi prosvjede po ulicama zbog njeka." Ja mislim da sve su to nećije smišljene laži.. Međunarodni sud u Haagu izreći će 15. travnja 2011., presudu Anti Gotovini za ratna zbivanja u Hrvatskoj. Udruge branitelja spremaju prosvjede jer su nezadovoljne s takvim zbivanjima...

    Neki dan jedna žena je fenomenalno prosvjedovala - na sebi je imala napisanu parolu "HDZ", "Četnici" i "kukuriki koalicija", te je udarala sa dva poklopca od zdjela za kuhanje..Ovakva slika najbolje govori kakva je politika u Hrvatskoj. Da ovaj narod ima "čisti um" i da nije bolestan razumio bi tiu jednostavnu poruku. Onda nebi bio Stjepan Mesić, predsjednik s dva mandata - a to je ravno dese4t godina "jarma" Hrvatskom narodu. Mesić je bio 1991. godine najveći "četnik" koji je razarao s JNA hrvatske gradove. Taj Vrhovni komandant general štaba Jugoslavije, prouzročio nam je najviše zla. Zna se tko su bili: Tuđman, Manolić, Bobetko, Bilandžić,.., i stari Mesić. koji su najviše poubijali i poklali Hrvata. O tome svemu se mora šutiti. U vijestima nam se fingiraju informacije, kako bi nas se i dalje držalo u koncentričnoj neprosvjetljenosti. Zato imamo ovakvu Hrvatsku, gdje "dvesto bogatih" su "sol" zemlji i to uz korumpirano svečenstvo... Šefovi su nam bili bivši UDBA-ši i sad njihova djeca.

    Pogledajmo stanje u jednom gradu Bjelovaru - tko je župan Miroslav Čačija? Tko je glavni šef vojarne HV-a u Bjelovaru? Jedan Bivši kapetan JNA Slobodan Dragišić, bivši KOS-ovac. Njegov rođak Mirko Knežević, pukovnik KOS-a pobjegao je iz Bjelovara. Zar su se branitelji za to borili? Da sad potvrde piše Dragišić, bivši oficir - lažnim braniteljima...A za to najvjerojatnije prima i novac. Jedan čovjek iz Gornjih Plavnica bio mu je kreditni jamac, a sada otplačuje njegov novi automomil Pegoot. Isto tako pogledajmo glavne hrvatske medije: Večernji list, Jutarnji list, 24sata,.., Vjesnik, koji pišu o "kućnim ljubimcima", a ne o problemima čovjeka... Tako i mnoge televizijske emisije imaju za cilj ismijavati pametne ljude. Nema u tome svemu lijepote i istine...Poručujem hrvatskim braniteljima: Vi branitelji najedite se svojih govana" i nemojte se više javljati.. Vi kao prodane "hulje" doveli ste na vlast "nitkove" u Hrvatskoj. Svi oni protiv kojih ste se navodno borili - oni su se vratili u Hrvatsku. A po našim zakonuima su amnestirani i abolirani, znači čisti su neprijatelji kao sunce...

    U Bjelovaru; 28. ožujak 2011. godine

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"

    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    28.03.2011. (22:20)    -   -   -   -  

  • CRO-HRVAT-STOJKOVIĆ

    U HRVATSKOJ JE POLICIJSKA DRŽAVA NA DJELU !





    Daleko smo mi kao društvo od parlamentarne demokracije i civilnog društva.



    Tako, gledam ja 14. travnja 2011., na drugom program HRT-a zasjedanje hrvatskog državnog Sabora, gdje sjednicu vodi bivši ministar policije Ivan Jarnjak. Pitam se: U kojoj to normalnoj zemlji ima – da policija predstavlja krunu svih političkih i glavnih zbivanja kao u Hrvatskoj. To je čisti sukob interesa. I naličje diktature policijske države – kao takva, narodna demokracija je laž.



    U Saboru RH, u zastupničkim klupama sjede i drugi „špijuni i policajci“, na primjer: Ranko Ostojić, bivši ravnatelj policije MUP-a, tako i njegov stranački kolega SDP-ovac Šime Lučin, (isto) bivši ministar policije, i da ne nabrajam tako sve dalje. U Parlamentu kao glavnom vodećem tijelu sjede policajci.



    Što se pitamo zašto je ovakvo stanje u Hrvatskoj? U tom kontekstu treba analizirati i već otpočete pripreme za nove parlamentarne izbore, koji bi se trebali održati potkraj 2011. godine. Policijska „dinastija“ vodi državu i šefuje sa svim privilegijama. Što se onda čudimo kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji i korupciji u Hrvatskoj.



    Ovakvu vladavinu dosada ljudi nisu poznavali. Jer ona je stupila na snagu uspostavom (tobože) novog sistema 1989., pa sve do danas 2011. godine. Ljudi nisu percipirali ovakvo nasilje, samovolju, nametljivosti i neodgovornost,.., kao takav totalitarni režim prisile… I u drugim tijelima lokalne uprave i samouprave sjede bivši policajci, odnosno načelnici policije. Ovakva policijska država je prvi politički problem s kojim se suočava Hrvatski narod. Sukobi unutar društva često su uzrokovani ovakvim problemima.



    Očito je, da postoje „policijski klanovi“ koji su zaštita određenim „političkim kastama“, oni su uzrok svih vrsta zlih špekulacija sa narodom. Ljudi kao društvena zajednica trpe ovakvu opasnost sa dalekosežnim posljedicama koji se odnose na kršenja ljudskih prava i građanskih sloboda čovjeka. Ovakva vlast očito nije izabrana već je nametnuta. Tako i sve institucije države sve su fingirane*, međutim kako bi se spriječila daljnja zloupotreba vlasti, treba razvlastiti takve „vječne“ ljude.



    Oni su nam godinama krojili sudbinu ili bolje rečeno upropaštavali nas. Skinimo ih na ovim izborima, i tako ćemo skinuti tabu – oznaku onih koji su do jučer mogli da rade kao „nedodirljivi“ sve vrste nepodopština. Mora svima biti jasno da su „oni“ totalno privatizirali državu i stvorili sebi sve monopole. Policija treba da bude servis građanima i zaštita narodu, a ne logistika i obrana političkih kriminalaca i lopova. Vlast proizlazi iz naroda i kao takva pripada narodu.



    Branko Stojković

    http://crostojkovic1958.blog.hr



    U Bjelovaru, 14. 04. 2011.

    avatar

    15.04.2011. (14:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...