Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • priče iz planine...

    volim ovaj tvoj iskren i oštar dar zapažanja, odličan ti je post; a tako sam imala želju prošvrljati tim krajem al čini se da se ne isplati trošiti noge na "vrh" od 320 m!!! osim radi same šetnje!!!;
    i pitanje: onaj dvorac što se vidi sa autoceste poslije Karlovca !!! znaš li kako se do njega može doći???

    avatar

    05.10.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • jana

    -he, he, kad biraš brežuljke zbog žigova :)))!
    E, a kakva ti je to bronca bez Anića?
    Neki dan na Crnopcu sam te se sjetila,stijena - taman za Djavolicu čak sam i par fotki napravila samo za tebe...
    Ja to tebe ozbiljno izazivam :)))
    A Poljak neke staze nije garantirano prošao u posljednjih 20-30godina, to odgovorno tvrdim iz vlastitog iskustva, tak da je pl.forum još uvijek najpouzdanija informacija.
    I još jedan savjet,( nažalost iz vlastitog iskustva), Učka može biti lijepo zasnježena i vrlo, vrlo hladna, (vidjela sam da si negdje to pitala, ja nisam pa sam se zaista smrzla). Voda, čokoladica u ruksaku mi se smrzla, grožđice su zvonile poput kamenčića, a bilo je samo -10C, puhala je bura, istina pogled nezaboravan a dolje u Opatiji proljeće, sve u cvijeću, bilo negdje početak veljače, doba karnevala...
    Srdačan pozdrav, i naravno čestitke!

    avatar

    05.10.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • milicza

    Nažalost,nema promjene,i dalje mi je ohohoh praznine pa text,no nema veze,ako te mogu utješit,i to mi se prije događalo i sa Arhivskim tvojim textovima,no sad se to popravilo i normalno mi je.Samo kod najnovijeg posta mi se do događa,sad mi je Martinšćak nalijepljen na Vodenicu,koja je daleko ispod naslova.

    avatar

    05.10.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • masni palac

    lepi pozdraf putnici

    avatar

    06.10.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    hahaha, dobro ti je rekla jana, nemoj birati odredišta prema žigovima pa ćeš vidjeti ljepša brda. :-)))))
    u svezi glede vodiča, čini mi se da se u novim izdanjima samo dodaju noviteti, tj. novi putovi, te promjene postojećih, opisi putova se prepisuju. Zamisli koliko bi gospon Poljak morao prehodati kako bi provjerio svaki put prije objavljivanja novog izdanja. :-)))) Taman kada bi prošao zadnji put na onom prvom bi se nešto promijenilo. :-)))) zato, autor ima suradnike po područjima, a sada koliko tko daje točne informacije...o tom, potom.
    Inače, na Vodenici nisam dugo bila, ali sjećam se da je taj put uglavnom blatan.

    avatar

    06.10.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Gazio sam jedne jeseni lijepo blato na strmom usponu od neke šumarske kućice prema domu Ham-Pokojec
    dok je kiša lagano padala. A kad sam jednom htio kratiti u nekoj orijentacijskoj utrci preko oranica jedva sam
    izvukao noge iz grunta i vratio se na put.
    Važno da je nešto lijepo, pa makar i žiK. Pozdraw

    avatar

    06.10.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - priče iz planine: fala za pozitivan komentar :))) gore se ide zbog žiga i ni zbog čeg drugog! jao i ja sam skužila taj dvorac i uvijek je ono iščekivanje iza koje okuke će doći! fantastično izgleda... misliš na onaj kad se ide za Bosiljevo s lijeve strane? traje pogled par sekundi? baš bi s mogla raspitati o čemu se radi... pa ti javim!
    - jana: pa da, trebaju mi žigovi! :)) a one koji tamo ne misle ići zbog žigova, već samo radi izleta upozoravam ovim postom da to - ne čine!! :))) što se dr. Poljaka tiče, ja mislim da je on puno toga pisao na temelju informacija suradnika, jer su opisi u pravilu dosta neujednačeni i stilski potpuno različiti... :))) što se Učke tiče, naježih se kad sam pročitala komentar hehe neće me Učka vidjeti do sljedećeg ljeta :)))
    - milicza :(( pa ne znam što reći, pitala sam neke koji se u to razumiju, ne kuže jer je njima dobro (kao i meni)... probat ću nešto napraviti, ne želim takve greške! možeš mi, pliz, reći koju imaš verziju IE? to tamo pod Help pa na About Internet Explorer tnx :))
    - masni palac i tebi pozdrav!! :))
    - šumarka: pa još da mi taj komentar kaže netko tko ne skuplja žigove bih kužila, ali ti? zbunj! :) što se Poljaka tiče, gore sam napisala komentar ;) inače, kad se radi UPDATE neke knjige (novo izdanje) mora se od prve do zadnje rečenice raditi isti, inače nije fora... sumnjam da bi ga zeznuli suradnici, svakom je itekakva čast sudjelovati u ovakvom jednom projektu... mislm da je više da on nije htio temeljito srediti knjiug... no, dobro, to ostaje njegovim nasljednicima da čim prije to naprave! što se ovog vrha tiče, nameće se jedno jedino pitanje: šta to radi u HPO-u? :(
    - gogoo: haha joj baš je to grunt bio :D i mi smo jedva vukli noge iz blata! :))

    avatar

    07.10.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • Tompa

    Bio sam i ja na Vodenici, ali ipak na malo "pametniji" naćin.
    Naime, na takva "sumnjiva" mjesta se neide dok je sve razlistano.
    Mi smo išli u RANO proljeće dok još nije bilo niti lista na stablima i to pješice od Ozlja na Vodenicu, pa do starog grada Dubovca u Karlovcu.
    E, tada se ide po takvim jestima.
    Al istina-bog i tada smo na nekim mjestima tražili markaciju, a onaj tko tim istim putem ide dok je sve zeleno, ne piše mu s dobro.

    avatar

    04.12.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...