Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • milicza

    Genijalno,putujem paušalno po cijeloj Hrvatskoj ,nije mi ravan ni Neckermann,5 država u tri dana...šveram se uz tebe fotke su ti mrakača.Piromanu poruka,ne daj da te sretnem,neće biti nimalo lijepo ni ljubazno...tebi pozdrav.

    avatar

    02.10.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hehehe :))) hvala, hvala :)) nego, milicze, što se tiče tvog komentara na prošli post, što ti nije u redu s blogom? zato što mi se već netko žalio da mu je dosta spušten dio teksta u postu... kao između datuma/naslova posta i teksta samog posta je velika praznina... meni je sve ok i u IE i u Firefoxu i na poslu i kod kuće... možeš napisati što je kod tebe, pliz...

    avatar

    03.10.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ne mogu te tako brzo pratiti blogosferom koliko si brza u obilaženju planina (i lupanju žikova, he). Ali zato mislimo na tebe i na Triglavu, i na Hahliću... a ovaj piroman zbilja čudan. Pozdraw

    avatar

    04.10.2007. (01:59)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Ovak' ....pa kud baš tim putem?
    Nikada se na Vinicu nisam penjala iz tog smjera. Vi ste išli cestom od Belajskih Poljica za Duga Resu i na mjestu gdje markacija sječe cestu ostavili auto. Selo se zove Belajska Vinica, a markirani put koji sječe cestu spaja Vinicu i Martinščak.
    Dugoreški planinari su planirali napraviti obilaznicu koja bi spajala ta dva vrha, pa otuda i ta markacija, a vjerojatno se slabo održava jer malo ljudi njome kroči.
    Ustvari, trebali ste produžiti dalje do Duga Rese (to ti je još par kilometara) i popeli bi se na vrh putem opisanim u "Poljaku".
    Inače, stvarno mi nije jasno, bili ste na vrhu, a niste vidjeli pl. dom, a dom se nalazi samo 5 minuta hoda od vrha.
    :-)))) E, nek vam bude žao, jer dom je predivno uređen, a i imaš pogled na dio Karlovca.
    Ja na Vinicu najčešće idem iz Karlovca, točnije Mrzlog Polja.

    avatar

    04.10.2007. (08:27)    -   -   -   -  

  • milicza

    Diavola,ispod naslova i datuma mi je oko pol metra ili recimo oko 70 cm praznine i onda tek text i fotke,prije nisam imala tih problema,i u IE i u Firefoxu se događa...Prvi put nisam skontala,pa čekala da se kakti učita,no sad sam se već navikla....nije mi bistro,jer je prije sve bilo ok...a sad moram dugo voziti do texta,nema veze ne smeta mi toliko...automatski već vozim dolje,he he .

    avatar

    04.10.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - gogoo: hehe pa da, napisala sam par postova is ad sam mirna sljedeća dva tjedna. objavljivat ću ih svaka dva-tri dana :))) moram čim pirje napisati inače puno toga ispari iz glave eh :(( osjećam se počašćeno da me se sjetite na Triglavu :)))
    - šumarKA - pa, iskreno, skužili smo na cesti markaciju i pomislili to je to, još kao potvrda - produžetak s Martinščaka... usput, mi kasnije nismo našli markaciju na toj glavnoj cesti za skretanje po "Poljakovom putu".. dom nismo vidjeli, znali smo da mora, vjerojatno, biti negdje u blizini, ali kako su se neki unervozili od ovog vrha hehe i kako smo htjeli čim prije otići do Ozlja (zbog mog fotografiranja dok još ima prirodnog svjetla), tako smo bukvalno odjurili nazad! :)) možda stvarno šteta da nismo vidjeli dom, on bi nam potencijalno mogao razveseliti Vinicu hehe... mi smo valjda išli najgorim putem gore eh...
    - milicza: da, ti si druga osoba koja mi to kaže :(( istu stvar sam čula prije par dana, ne znam što da kažem ni što da napravim, evo sam danas probala nešto prčkati po html code-u možeš mi, molim te, reći jel ti sad neka promjena? jel sad bolje? meni je sve ok na više kompjutora i u oba browsera... to što ti kažeš da se događa je stvarno koma za blog! morat ću nešto podhitno napraviti, ako sad ne vidiš promjene...

    avatar

    04.10.2007. (17:23)    -   -   -   -  

  • masni palac

    bravo đavolice, čestitam na bronci........samo nastavi.....pozdraf......

    avatar

    04.10.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...