Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • šumarKA

    hehehe, pa ti si stalno na blogu. :-)
    martinšćak najviši vrh vinice...provala stoljeća. :-)))
    podsjetila si me kada sam ove godine slikala neke ogulinčane na vršiču (1600 i kusur metara). i kaže jedan od njih pobjedonosno, sada samo na višoj toči od najvišeg vrha hrvatske. :-))))) ja se počela smijati. onda sam ljubazno rekla da je najviši vrh u hrvata još dvjesto i kusur metara viši. :-))))
    E da, meni za pronalaženje raznih selendri kao ishodišnih točaka služi veliki atlas hrvatske.

    avatar

    01.10.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • Diavola

    paaa mislim da smo jednako prisutne na ovim stranicama :))) ne smijem dopisati još neke fore iz dijaloga "Martinščak najviši vrh Vinice" jer postoji velika opasnost da se ta, meni jako draga osoba, ne naprnji! :)) a dobro, razvesele te takvi detalji... ja sam, svejedno, bila silno ponosna što eto znam nešto više od - domaćih! :))

    što se atlasa tiče, hm, već sam razmišljala da ću se morati DOBRO raspitati koje su karte NAJbolje, jer ih imam hrpu (na autokarte mislim), a ni jedna nije ni blizu zadovoljavajuća... nisam sigurna da mi je atlas za držati u rukama tijekom vožnje, hehe... ali dobro je za proučiti prije puta, svakako... nabavka nove DETALJNE auto-karte mi je jednako važna kao i rukavica za planinarenje :) ako netko zna, molim pomoć!

    avatar

    01.10.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • Asterix

    probaj na http://www.avijacijabezgranica.com/karte/
    Da bi se snasla po toj sili karata, treba ti legenda za koju nemam pojma gdje sam je skinula pa ti je mogu poslati mailom, ako zelis. To ti je za karte 1:25.ooo. Kad negdje ides, isprintaj si kartu koja ti treba na a4 papir, to ti je dovoljno :))))

    avatar

    01.10.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • pustolofka...

    darling ,čestitam na uvrštenju u cool listu !
    pa ja sam ,sram me bilo ,to tek sad skužila .
    zaslužila si !
    kaj se tiče okolice klc ,uvijek mi je bacala na depru (posebno onaj dio oko duga rese )ali vidim da se itekako ima što za vidjeti.
    a fotke su zakooon;posebno one gljivice!
    još jednom kongrečulejšn & samo tako nastavi .

    avatar

    01.10.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - asterix: ajmeee, šokirana sam! fantastične mape! da da, to je to što trebamo! kliknem bezveze i baš otvori Popovaču (tamo smo bili prošli vikend) sad otvaram okolo mape da baš nađem Vis, ovo je ludo! uf uf, molim te legende čim prije, hvalaaaa :))) planinarenje će od sad imat sasvim drugu dimenziju, hehe... nego si ti vidjela čije su to stranice? tko se krije iza tog "avijacija bez granica"? hehe
    - pustolofka: o pa hvala, hvala, sad sam išla gledati jer mi je nešto poznato da si mi čestitala i gledam jesi... ali ti si mi čestitala, izgleda, za brončanu 'medaljicu', a ne za CL :))) nisam ni skužila... fala! :)) okolica Klca nije nešto impresivna, ali Martinščak se isplati vidjeti... Vinica samo dio puta... a Vodenicu izbjegavaj, hehe... :))

    više o tome u postovima koji dolaze! već sam ih nažvrljala ali objavljivat ću ih svaki drugi dan, da ne dođe do zasićenja! :))

    avatar

    02.10.2007. (07:50)    -   -   -   -  

  • Diavola

    asterix: jesi mislila na ovo http://www.avijacijabezgranica.com/karte/HR/!Pregledna25.png :)) ako je to - to, onda sam sad snimila... u čovječe, treba ovo sve sejvati, nikad ne znaš da ne maknu to s neta i da ostaneš uskraćen za ovakvu hrpu informacija... usput, baš sad gledam, nije ucrtana Humka, samo Vis (tamo smo bili prošli vikend)... zašto? zato što je na Humki bilo garant vojnih instalacija (možda ih ima i sad)... pa se opet vraćamo na moje pitanje: si vidjela čije su to stranice, tj. o čemu? Hehe...

    avatar

    02.10.2007. (08:01)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    a baš sam si razmišljila obići neke staze oko Karlovca ovih dana :)

    avatar

    02.10.2007. (08:35)    -   -   -   -  

  • Asterix

    nema problema, daj mi samo reci na koji mail da ti saljem

    avatar

    02.10.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  • Diavola

    vidi sad sam tek skužila da nema maila... diavolissimaATgmail.com

    avatar

    02.10.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • milicza

    jučer mi se stranica bloga nije htjela učitati,a danas sam skontala da je puno više ispod ,ne znam koji je vrag,možda ti blog ne voli IE?Kaj je zadnje?Martinščak?jer meni to daje kao zadnje...Ma nije bitno,svratila samo da kažem bokić...kad se moj ljubljeni vrati iz svoje domovine sa tucanom ljutom paprikom,napraviti ću tvoje šnicle.,,,,I bila na blogu "sladokusac" ili nešto sl.,jako mi sliči mi na tebe...hodaju po restaćima i jedu lijepo.I meni je bilo super u Bitoraju,a loše i preloše u Divljim vodama....imaju ljudi ukus sličan mome...

    avatar

    02.10.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...