Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Fidel

    Jako me zanima tko je što rekao o ovom vrlo važnom i gorućem problemu kako našeg hrvatskog društva, tako i društava širom Europe. Društvo pokazuje svoju demokratsku zrelost upravo brigom za marginalizirane društvene skupine, a političke stranke socijaldemokratskog predznaka tu pokazuju značaj socijalne osjetljivosti i solidarnosti, što se treba očitovati ne samo kroz državne mehanizme, koji su svakako ključni, nego i kroz svakodnevni život u lokalnim sredinama. To uključuje ne samo raspodjelu novca, nego i izgradnju zajednice, tako da se izgubi osjećaj marginaliziranosti starijih osoba. Upravo ovakve inicijative ključne su za razvitak društvene kohezije, i zato Vam čestitam što ste na svom blogu na ovako čitljiv način iznijeli ovako bitan problem.

    avatar

    01.10.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • habitus

    Najveći problem hrvatskog društva u cjelini jesu vrijednosti. Ljudi se međusobno ne cijene, ne poštuju a problemi se rješavaju daljnjim produbljivanjem konflikata. Ono što od starije populacije, osoba koje su stekle životno iskustvo trebamo mi mladi, mlađi, mlađi seniori naučiti upravo gore navede vrijednosti: poštenje i uvažavanje jedni drugih bez obzira na starosnu dob. Kada to postignemo kao društvo onda je moguće i gospodarski razvoj države usmjeriti u pozitivnom smjeru.

    avatar

    01.10.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Svim starijim osobama čestitam njihov Dan. A vama gospodine Vidoviću čestitam na ovom predivnom tekstu kojim ste ga popratili. Oni su zaslužili pažnju i poštovanje.
    Kao što ste spomenuli... zadnjih desetljeća su poniženi, okradeni i prevareni. Kao šlag na kraju dobili su premijerovu ciničnu recitaciju. Zloupotrijebio je predivnu pjesmu da bi ih još više ponizio i narugao im se. Nadam se da će sve starije osobe koje svrate na ovaj blog znati prepoznati razliku u pristupu, načinu... a i u emocijama... jer onaj tko doista ne ljubi i ne razumije starost ne može napisati ovakav tekst. Svi oni su naši djedovi, bake, očevi i majke.... a samo zgubidani nemaju poštovanja prema onima koji su nam darovali život i povjerili društvo za koje smo trenutno mi odgovorni. Bravo!

    avatar

    01.10.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • NEZAPOSLENI

    HDZ ništa nije učinio za penziće, vraća samo pola duga i to prodajom dionica T-HT kojeg smo mi financirali da bi dobili telefon, znači velika prevara. Hvala na psjeti ....pozdrav!
    NEZAPOSLENI

    avatar

    01.10.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • Hrvatina

    Ti vidoviću si jedno obično komunističko đubre..sad se vučeš u šuapk svim priej izbora..ko da te kad prije bilo briga za starije ljude!!MA DAJ...LOPOVE

    avatar

    02.10.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  • cro man

    jel se vi svi crveni pozdravljete sa pozdrav!??

    hahah..e pa mi ostali Hrvati se pozdravljamo sa Bog i Hrvati i Za Dom spremni!

    avatar

    02.10.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Evo nam "domoljuba" koji se ponašaju kao da su bili na seminaru kod Mamića.
    .

    avatar

    02.10.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...