Komentari

ob.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Đus

    slažem se! ali ovo što se dogodilo je ipak i više nego sramotno...

    avatar

    29.09.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • sitke

    slažem se i ja s tobom ! ( Eto kako se mi lijepo slažemo ) No dio sramote je i zbog naših sudova i pravosuđa ( a to je doista priča i sramota za sebe ) jer nisu izvršili istražne radnje , pripremili optužnice , ...da doista ima tu sramote preko mjere !

    avatar

    30.09.2007. (12:34)    -   -   -   -  

  • odmak

    Život ide naprijed. Istina je. Rat dobije onaj koji preživi. S jedne i druge strane granice. Nisu svi krivi, ali oni koji jesu zbog bolje budućnosti, ne zbog osvete moraju i trebaju znati da su krivi i za tu krivicu, zbog budućnosti, trebali bi odgovarati. Žalosno je kao je ovo nekakva nesposobnost naših službi ili još gore ako je dogovor iz tko zna kakvih razloga.
    A da čovjeku nije teško oko srca... jest teško nam je. Jadne majke, žene, djeca...onih koji se nisu vratili. Ruga li im se ova presuda. Šalje li nam ta presuda poruku da je sve šala. Uči li nas da ne treba juriti grlom u jagode bombice i smrt nego treba pobjeći što dalje od sukoba i skriti se daleko daleko u Americi, Kanadi ili već negdje. Pa da, vjerujem da je to poruka. vjerujem da se nakon ove presude anđeo smrti, ako je uopče anđeo, ceri nad grobovima naših mrtvih.

    avatar

    30.09.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • feby

    necu komentirati temu Vukovar; ispada da svi samo govorimo pisemo, zgrazamo se ... a svi samo to cine ne cineci nista da se nepravda ispravi: zelim se osvrnuti na dio tvog posta u kojem pises o suzivotu u pogranicnim mjestima: ljudi koji zive na takvim mjestima moraju tocno znati na koji ce kompromis pristati, a na koji ne, jer ciniti sve u ime ljubavi je lijepo, plemenito i covjeku daje osjecaj posebnog zadovoljstva, samo, jer nazalost postoji samo, ne treba prebrzo zaboravljati, pogotovo ne bolne smrti ... i u ovim trenucima kad vukovarske majke traze pravdu za smrt svoje djece ... tesko je ne suosjecati s njima, mada tamo negdje i s one strane neke majke crne marame nose, ipak nad njihovom djecom nije ucinjen zlocin:bili su vojnici pali u ratu, a ovo su djeca koja su zrtve zlocina ... eto ipak sam se vratila na temu, nehotice: suzivot DA, ali pod svaku cijenu NE, to je poanta i moj osobni stav

    avatar

    30.09.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • Auris

    Treba ići na prijed, slažem se, ali kad prošlost nije dovoljno razjašnjana teško je skinuti njezine okove.
    Gledam svaki dan moje sugrađen, nezadovoljni su, tužni, razočarani. Kakav da Vukovar onda bude? Jer rekao je Glavašević: Grad-to ste vi!

    avatar

    01.10.2007. (07:33)    -   -   -   -  

  • mvko

    Nema sretne i sigurne budućnosti ni za koga ako se ta budućnost misli graditi na nepravdi i laži. Tu neće biti mira ni sreće. Mora svijet imati toliko poštenja, kad već onda nije imao, da prizna javno tko je bio žrtva a tko agresor. Ali svijet je previše volio svoju jugotvorevinu = srbotvorevinu i onda i sada, jer im je tako lakše vladati ovim krajem. Sjetimo se dogovora o padu Srebrenice i nijekanju odgovornosti Srbije za genocid, sjetimo se dogovora s Karađićem da ga se neće goniti, sada sve polako izlazi na vidjelo iz knjige bivše glasnogovnornice Carle del Ponte. I ovo je sada dogovor da se Srbiju što je moguće brže opere i pripremi za ulazak u Eu, zajedno sa Hrvatskom ili odmah iza nje. Pa su tako i Slovenci s najviše razine, odmah po toj sramotnoj presudi, rekli da snažno podupiru i traže da se Srbiji što prije i što hitnije da status kandidata ua EuOvo nije pravedna presuda i ona ne garantira nikakvu zajedničku budućnost. Može biti zajedničke budućnosti , ja ju zagovaram, ali ne na ovakav način. Pozdrav svima

    avatar

    01.10.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...