Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • O.K.

    ma da ja sam škorpion, hm trebam kaj govoriti

    avatar

    01.10.2007. (07:51)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja u tu karakterizaciju vjerujem, a ne vjerujem u predviđanja budućnosti. Evo, meni su za Djevicu sve pogodili i doista jest tako. Dobro, bitan je i podznak, ali ovako generalno, itekako točno :o))

    avatar

    01.10.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    MOj Lav je naravno, Lav :)))) a ja sam djevica. Jesu li pogodili? Hm.......donekle :)))))))

    avatar

    01.10.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • Gradska pahuljica

    he he... ja sam račica... i da, volim plažu :-)) ima nešto u toj "povezanosti s prirodom", šumom mora... :-)

    avatar

    01.10.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Javlja se ostarjela škorpionka.Valjda je tako nekad bilo
    ili sam ja horoskope rješavala kao križaljke,pa je opet bilo tako...

    avatar

    02.10.2007. (07:51)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Pozdrav od jednog olinjalog ovna, majkić.

    avatar

    02.10.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • dijana25

    hm...

    avatar

    02.10.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • Irnan - NPZ

    ..mene je dobro opisalo...:)))

    avatar

    03.10.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Opet imaš puno posla. Ok. Samo pusu ostavljam!

    avatar

    03.10.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • avangarda

    he he....... ima tu i istine...... :))

    avatar

    05.10.2007. (08:12)    -   -   -   -  

  • Euro

    znaci ja moram eksperimentirati hehe..

    avatar

    06.10.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • Balkanski cvjetic

    Dragi slonicu,

    Citam te vec nekoliko mjeseci ali do danas nijednom nisam ostavila komentar - ne zato jer nisam htjela vec nikad nisam imala vremena da ostavim bas posten komentar. Moram ti reci da me 'ton' tvog pisanja strasno podsjeca na vjencanu kumu moje mame - ona je rodjena zagrepcanka, dio mog zivota otkad znam za sebe (mama i ona su frendice jos sa faksa daleke '74-e) i predivna osoba koja zraci duhovitoscu, i koju bih mogla slusati danima (obozavam onaj autenticni zagrebacki akcenat!).

    Ja sam, zajedno s mamom i bratom, 'preselila' u Australiju (Melburn) iz Karlovca '94-e, skoro godinu dana nakon smrti mog oca (jedan od bezbroj besmislenih zrtava onog prokletog rata).
    Bilo bi mozda uzaludno reci da je moja mama pala u tesku depresiju nakon sto je tata umro, a da i sama nije bila svijesna toga; toliko se borila za brata i mene da je totalno zanemarila samu sebe, konstantno negirajuci svoja osjecanja i emocije, i nadasve golemu tugu koja ju je obgrlila.
    Kad je na kraju 'prekipila', morala je uzimati antidepresive i doktori su joj rekli da ce ih najverovatnije morati konzumirati do kraja zivota (ovo sam manje-vise napisala rijec-po-rijec u komentaru mojoj dragoj frendici "srce na pauzi", osobu koju poznajem otkad imam cetiri godine - zivjele smo u istoj zgradi, u stanovima koji su bili preko puta jedno drugom dok nismo napustili Balkan).

    Tek sam danas uspjela procitati ono sto si napisala o depresiji. Svaka ti cast sto si pisala o toj podmukloj bolesti koju neki jos uvijek tretiraju kao stigmu (sto je veoma opasno raditi).
    Mnogo me dirnuo sljedeci tvoj tekst:
    "...Teško je živjeti s depresivnom osobom, razumjeti što se s njom događa, a da se ponekad ne razljutimo i ne krivimo je za stanje u kojem se nalazi. Jedan od najbeskorisnijih savjeta nesretnom patniku glasi: 'Saberi se, potrudi se'..."

    Jooooj...ni sama nemam pojma koliko sam se puta znala naljutiti na mamu (a s time i sama na sebe) jer sam mrzila gledati da osoba koja je, u biti, toliko jaka kao sto ona jeste, u momentu moze tako da klone. I znala sam joj reci (dok jos nisam u potpunosti razumijela depresiju i njen fizioloski utjecaj na osobu) stvari poput "Potrudi se", ne shvativsi kako su joj samo pogorsavale stanje.
    Sad samo donekle mudrija, i ako/kad padne u depresivno stanje, upitam je na koji joj nacin mogu pomoci, da li bi voljela da nesto uradim za nju kako bih joj ikako olaksala situaciju...i to cesto puta pomogne, makar na tren.

    Nastavi se boriti jer se depresija svakako moze prebroditi, i u to vjerujem apsolutno. Vazno je da imas podrsku i ljubav porodice i prijatelja koji ti ne odmazu i kojima je samo stalo da sto prije potpuno ozdravis.

    Posjeti me ako budes imala kad. Pisem na engleskom no ne sumnjam da ga razumijes!

    Puno toplih pozdrava!

    http://la-fleur-balkanique.blogspot.com/

    avatar

    09.10.2007. (11:08)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Samo da ti se javim! Bila sam danas kod tebe, ali nisam ostavila komentar....zalutala do tvoje nove prijateljice......malo mi teško čitati na engleskom pa ću poslije Sisveta, ali mi je nešto u njenom komentaru privuklo pažnju......nisam ni njoj ostavila komentar....ali hoću (imamo nešto zajedničko:))) )
    A za sada tebi jedna veeeeelika pusa a njoj osmijeh!

    avatar

    09.10.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...