Komentari

adwocatusdyabolly.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • semiotika

    Cult je fenomenalan. A ni haiku nije za bacit :))) Ne mogu ni ja spavati baš, pa ti šaljem noćobdijski pozdrav!

    avatar

    27.09.2007. (02:28)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Jučer sam iznenada primjetila da je lišće požutilo i već neko vrijeme razmišljam kako se to moglo već dogodit..u glavi mi se poremetio neki mjerač vremena, shvatila sam tek kad si napisao "konac rujna je". Da nisam svratila, još bi se čudila...

    avatar

    27.09.2007. (08:19)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    @ Semiotiko - hehehe, opet smo na istoj glazbenoj valnoj duljini... to mi je drago :)) i da, drago mi je da ne bacaš moj Haiku pokušaj... j'essay de dire quelque chose... quelque fois c'est bien... quelque fois pas... mais, tout ca n'importe rien... sentir ce que je dis... ca m'importe... merci bien, ma chere... :))
    PS: Danas mi se jednostavno ne da stavljati pravilne akcente... molim te, oprosti mi... :))
    @ Sanjo - i mene je frapirao kraj rujna... došao je iznenada i ostao zatočen u Haiku :))

    avatar

    27.09.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • agnie

    Ja opet nisam na ovim glazbenim frekvencijama.....Barem ne u ovakvom raspoloženju. Možda da perem prozore ili imam generalno čišćenje......moglo bi proći.....:o)))).
    Haiku neću posebno komentirati jer ...znaš.....ono je samo detalj moje svakodnevnice....nešto prepoznatljivo, opipljivo....nimalo novo.

    avatar

    27.09.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • MadDog

    S obzirom da je tvoj ritam objavljivanja neuhvatljiv za one koji još uvijek tu i tamo ugrabe sat do dva sna na noć, što kod tebe izgleda još uvijek nije slučaj, ovaj komentar "pokriva" sve propuštene postove i intemezza... i to tek u toj mjeri da znaš da čitam... o redovitosti bi se dalo razgovarati...
    Nego - ne hvalim bez veze, makar sam shitty writer bez stila i inspiracije, još uvijek znam prepoznati kvalitetu na prvo čitanje... jer, treba tekstom lupiti čitatelja posred čela prvom rečenicom tako da ostane sjediti dok ne iskrvari. A to tebi uspijeva.

    avatar

    27.09.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Ako te tješi... i ja sam danas umorna... strašno umorna.....

    avatar

    27.09.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • L.I.T.O.

    Umorni su dani istina je
    sjetio si me kako sam bila
    "zaljubljena" u pjevača Culta
    uvijek je bio oličenje tjelesnog savršenstva
    u mojim snovima...
    Danas sam našla tvoj komentar na
    jednu prošlu pjesmu moju
    kao dragulj da sam našla ponovo
    hvala ti na tom osjećaju
    a feeling jeseni u tvojoj pjesmi je
    pogođen baš japanski
    svaka ti čast na tome
    srdačan pozdrav...

    avatar

    27.09.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Hehe, zamišljam te kako hodaš po kiši (al pod kišobranom, naravno) a misli jure i naviru riječi. Pa upadaš u suhu prostoriju, grabiš olovku i papir i švrljaš, izbacuješ nadahnuće na taj komad papira. Čitaš, križaš, tražiš bolju riječ. Neee, ta je premlaka za ono što si osjetio. I, konačno, ona prava sjeda na svoje mjesto! Jer, samo pravi znalci znaju sročiti haiku. Maaajstore....! ;))))

    avatar

    28.09.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    @ Agnie - drago mi je što možeš opipati, doživjeti Haiku... i to tako prirodno... to je upravo savršeno... Pozdrav :))
    @ MadDog - dragi nepoznati prijatelju... molim te, nemoj o onome 'shitty writer'... nemoj, jer ja pouzdano znam da tome nije tako... hvala ti... iako to nije bila moja intencija, kada pogledam kroz tvoju prizmu... i meni se čini da ono što govoriš stoji :))
    @ Ima jedan svijet - draga Dona! na žalost, ne tješi me... već me žalosti... valjda će nam taj umor proći... Pozdravljam te i hvala ti na lijepim riječima koje si ostavila na Tvom Mjestu :))
    @ Lepršava igro - hvala, ti mila... tvojim si me riječima pogodila u srž... i to je neprocjenjivo... hvala ti tisuću puta na tvom komplimentu, od poetese kao što si ti, jedan takav kompliment dobija i treću i četvrtu dimenziju... Pozdravljam te :))
    @ Pjesmo - hvala ti, mila... i ponovno sam se našao zarumenjenih obraščića... i sve je točno... ali ponekad osjetim potrebu hodati zatvorena kišobrana pod padajućim daždom... tek da osjetim da sam još uvijek živ... Pozdrav :))

    avatar

    28.09.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...