Komentari

podloga.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • O.K.

    baš mi i nije jasno previše, no podsjeća me na moju mamu, ona isto za sve takve stvari zove mene, mislim si ja, da ne može pritisnuti dvije tipke na kompjutoru ili sl.to je stvarno nenormalno

    avatar

    26.09.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Vrijedi.
    Sram me reći, ali vrijedi.
    Na primjer, naučiš se da netko drugi vozi (pa i tvoj vlastiti auto, a nekad si vozila motore), mijenja žarulje, pili voćke, kosi travu, baca smeće, skokne umjesto tebe u biblioteku/videoteku, izračunava tvoj povrat poreza, farba stan...
    ...jer ti za to vrijeme kuhaš, pospremaš, pereš, peglaš, mijenjaš pelene, čistiš, čitaš, lakiraš nokte, telefoniraš prijateljici, blogaš...;-))).
    Problem nastaje samo u slučaju da potpuno zaboraviš da si samostalno ljudsko biće, a te primjere si upravo i navela.
    Lako se izgubiti, teško se ponovo naći i snaći.
    Ali ne brini, ženski je mozak sinonim za multitasking. Samo ga ne smijemo pustiti na pašu, prepustimo to područje preživačima.
    Preventivno - DA za magisterije, doktorate, nove hobije, male velike ženske razgovore...
    ...pa i ove, blogerske ;-))))

    avatar

    26.09.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • Elinina mama

    ne slažem se.....sve ovisi o osobi koja si dopusti takvo što!!!!ja to nisam dopustila niti ću ikad....bila sam samostalna prije njega pa ću biti i za vrijeme njega...čak mogu reći mirne duše da sam mnogo sposobnija od njega čak i u takozvanim "muškim poslovima"(mjenjanje žarulja,gumica za slavinu....ma svega)ali svaka čast mom mužu koji i nakon godinu dana braka sam sebi pegla odjeću za radit....i nikad ne prigovara zbog toga....e to kak si napraviš tak će ti i biti!!!

    avatar

    26.09.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • podloga

    @marsijanka: ma nisam aludirala na to nesto konkretno i ja dan danas zicam da mi netko oguli naracu jer mi je "ono" nego na to da su se one prepustile jer ce to muz za njih napraviti jer one jadne ne znaju, grrr
    @MM sa najljepsim osmjehom: hm, povrat poreza nema sanse, motor on, auto ja, hm, a ostalo se dogovorimo i volim kada to radimo zajedno. Ma ustvari ne bi voljela da mi se desi da i ja jednog dana pricam nekoj svojoj prijateljici takve bedastoce, a da ona vrti ocima i pita se koji mi je k.
    @ mama sa najlijepsom curicim: nemoj se ljutiti ali mislim da si puno, puno mladja od mene, a znas kako to ide kada si mladi i nadobudan, nista ti nije tesko.

    Mislim da se nisam dobro izrazila. Normalno je da ljudi u zajednickom zivotu se promjene ali meni je uzasno da se kao individue izgube, nestanu i postanu mi. Kaze ona meni: mi ne volimo cokoladu. Ma daj ne kakaj, on je ne voli, a ti bi je prozdrala samo sto neces da ti on ne soli pamet. Izgleda da je moj mozak girl pover totalka. Ajme jadan moj manistra, ma razumije on mene.

    avatar

    26.09.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Pa kakve ti to prijateljice imaš?
    Ali, šalu na stranu, možda je čak i bolje da, ako imaju averziju ili strah da nešto "ne pobrkaju", onda je i bolje da se same ne u upuštaju u to. Sjećam se kad sam držao tečaj na jednom CAD-programu za modeliranje broda starijim kolegama koji nikad nisu radili na računalu - to su bile kome! Zanimljivo, oni koji su se najviše plašili, upravo njima su se dešavale nevjerojatne stvari - zablokirali bi im se programi, rušili sistemi....Ali, naravno da se za svaku novu stvar valja malo i potruditi

    avatar

    27.09.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • mALa309

    navratih do tebe nakon sto godina i moram priznati da sam oduševljena ovim postom ;) Stvarno ne kužim koji je vrag tim ženama... razumijem kad moja mater od 50 i kusur godina kaže da ne želi nešto na kompu napravit jer ju je strah da će sjebat... al ovo, mislim, prestrašno... a ona sa sirupom je još gora... pokvarit sirup, jao, jao, jao...

    Pusu ti ostavljam! Uživaj!

    avatar

    28.09.2007. (02:03)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ma dobro si se izrazila, taj problem zaista postoji i teško ga je izbjeći.
    Ali ne i nemoguće. Bar ne nama koje imamo girl power mozak, totalka ;-))).
    Pogotovo kad nam je to jedino girly što nam je preostalo, LOL!

    avatar

    28.09.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Meni je 51. Naucila sam u zivotu da je ponekad bolje praviti se blesava, "plavusa" ili nazovi to kako hoces....ali u navedenim primjerima to nije slucaj. A cekati muza da bi djetetu dala sirup, to ipak spada u svjetske rekorde!

    avatar

    04.10.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • premudra

    u pravu si, prijateljice se mijenjaju vremenom. posebno pokraj osoba s kojima dijele životni prostor i vrijeme. neke postanu komotne i više ne žele ni razmišljati o tome da neke stvari same odrade kad znaju da postoji muškarac koji će sve umjesto njih.
    druge znam koje su se promijenile na bolje pa od nesposobnih maminih i tatinih curica koje same nisu ništa znale napraviti naučile su kuhati, brinuti o obitelji, postale odgovorne.
    druge osobe.
    sve je stvar kako se postavimo, većinom kako se želimo postaviti. same biramo.
    svjesne su one da mogu same prebaciti slike s digitalca na komp ali će im 'on' onda 'srati' kako su prebacile u krivi folder ili pod krivim imenom, ili on baš nije htio da se to još prebaci ili,...
    i onda ipak čekaju svog muškarca da sam to odradi, pa makar i duže trajalo.
    pa makar ih i njihove prijateljice začuđeno gledale.
    baš im je svejedno. zašto bi se živcirale oko sitnica, može to netko drugi odraditi.

    avatar

    02.11.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...