Komentari

adwocatusdyabolly.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Sanja ...

    Vrlo lijepo napisano (muškarci to očito znaju bolje), a izbor pjesme, zanimljivo, mislila sam da je vrlo malo ljudi u svom odrastanju ili maldosti primjetilo tu pjesmu. Često sam o njoj razmišljala i zakljulčila da budem li njuškala iza ugla, nikad neću početi ići pravo... ne vozim ni ja, jer mi se iz nekog razloga, ne da, malo disleksije, malo lijenosti, malo strasti prema nepotrebnim stvarima, i nikad mi se ne da za to odvojiti novac...
    Sviđa mi se tu kod tebe, nekako je mirno i staloženo izvana, a s dozom tihog ludila iznutra...Nadam se da ću naići na još potisnutih odrednica moje mladosti kao što je ova pjesma Cock Robina.
    Danas ostavlljam duge komentare, a nisam sposobna napisati post

    avatar

    26.09.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • Jane 007

    samo da ostavim trag... tu je sve dugačije, veliko, nesmijem mijenjati tuđe postavke, samo nisam odoljela mahnuti ;))

    avatar

    26.09.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Koju ja čast imam, piti kavu s autorom ovog bloga... Sad vidim da nisam već duuugo ostavila traga među komentarima, ali znam da mi nećeš zamjeriti. Čitam. Upijam.

    avatar

    26.09.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • dva

    joj, kad ja vas dvoje jednom iznenadim u Tondu :))))))))))))

    avatar

    26.09.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    @ Sanja - hvala!!! i dakako, dobrodošla!!! vidim da si me ti vrlo brzo prozrela... :)) a što se Cock Robina tiče, sudeći po uzorku, budeš našla još štošta kod mene, a da bude po tvom ukusu :))
    @ Pjesmo - evo, na, sada sam se zacrvenio... Deeečki, da me mama vidiiiii... Ma bolje da me ne vidi :))) hvala ti, mila... Puno ti hvala... na upijanju... :))
    @ 2mamo - ne bi ti se mi branili, dapače... da patak :))))) samo u Tondu ti je već malo promočeno i hladnjikavo, ali ima i drugih mjesta :)))

    avatar

    26.09.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • agnie

    Pročitala sam sve zaostatke....nadoknadila vrijeme na blogu i iako umor čini svoje morala sam ostaviti trag....Ne idu me riječi ovih dana pa bolje da ne pokušavam napisati nešto tek toliko da bude napisano. Ako to nije ono što stvarno mislim, onda sam nezadovoljna napisanim....:o).
    Ugodnu večer želim......:o))

    avatar

    26.09.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • semiotika

    Jedno dulje vrijeme ozbiljno sam mislila da ću si sina (to je bilo dok sam još smatrala mogućim da ću imati djecu) nazvati Crepuscule. To mi je najljepša francuska riječ. Lijep haiku.

    avatar

    26.09.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • semiotika

    Jedno dulje vrijeme (dok sam još željela imati djecu) sam ozbiljno mislila sinu nadjenuti ime Crepuscule. To mi je najljepša francuska riječ. Lijep haiku.

    avatar

    26.09.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    I moja susjeda Pepica je imala traume od prometa. Ma... bojala se ona preći preko velikog raskršća. Imala je dva sudara u životu..... u oba su joj naletili na leđa... prvi put kamion, drugi put osobni automobil. Suočila se sa svojim strahom i pobijedila ga!

    avatar

    26.09.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    @ Agnie - hvala ti, mila... izuzetno cijenim tvoj napor... znam da si bila na putu, vratila se... kad ono cijela hrpetina gluposti za nadoknaditi... :)) želim ti lijep dan :))
    @ Semiotiko - ne odustaj, draga... i sam sam često promišljao na isti način kao i ti... i došao do zaključka da ne želim potomstvo pod svaku cijenu, već samo sa Savršenom... s Mojom Savršenom... ako Bog da... i već imam spremnu seriju imena :))... za svaki slučaj, nek se nađu... a Crépuscule je ime koje samo ti možeš dati... tako je... tvoje... savršeno... kao i tvoj (još uvijek) nerođeni sin... i ti to znaš :))))
    @ Miss 007 - hvala, ti, Jane :))) na svemu :))
    @ Ima jedan svijet - pozdravi Pepicu :)) vidim da ona kuži frku :)) i sve se kuži... ali se treba još samo prihvatiti i primijeniti u praksi :)) e, to je ipak proces... Pozdrav, dragi Svijete!!! :))

    avatar

    27.09.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • L.I.T.O.

    Pratim , čitam uživam.
    Specijalne pohvale što pišeš tako često
    a i veoma kvalitetno.

    avatar

    27.09.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...