Komentari

adwocatusdyabolly.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • L.I.T.O.

    Dragi Adwocatus, uživala sam u svakom sloju ovog tvog savršeno složenog i posloženog posta.Sve je tako precizno napisano savršenim rukopisom talentiranog pisca i snovi koje sanja glavni lik veoma su originalni i zanimljivi.Jedva čekam nastavak sada:=)

    avatar

    25.09.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Preteški su to snovi......
    Andrija, reci Andru neka popije toplu kamilicu prije sna.... to opušta. :)

    avatar

    25.09.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Donosiš nam još jedan teški uvid u ljudsku dušu... teški kako po tome što ga je užasno teško napisati a da bi bio uvidom, i teški po tome što ga je bremenito proživjeti čak i kroz pisanu riječ...
    Zaplet u zapletu u zapletu... majstorski vodiš svoju misteriju olujnim vodama riječi...
    Land ho!

    avatar

    25.09.2007. (18:36)    -   -   -   -  

  • semiotika

    He he he nasmijala sam se komentaru od Ima jedan svijet, et moi...que je sois maudite si je ne dis: excellent! Majstor si naracije, dragi Adwocatuse, i meštar imaginacije! Tako brzo naplavljuješ blog da ni ne stignem sve pohvatati, kvragu! Nego, da ja malo prestanem s uskličnicima..Ne znam, jako si plodan, bogat, ovako naviru riječi samo iz fine nutrine nečije. Planiraš li ovo razvijati do ukoričenja? Voljela bih to čitati kao knjigu.
    ps. veliš hvalio si se mojim poznanstvom? Misliš blogopoznanstvom? Pa polaskana sam :)
    Topli pozdrav!

    avatar

    26.09.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    @ Lepršava igro - hvala ti, draga moja :)) eto sad... opet me činiš crveniti... talentirani pisac... prevelikodušno od tebe... :)) pozdrav, draga moja :))
    @ Ima jedan svijet - dragi moj Svijete :)) Andro kaže da je kamilica jedino dobra za ispiranje nadraženih očiju :))))))))))) hehehe :)))))
    @MadDog - znam da nije najugodnije čitati ono što se događa u nečijoj tuđoj glavi... no dogodilo se, a mislim da je bitno za nastavak priče... prebenevolentno mi dijeliš komplimente... a kako potječu od tebe, to mi laska :))
    @ Semiotiko - hvala, draga moja :)) od takve Majstorice, to je izuzetan kompliment :))) znam, naplavljujem bujicama, no nakon toga, bujica se pretvara u tok, pa tek u gotovo presahli curak... nije svaki dan isti, zar ne??? :))

    avatar

    27.09.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...