Komentari

sfus.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Don Nino Jakovljev

    kao sto rekoh prije par postova......PMF je samo pocetak.........
    ide se dalje ponosno uzdignute studentske glave

    avatar

    25.09.2007. (01:39)    -   -   -   -  

  • El Topo

    Cesto su pojedini bezveznjaci imali obicaj prigovarati da je prosvjed na pmf-u bio slab,a u skladu sa time-da je i organizacija bila losa.Dovoljno je da promotrimo npr.ovaj prosvjed na politologiji (koji se ticao politologa,za koje je logicno ocekivati da ce biti "radikalniji") da se uvjerimo da je prosvjed ispred matematike organiziran onoliko dobro,koliko su to dopustali nepovoljni objektivni uvjeti,za koje su dobrim dijelom krivi ti isti bezveznjaci i otpadci (a la Hijena).No objektivni uvjeti ce se sigurno mijenjati,kako se stanje na fakultetima bude pogorsavalo.Imat cemo jos mnogo prosvjeda i na matematici i na politologiji i na ostalim fakultetima.
    FAKULTETI STUDENTIMA I PROFESORIMA!
    SMRT BOLONJI -DOLJE PRIMORAC!
    STUDENTI-RADNICI!

    avatar

    25.09.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • Halo efekt

    ovo vam je prva i zadnja šansa za štrajkanje. Kad vas ubace u ralje šljake, nosit ćete gaće na štapu i razmišljati kuda sa svakom kunom i kako uopće do nje, te kako sačuvati energiju za poslije. Ako i krenete pomišljati kako se čemu oprijeti, dobro ćete promisliti u što ćete rasipati svoju mentalnu moć, svoju fizičku snagu, svoje riječi, svoje misli i svoje SLOBODNO VRIJEME, da životnu energiju opet ne spominjem. Uglavnom, proći će vas to kada shvatite da jedno korijen iz dva posto populacije ljudi u štrajku može nešto promijeniti odnosno tek kada svima iz guzice u glavu dođe svijest o stanju stvari i počne im goriti pod noktima. Nije bolonja radi studenata, nego su studenti tu da kusaju bolonju. Kada budete stariji, shvatit ćete ovu genijalnu mudrost, a vjerujem da ćete je i sami možda primjenjivati. Ne sumnjam da je neki novi Primorac ili Kraljević bio na prosvjedu.

    avatar

    25.09.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • HijenA

    @el topo: vidim da si jos uvijek zaokupljen mojom mizernoscu, kako ti to volis nazivati. pa ajmo onda ovako postaviti stvari: navedi 5(!!!) stvari koje si napravio na ovom fakultetu (pod uvjetom, naravno, da si ista napravio, sve mi se cini da puno pricas, ali nekako malo radis).

    @prosvjed: razgovarao sam sa predstavnicom studenata na matematici i, koliko sam shvatio, profesori nisu prihvatili niti jedan vas zahtjev. jedino sto je odluceno jest da ce kriterije profesori raditi na pocetku godine, a ne onako random kako su do danas radili.

    @bolonja i bolonjski proces: ovdje imate jedan zanimljiv osvrt na bolonjski proces. najzanimljivije od svega jest da se o tome usudjuje pricati kraljevic zbog kojeg je i doslo do ovoliko pizdarija na sveucilistu ali i u ministarstvu. i ne samo to...kraljevic, zajedno sa svojim pomocnicima (sikic, ungar...), su i glavni politicki drmatelji na MOu. tko tu koga jebe?!

    avatar

    29.09.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • ŠTIT je pozdrav !

    SINDIKATI NA GRBAČI HRVATSKOG NARODA



    Je li sreća svih Hrvata i svih hrvatskih pučana, kada imamo brojne sindikate u zemlji, a oni nemaju baš nikakvu ulogu. To mora odvesti u propast jedan narod. Kada se upitamo – Tko vlada masama naroda?! I tko sve radi smutnju među ljudima? Mediji rade štetu,…, političari rade štetu… I kuda možemo na takav način. Razvoj borbe koja se vodi između samog naroda HDZ-ovci i SDP-ovci, (bivši) komunisti, socijal-liberali, masoni, klero-religisti, itd. U ovim fundamentalnim (temeljima) sudarima i sukobima, sasvim je suprotno da smo jedinstven narod i da pravna država je na djelu. Očito je, da i sami građani su žrtve „izopačenog miljea“.



    Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) je na platnom spisku Republike Hrvatske. Predsjednica tog sindikata Ana Knežević je obična birokratkinja. A u tom sindikatu nalaze se ne samo bivši komunisti nego i njihova djeca. Primaju plaću i tobože se zanimaju za ljudska prava. „ „Hrvatska gospodarska strategija“ je fikus koji lebdi u zraku, ili bolje rečeno u vakumu. Dokaz je da svi (ti) brojni sindikati ništa ne rade. Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) od Krešimira Severa, samo su statisti. Taj predsjednik ima plaću 7.500,00 Kuna. Dok mnogi radnici nemaju ništa, odnosno mjesecima svoju plaću ne dobivaju. Ima li u svemu tome smisla?



    Hrvatsku opet utjeruju u projekt Jugoslavije. To se vidi iz nedugo razgovora Borisa Tadića i Jadranke Kosor, u međusobnom posjetu. Potreban nam je jak sindikat, koji bi nas zaštitio od svih prevara i laži… Ima Udruga radničkih sindikata Hrvatske (URSH) koju vodi Damir Jakuš, to je udruga na papiru, u praksi je nepostojna. U Hrvatskoj postoji „socijalno“, to je državna skrb, i to je jedna golema birokracija koja ništa ne radi. Najveći neradnici nalaze se u „Hrvatskoj gospodarskoj komori“. Da se ne govori o biroima za zapošljavanje, koji su luksuzno opremljeni, koji imaju cijelu vojsku djelatnika i savjetnika. Ponovo se primičemo broju od 400.000 nezaposlenih. Postoji i sindikat - Matica državnih i javnih službi (MDJS) od predsjednice Zdenke Gizdić. Ta služba živi u „orbiti“, nije prisebna na Planeti zemlji. Sve ovo je velika urota protiv građana. Kako preko ropstva i mraka? Ja osobno ne priznajem „ovu sindikalnu elitu“, jer oni ne priznaju čovječji rad i trud. Hrvatska udruga sindikata (HUS) Ozrena Matijaševića, je udruga na „klimavim nogama“. Malo pregovaraju s Vladom ovako, malo onako – kako njima paše.



    Sve iza toga ostaje „izdajničko sjeme“. Njihove strategije se nikad nisu ostvarile – i one su ostale ništavne. Sjetimo se bivših sindikalista Borisa Kunsta i Dragutina Lesara, kako su od „mistificirane vlasti“ nagrađeni, foteljama u Saboru RH. Tko se poigrava s stotinama tisuća, pa i milijunima Hrvata? Vidjeli smo nedugo prosvjed seljaka, odnosno kako su udruge izdale svoje seljake, pa čak i Friščićev HSS. Već je opće poznato da političke stranke su „trulež“, da na djelu su „razbijači Hrvatske“. Sindikat udruga od Stjepana Kolarića, nemaju nikakav plan, a to bi bila borba zdravog uma. Zato na svjetlo dana sa svima njima, da dalje ne varaju „običnog čovjeka“ i da ne rade od njega budalu. U ovim burnim danima Hrvatski narod treba se okrenuti „vjeri“ u istinu. Ne da svakodnevno sluša bolesne laži, koje nas unazađuju i upropaštavaju. To će u potpunosti promijeniti našu orijentaciju.



    U Bjelovaru, 26. 03. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    27.03.2010. (17:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...