Komentari

ramboa.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • fran

    Kada bi bilo kako sve piše. A piše! Milijunčić ili dva! Imaš li koji dokaz za to? Dodaj ga tekstu. Inače je zloporaba slobode pisanja. Iskustvo mi, ali i vjera govori "ne sudi jer ćeš biti suđen". Zašto? Jednostavno jer sve spoznaje o nečemu nemam niti ih mogu imati. Suditi na temelju priča i mišljenja znači pogriješiti. Lagati! Krasti! To znači suditi; olajavati i širiti laži pod krinkom slobode. Slobodu treba znati koristiti. Razmislite malo o ovome svi vi koji olako optužujete bez, za sada , sankcija. Ne mislim ovozemaljske!

    Pozdrav!

    avatar

    03.10.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • Vjeko

    jesi li Ti "fran" kada čula, kako je tko prošao na ONOM sudu, ili samo pretpostavljaš, a ipak misliš i prenosiš da je to istina ?
    i NE SAMO Ti, ili si možda vidio?

    avatar

    03.10.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    E moja "fran", ode ti predaleko. Nabijaš me na križ, bez suca i porote.
    Niti sam ja kome sudio, niti sam uzeo pravdu u svoje ruke, niti sam kršio ovozemaljske i onozemaljske zakone. Tu i tamo opsujem, al ko od nas to ne čini? Malo je takvih. A kad ti to tako dobro sve znaš, odgovori Vjeki na njegovo pitanje.

    avatar

    03.10.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Da Rambo moj, zač mi sirotinja moramo čekat nebo da nam bude bolje, zač oni moru lagat i krast i ne boju se ni boga ni naroda. I kakovo je to ime za žensko, fran, pa more bit Francika , to je nekakovo stranjsko a ne hrvatsko ime.
    Bok!

    avatar

    04.10.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • fran

    Vjeko,
    odgovor na tvoje pitanje i sam znaš, a i svatko drugi. A taj "zakon " u životu nastojim uvijek primijeniti jer ne samo zato što me to moja vjera uči, već što me uči kako treba živjeti sa drugim ljudima, dakle u ovom životu i što se to potvrdilo u životu da je to tako. Dakle, Janjo, iza onoga "oni" stoji netko živ od krvi i mesa, sa obiteljom, prijateljima i drugima; niti ga osobno poznaš, niti njegove navike, niti ...., ali znaš da krade!!! Koliko imamo "mozgova " koji sve vide i znaju!!! Imamo puuuuuuuno velikih braće!!! A ime moje? Niti si ti Janjo, niti sam ja stvarno fran. Pokojni deda Jure je želio unuka Franju, a rodila se ja Fran...... Za onoga tko zapinje i komentira nečije ime imam određeno mišljenje koje nije za javnost!
    Pozdrav!

    avatar

    04.10.2007. (07:53)    -   -   -   -  

  • .

    Nisu naši strojovođa i golman niš ukrali.
    Lejte kaj su imali dok su bili u SK a kaj imaju sad?

    avatar

    04.10.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • Vjeko

    Neznam ja odgovor na svoje pitanje, ali znam da mnoge od onih tvojih dobro poznam, neki su mi se pravili čak i prijatelji ! I zamisli moj fran, koji sam ja kreten bio, a po tvome sam i sada!

    avatar

    04.10.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • .

    Oo, France nam je i velika vjernica. Dapače, želi nas poučiti.
    France, da nam je izvagati tvoju vjericu, vjerojatno ne bi bilo ni za pod nokat. Jer da išta vrijediš, ne bi Bogom prijetila, ne bi Ga niti spominjala, dušice naša blesava.
    A reći istinu, barem onako kako je ćutiš ( a ćutimo je mi i dušom i tijelom) nije grijeh, zlato naše hadezeovsko. Bog te blagoslovio. Kate

    avatar

    04.10.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    Nešto mi govori da ova Fran radi u zgradi Grada (čitaj: općine).
    Grčevito brani sve što smrdi po "zna se" vonju,naravno, brani ono na čemu sjedi , a kad to prevedete onda to znači da brani svoj stolac(može se reći i stolicu) i svoju guzicu. I sa tom svojom obranaškom taktikom sebe uvjerava da je to što radi iskonsko domoljublje, a ne čuvanje privilegija i sigurnosti ,naravno, socijalne. Opet se vraćam na onu staru: ima kurvi samo treba sredstava.
    Partija za koju se opredjelila,tj. HDZ , dala joj je sigurno radno mjesto, i neovisno o tome što se kurči vjerovanjem u Boga, u stanju je svjesno žmiriti i ne vidjeti sva sranja svoje partije i njenih zaštićenih medvjeda i silovati nas s onom "medaljom", na ovim našim blogovima
    Sada kada ne može veslati s dragim na jezeru, pokušava nas preveslati svojom demagogijom.Dakle, Kate draga, nije Fran blesava već se takvom čini radi svoje egzistencije, a vjera joj je pokriće, kao i većini od 95% naših kršćana .Boga "mole", a s Vragom kolo vode.

    avatar

    04.10.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Moja Fran, kadi bi stali svi ti kaj su pod oni, Medaljon bi bil u onem svem divanu puka mizerija, pa ki bi sve one nabrojil, a kad bi još divanila kaj su nam neredili pukli bi svi kompjuteri, a morda bi bilo dobro da počnen sve to pisat...
    A,ti si tila bit muško, pa nisi imala valjda kun za operacije, ma ki bi tebi veroval?
    ajde bok!

    avatar

    04.10.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • fran

    Pesimistu, dugo pratiš blogove pa znaš da sve ovo što si napisao nije točno, ali ipak... Samo sanjaj da znaš o meni; možeš znati samo onoliko koliko ti ja dopustim. A što se tiče davanja radnog mjesta-upravo mi ta stranka nije htjela dati posla; a sada mi ni ne treba, uživam odnedavno u solidnoj mirovini i zadovoljna sam. Zar nisi pomislio da neki od "javljača" i autora blogova upravo to rade nad svima nama?!?!?!? Siluju sa ....Big Brotherom. Rijetki su napisi "normalni".
    A Kate i Janjo! Sve mi se čini da nisu nove (čudno istovremeno pojavljivanje) već stari samo sa drugim nadimkom! A i ogulinski se glumi!
    Pozdrav!

    avatar

    05.10.2007. (07:57)    -   -   -   -  

  • .

    fRANCE, pa nisi ni ti nova (mlada), zač ne bi tako i nas dvi, ko ti. KATE

    avatar

    06.10.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Kate moja, zač nisi zvala kad kaniš slat komentare, da isto vrime i ja pišen, tako da naša France bude segura da smo mi jedna! Si sad čula da moremo po vriemneu znat ki je ki ?

    avatar

    06.10.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Iwjolm Ejbivdeym

    prije. Nekoliko velikih ljudi je umro u posljednje dvije godine, strojevi refurbished laptops

    avatar

    26.09.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...