Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    jao divnih li vrganja..

    avatar

    25.09.2007. (10:15)    -   -   -   -  

  • masni palac

    e jesi najjj....ali meni je priroda fakat super, a ovi vrganji ili ti "meso šume"mi teraju slinu na usta, nisam ih jeo već godinama, a prije smo ih sami brali ......pozdraf ostavljam......

    avatar

    25.09.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    hehehe, čini mi se da postaješ pravi žigoman. :-))))
    Nisam tako davno bila na Lubenjaku, ali mi nismo imali problema s markacijama.
    Dom je isto bio zatvoren, a vrh je stvarno katastrofa. Ne znam po čemu je ušao u HPO.

    avatar

    25.09.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • gogoo

    U "moje doba" bilo je baš lijepo na Grebengradu, čak su i purani i psi trčali livadom, ali veliš i životinje su se pogubile, he. A domar nije mogao nikako naći ključ od podruma kako bi nam dao pivo i onda se dosjetio i donio nam sjekiru (otvara). I tačke za gajbe piva kako bi mogli donesti, a ujutro je samo prebrojio prazne boce. Lubenjak nije nešto ,ali Čevo i stari grad su lijepi. Pozdraw

    avatar

    26.09.2007. (02:16)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - lipa mare: jao, a što ih ja tek volim... prekjučer sam ih jela svježe, eeee prefini su! sad sam od svojih izvora dobila obećanje da će bit za cijelu zimu! :))
    - masni palac: evo baš sam lipoj mare odgovorila... i meni sline cure na vrganje, volim gljive, a vrganji su stvarno fini! volim ih i sušene u jelo ubacit uffff :))) i meni budu masni i palci i drugi prsti na ovo!
    - šumarka: odavno sam postala žiKomanka :))) hehe ajde da se i ti sa mnom slažeš, jer sam mislila kako sam PREoštro pisala o Lubenjaku, no, vidim, nisam jedina... ma, neka bude u HPO-u malo se promoviraju i ti dijelovi Lijepe naše, kad bi inače tamo, ali daj onda nek malo domaći to srede... mEdo? :))
    - gogoo: hehe izgubile se :))) vi ste bar naišli na domara, mi ništa! samo na djedicu u susjedstvu koji je pričao o tome kako se kradu žigovi! :)) Čevo je dobar, je, isplati se prošetati do gore! i fino sve markirano, eh, nema cilemile kod Varaždinaca :))

    avatar

    26.09.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • mEdo

    >Diavola: -jer sam mislila kako sam PREoštro pisala o Lubenjaku, no, vidim, nisam jedina... ma, neka bude u HPO-u malo se promoviraju i ti dijelovi Lijepe naše, kad bi inače tamo, ali daj onda nek malo domaći to srede... mEdo? :))
    Sama sisi kriva, što ne kontaktiraš domaće, prije no što ideš na put... jedini komentar ,Wrong Way.. Markacije? NOT Me!!! :)))... Što se tiče doma, eh jebiga, problem postoji, nitko neće ćubit gore cijeli dan. ;)

    avatar

    26.09.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • Diavola

    dragi mEdo, pa nisam znala koliku ti, zapravo, regiju pokrivaš! :)) sad tek počinjem dobivati sliku i povezivati stvari :))) kako misliš wrong way? pa mi smo samo slijedili one koji tu dolaze već 7 godina :))) čovjek nam pokazao i žigove kao dokaz hehe vidim da ima i neka markacija od nekog lovačkog doma... a eto mi smo krenuli ovim putem koji je, također, službeni put hehe... ima markacija, samo su... jelte... :))) što se doma tiče, pa nije se moralo ćubiti, radilo bi se za grupu od 50 gladno-žednih duša :))) i ne cijeli dan, možda sat-dva... a-ha, što ćemo sad? :)))

    avatar

    26.09.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • goran

    Pozdrav Diavoli
    Obzirom da sam iz Podevčeva (točno ispod- kuća iznad br. 1. na slici 3.), dakle podno samog Čeva, a između ostalog i ja planinarim, mislim da ti nije na mjestu ona zaključna
    :sad i nikad više.

    Do samog vrha Čeva 562 m treba svega 35 min(često sam gore) a obzirom da poznam Čevo i okolicu mislim da je pogled više nego simpa.

    Osim toga, doček ove godine dočekao sam sa kolegama na Malom Čevu,
    (krenili smo u 23:15 i stigli na vrh u 23:50) i stigli pripremiti vatromet.

    Taj pogled je bio ... ma ne simpa nego....

    Kadsislijedeći put u ovom kraju slobodno se najavi.

    P:S.
    U Restoranu ČEVO možeš naručiti "klopu" konkrenije pastve koje te svježe pripremljene čekaju kad se spustiš sa Čeva.

    lijep pozdrav

    Goran

    avatar

    26.09.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • damdam

    nadam se da će uskoro biti bolje na lubenjaku
    kolko sam čul, uskoro če biti novi domar (zbog prezauzetosti sadašnjeg) , dom će biti otvoren vikendom, obnovit će se markacije i urediti staze

    lijep pozdrav

    avatar

    05.12.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hej, ljudi, sad sam SASVIM SLUČAJNO pročitala vaše komentare! najbolje je da odgovore na neke postove pišete na zadnjem (vremenski) postu, jer ako pišete na ove stare postove, vrlo vjerojatno da ih autor neće vidjeti! zato što ne prolaziš stare postove svaki dan! :)

    no, u svakom slučaju, baš mi je drago da ste mi se javili.

    Gorane, hvala na pozivu, odmah sam se ozarila kad dobijem ovako pristojan i lijep planinarski pozdrav i poziv! aaa misliš na sliku br. 4? pa gdje je broj 1 što sam ja upisala tamo je tvoja kuća? hehe dobra fora. ovo mi još nitko nije rekao "fotkala si moju kuću" :)) pastrve obožavam, hvala ti za sugestiju! ako mi budeš opet nešto pisao, molim te, odi na NAJNOVIJI post na blogu. :)

    damdam: eto, hvala na informacijama :)) iskreno, koliko sam novih stvari prošla nakon ovoga, ovo i nije bilo tako strašno :)

    avatar

    06.12.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • StefAN

    Jučer 11. srpnja 2009. pošli smo troje članova planinarskog društva KALNIK iz Križevaca na Grebengrad, Veliki Lubenjak i Čevo automobilom od Darija, Lujo i ja. Došli smo do Topličice, ostavili auto u šumi za pla sata bez većih teškoća došli do naselja Grebengrad. Nakon odmora za odlazak do Čeva preko Velikog Lubenjaka i natrag utrošili smo više od 5 sati hoda. Kod doma koji je bio zatvoren nema smjerokaza, markacije su većinom rijetke i večinom ogromne kako si ti opisala, nema ili ima jako malo oznaka smjera hodanja.
    Inzistirati ću da se formira ekipa markacista koja će to urediti bolje.

    prilažem link KRIŽEVCI INFO foruma:
    http://www.krizevci.info/forum/viewtopic.php?f=84&t=27368

    avatar

    12.07.2009. (12:49)    -   -   -   -  

  • Dub

    Ma jako dobro, nasmijah se tekstu do ludila.

    avatar

    15.07.2009. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...