Komentari

lifestyletatjana.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Bugenvilija

  Gadno to sve zajedno zvuči ali mi je poznato. Moram te razočarati i reć ti da ni ovdje u Njemačkoj situacija nije bolja, dapače, puno puno je gora što se tiče naobrazbe. Osnovna i srednja škola su toliko nekvalitetne dobivenim znanjem da moj najstariji sin kad se preselio u Zagreb pred tri godine ne bi li studirao dole iz razno raznih razloga, a prvenstveno jer ovdje nije mogao upisati to što je želio, morao polagati dva razreda razlike jer naši nisu priznavali njegovo stečeno znanje i to sa punim pravom.
  Kod nas postoje i privatne škole, pa Valdorfske, pa neke strane...možda je to bolje nego ono što nudi loša država, trebalo bi pogledati malo jer ići van ne znači i dobiti bolji tretman...
  Tu su u 4. razredu još pjevali pjesmice i crtali umjesto da rade matematiku i čitaju knjige.

  avatar

  23.09.2007. (12:16)    -   -   -   -  

 • Bugenvilija

  Pročitala sam ti onaj putopis iz Atene, moram priznati da si to odlično napisala, prava šteta da nemaš ni jednog komentara, lijepo pišeš i zanimljivo ali nemaš nigdje kontakt adresu, pa budi ljubazna pa mi se javi na moj mail, rado bi ti ga objavila na sitnim ribama. Imaš link na lijevoj strani mog bloga.
  Pozdrav :)))

  avatar

  23.09.2007. (13:16)    -   -   -   -  

 • pračovjek

  Znaš dobro i zašto u nas ništa ne valja... Ali što obični blogger može protiv vjetrenjača!? Zato se neću upuštati u rasprave, debate ili bilo što o ovom pitanju. Samo - dobro opisano.

  avatar

  23.09.2007. (21:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...