Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • vesna

    Drako hvala!, Darko puno, puno hvala!
    Sutra idem sa Duskom na Baletnu predstavu jedne koreanske plesne skupine, pa cemo se tada dogovoriti za posjet Mini Izraelu.Ovaj izlet, turisticku atrakciju,ucinit cemo sami. Medjutim, dogovoren i obecani izlet Gradu kralja Davida ceka, jer tamo je potrebno znanje, puno znanja kojega ti imas i nesebicno dijelis.
    Mi smo strpljivi, kad tad ti ces nas povesti kroz povjest na ostacima kulture jednog vremena. Unaprijed ti hvala!

    avatar

    22.09.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav darko iz os

    avatar

    22.09.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Prije sam više čitao knjige, ali knjiga je uvijek lijep poklon. Pozdraw iz sunčane RI

    avatar

    22.09.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • vesna

    Pridruzujem se Kaseti i ja koristim priliku da pozdravim Oceancica i njegovu mamu, baku, dida i ostalu rodbinu, a pogotovo tetu Pesku kad ne mozemo kod njih jer nisu obnovili svoje blogove sa pjesmom...

    avatar

    22.09.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • vesna

    @a Kase svercas se na mom blogu, jer je mukte, a da ne trosis svoj, jeli???

    avatar

    22.09.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Jako lijepo od Darka kojeg se još sjećam ... /S užitkom sam čitala njegove putopise o Izraelu i prvenstveno o Jeruzalemu, i učila. Ne znam koliko sam zapamtila, ali prenio je ljubav prema tom gradu i toj zemlji. A to je po meni puno: s ljubalju koju ti osjećaš prema nečemu ili nekome prenijeti tu istu ljubav drugome .../ Pokloniti nekome knjigu, to je osobit znak pažnje i još k tome poznavanje onoga kome je poklanjaš: da će je pročitati i da će mu svidjeti, biti mu drag poklon.

    Sa malim zakašnjenjem čestitam vam blagdan Roš hašana i Novu 5768. god,
    a i nadolazeći najsvetiji blagdan Jom kipur i Sukot /ovo sam saznala da je Dan pomirdbe i Dan sjenica - učim pomalo, ne zamjerite .../.
    Kako se baš ne osjećam sa zdravljem najbolje /ništa strašno - vjerojatno puno umora ili kakva nadolazeća viroza koja oko mene vlada/ u sličnom sam stanju kao Borut /mir, tišina, meditacija, ne puno hrane i malo preispitivanje sebe. - e moj Borute koliko li sam tek ja zgriješila, al' uzdam se u dobrotu Božju!/ iako znam da je to kod njega iz drugih, ali opet i iz istih razloga, pa sam malo zastala. Odmor!
    Puno vas pozdravljam i ugodan, miran vikend želim,
    do čitanja ...

    avatar

    22.09.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • vesna

    @draga Mirjam, hvala na cestitkama i zeljama. Za dobre misli nikada nije ni pre-rano ni pre-kasno.
    Nadam se da ce sada, kada je predao doktorsku radnju, Darko imati malo vise vremena za blog. Neko vrijeme sam "printala" njegove postove kako bi ih sacuvala. Od njega covjek moze jako puno nauciti i velika mi je sreca da ga poznajem.Kako vise zivim sve mi je jasnije koliko malo znam, koliko bih jos zeljela nauciti, vidjeti i znati.

    avatar

    22.09.2007. (20:52)    -   -   -   -  

  • bodulka

    Čestitam Jom Kipur! I obilje Božjeg blagoslova!! Sjeti nas Bože po dobru, misli na nas i blagoslovi nas. Spasi nas i budi velikodušan, budi milosrdan i daruj nas... Topli pozdrav na ovaj sveti dan :)

    avatar

    23.09.2007. (05:54)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Spoeminiti Darko! Uvijek je lijepo imati novi dašak starog doma:)

    avatar

    23.09.2007. (09:10)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Lijepo je imati takve prijatelje!

    avatar

    23.09.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • Darko

    Ove sam knjige poslao još iz Jeruzalema (zapravo sam par sati prije polaska zamolio nekoga da to odnese na poštu). Inače, obrana doktorata bit će, nadam se, negdje u proljeće, a u prosincu bi bio završen konačan tekst. No to su već valjda formalnosti. U svakom slučaju, vodim računa o posjetu Davidovu gradu. Volio bih što prije uhvatiti i vremena za povratak blogu. U četvrtak polazim opet za Izrael, no ostajem samo tjedan dana. Javit ću se.

    avatar

    25.09.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...