Komentari

pricesistocnestrane.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • renosaur

    zivila ti meni isajdstori sto godina!ja sam za PROTIV jerbo mi ne bi pasalo da se potepem na sisu baberoge koja joj visi do poda i tako u susretu sa podom dodatno preraspodjelim svoje neraspodjeljene crte lica

    avatar

    22.09.2007. (01:52)    -   -   -   -  

  • velebeat

    Ne usudim se javno izložit baš sva svoja promišljanja o golim ženama, ali sam u svakom slučaju protiv da hodaju ili stoje. Jedino racionalno rješenje jest da gole žene leže po čoškovima, stazama, u čekaonicama... Sa takvim ženama bi se još nešto moglo raditi, trenutno mi ništ ne pada na pamet, al' pretpostavljam da bi to ovisilo od muškarca do muškarca, oni pravi bi već nešto smislili.

    avatar

    23.09.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ja pak nadasve podržavam hodanje u potkošulji ili bez nje, jer u hodanju je zdrav duh! Inače, tako izgleda i prvonagrađeni kulen pa svi sline za njim, a mi da hodamo bez naše potkošulje. Šta ti je, ženo? Ona nam steže stomak (jer mora biti mala da nas drži na okupu), skuplja znoj i ostatke hrane bolje od svake krpe, stavljanje iste s vremena na vrijeme nazad u gaće služi nam da prikriveno ili javno preokrenemo kitu s jajima u krug ili s lijeva na desno; nema bolje krpe za čistiti naočale, zaštitu stomaka od rabljenog motornog ulja ili akumulatorske kiseline, brisanje nosa ili gađanje hodnika...u pravcu perilice.

    avatar

    23.09.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Što se žena tiče, one koje već i liče na nešto (a ne one koje MISLE da liče) obavezno trebaj da hodaju gole ili da već leže gole, spremne za sve vrste zadovoljavanja svinje ispod potkošulje. Možda bi bilo najbolje i da hodaju u toplesu, pogotovo kada zahladi jer su bradavice tada najbolje, zvuče na pripremljeno.

    Inače, kao i dr. Velebeat, član sam i što se osobito ponosim, pokretač , Udruge za promicanje rasta sisa na leđima. Tako da i kada Vas zagrlimo, možemo malo hvatati.

    avatar

    23.09.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • velebeat

    Primjetili ste već u mojim komentarima da nemam baš puno iskustva sa ženama niti pravih spoznaja o dotičnim dvonožnim stvorenjima. Prema dosad utvrđenim činjenicama isti predmeti rasprave imaju po dvije sise, jedan (u pravilu predugačak) jezik, bučan zvučni otvor na glavi i još jedan muškarcima zanimljiv otvor po sredini. U nedoumici koji otvor prvo da zatvore, čak i iskusniji muškarci često zalutaju i zatvore treći, tzv 'trik otvor' iz kojeg nikad ništa dobrog nije izašlo – al', eto, ponekad nešto dobro uđe. Sad, kad smo utvrdili znanstvene činjenice, vratimo se golim ženama. Slažem se da nije primjereno dopustiti da iste samo leže jer bi u tom položaju često smetale i stvarale gubitak vremena zaposlenim muškarcima kod zaobilaženja. Neke bi se gole žene mogle iskoristiti i u uspravnom položaju, one tanje bi mogle služiti kao držači prometnih znakova, gola alka vuica kao glupa boks vreća, gola vlatka pokos bi mogla biti otirač, gola jelena rudan kao primitivna stoka, gola vesna pusić bila bi predmet smijeha, deblje žene bi služile kao luft-madraci...
    No, dosta o golim ženama, pričajmo malo o mojoj gonoreji!

    avatar

    24.09.2007. (07:36)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    Inače, smatram da je autorica ovog bloga vrlo negativna spram svog spola pa bih i ovim putem htio reći neku riječ u obranu žena koje su, dobro dresirane, zapravo vrlo praktična kućanska pomagala: peru, kuhaju, peglaju, peru nam noge i intimne dijelove trupla. Za razliku od lutaka, ne morate ih napuhivati jer su već same prenapuhane pa ih najčešće morate ispuhivati pri čemu se služimo šakama, nogama, bejzbol palicama kao i, božesačuvaj, poluukrućenim spolovilom. Al' ako se mora...

    avatar

    24.09.2007. (07:53)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    po opsežnim komentarima zaključujem kako vas je ipak više za NE opciju. jedino bismo možda mogli dodati zamjenu korpulentnijih gospođa ležećim policajcima. tek toliko da promet onkraj škola i vrtića doista uspori.

    avatar

    24.09.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    Protestiram! Autorica posta izvrće riječi komentatora! NITKO ni riječ nije napisao protiv golotinje tih lijepih, često glupihnakaznoružnihiritantihprevrtljivihpodatnih, kreatura. Pogotovo ako pod golotinjom mislimo i na skidanje lančića, naušnica, prsinga, prstenja i sl.metalne i ine galanterije, bundi od nerca, kapa od sibirskog kopca, pekinezera s lancom, lisica oko vrata...

    avatar

    24.09.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    začkoljica. TAKO JE! povikaše seljaci.
    i ubiše Matiju.

    avatar

    24.09.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • toljaga

    najzanimljivije je vidjeti golu ženu kako trči. nitko se, po meni, ne bi trebao oženiti dok dotičnu ne vidi kako gola trči.. nebitno na godinu proizvodnje..

    avatar

    24.09.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • veleBEAT

    E, i tu se ja sjetim Bo Derek u filmu 10, svi su pričali o tome kako ona u filmu gola trči, i išli gledati to čudo - pobogu, to je ružna scena s 'glumicom' koja ima lice neuspjelog klona Aliena. i k tome, koji normalan muškarac želi vidjet golu ženu koja trči - tko će to uhvatiti, čime - lasom, puškom za omamljivanje, kamena s ramena? Nek je ćaća lovi, blesavu, kad ju već nije naučio da leži i čeka muškarca svojih snova!!! Haug!

    avatar

    24.09.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • toljaga

    druže velebeate, gola žena treba trčati prema muškarcu. u susret. a ne od, da bi ju se moralo loviti lasom. dakle, kad se muškarac odluči ženiti, trebo bi izabranicu srca svog odvest, u ovim našim uvjetima, na recimo stadion Cibalije ili aerodrom vrabac te se udaljiti nekih 500-tinjak metara i istoj objasniti kako mu treba trčeći gola pasti u zagrljaj. ako mu se scena svidi on ju zagrli i imamo hepi end a ako ne, jednostavno ju profula i nada se da ga neće stić.. eto..

    avatar

    24.09.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • fler

    mislim, nema se tu šta glasat: ja sam za protiv obučenih, kao uostalom i sve muške svinje.
    jasno, ako to na nešto lići; kitove treba izolirati, ili ih barem poslati na blizki istok, nebili ih pokrili po glavi.

    baj-d-vej, zanimljivo kako se žene šeću u kupaćim uokolo (dobro, osim u Plodinama, gdje i na ulazu ljepo stoji: Zabranjen Kupaći. nekidan smo gledali jedno deset minuta u znak i niko nije znao šta to prectavlja; između ostalog izgleda i ko usisavać, što je bilo i logićko - mislim, ko je još vidijo s usisavaćom ulazit u Plodine) i nikom ništa. a da je grudnjak u pitanju (što je teknićki i izgledom isto), uodma skandal i naslovnica 24 Sata. to mi nije baš jasno.

    avatar

    24.09.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    ovim putem pozivam sve žene da iz protesta naredno neko vrijeme u topless-u hodaju svijetom!
    ako treba i ja ću im se pridružiti i paradirati s njima.

    živjele sise!

    avatar

    24.09.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • theBeli

    malo se kasno javljam na ovu temu ... to da žene hodaju u grudnjaku je u redu ... pogotovu one koje nisu prebacile tri'estu ...
    nego, imam jedno drugo za primjetiti ... stvar je naročito raširena kod klinki (ne to, bezobraznici jedni) ... hodaju po dvije klinke ulicom i drže se za ruke ... normalno ... da ja i moj kum hodamo ulicom i držimo se za ruke svi bi vikali da smo normalni, pardon, pederčine ... a curkama nitko ništa ne dobacuje ......

    avatar

    01.10.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    theBeli, pričala sam neki dan sa svojim drugom o tome. veli on da je njemu baš divno vidjet dva ženska tijela sjedinjena. kao, to je nekako skladno. e sad, ako i tvoj kum ima pozamašnu masu i pozamašan stas, onda je u redu da se vodate za ručice i još štošta. skladno je, jel. po teoriji mog pametnog druga.

    avatar

    03.10.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...