Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Objektiv

    Super mi je što si uhvatila bicikliste. Zadnje vrijeme me taj sport dosta intrigira!

    avatar

    20.09.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • Diavola

    pa i ja volim bicikl, samo sam imala dvije vrlo ozbiljne, usuđujem se reći smrtne, situacije na biciklu i od tad se dosta bojim... držim se biciklističkih staza ili pješačkih staza, na cestu nema šanse da bih išla... imam čak i novi bicikl, kojeg sam jedva i vozila, ehehe... sad me planine okupiraju, nemam vremena za skitnje po gradu! a izvang rada se ne usudim jer se bojim prometa! eto :)

    avatar

    20.09.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ova kolica za klince su super. samo je mene strah imati ih iza ovako. neki klince imaju ispred bicikla. to mi se cini sigurnije ali za 300 € ??? no thanx
    a ovo s paga, lijepa reportaza. prekrasne cipke.

    avatar

    20.09.2007. (13:45)    -   -   -   -  

  • Vinci

    često sam imao prigodu vidjeti ove bicikle s prikolicama za djecu i uvijek bi mi se sledila krv u žilama kad bi ih morao prestići. definitivno mi izgledaju nesigurno! a Zrće ostavljaš za kraj? prava si kuharica! :))

    avatar

    20.09.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Nije klincima lose u tim prikolicama. Samo je opasno na glavnim cestama.
    Mi smo znali to koristiti kad smo bili na odmoru u kampovima gdje su se samo biciklisti mogli kretati.

    avatar

    20.09.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Već sam vidio djecu u ovakvim prikolicama i praktično je na stazama za bicikle, ali na magistrali, a i na mnogim lokalnim cestama je opasno. A grad Pag je projektiran grad.

    avatar

    20.09.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - lipa mare: u čovječe, 300 eura!? nevjerojatno... i još ti se ledi krv u žilama hoće li dijete preživjeti vožnju! brr! tnx za komentar fotki :)
    - Vinci: i meni se sledila, zamisli mene kad sam ove vidjela... vjerojatno su mislili " joj vidi što smo super, slikaju nas nepoznati ljudi", a ja sam mislila "ajme, pogle ovih kretena, socijalne službe, gdje ste?!", kao i praktični "ne mogu vjerovati da im tu stanu stvari, pa meni bi u te njihove kutije jedva kozmetika stala" :))) Zrće će ići sutra, navjerojatnije, danas ga pišem, jer sam sad pustila neke fotke s Paga... :)
    - Zvrk: da, to je ok, a šta ste onda kupili to ili iznajmili? i što dijete uopće vidi iz toga? koliko se to drnda uopće... to samo ta dječica znaju ehhe... :)
    - gogoo: slažem se potpuno... misle, valjda da su zaštitili dijete zato što je dijete u sredini... ja ne znam koja je poanta uopće toga za dijete... premalo je da skuži što se oko njega događa, ostaje samo pitanje udobnosti ili ne.. sumnjam da mu to truckanje baš tako paše... i kroz tu mrežicu šta vidi... osim što stalno smrdi auto-smradove jer je točno u ravnini auspuha... ne znam... zabranila bih djecu na biciklima u bilo kojem obliku na ovakvim prometnicama... :(( što se grada tiče i projektiranja, nisam to znala... pa ne izgleda baš tako mlad, kad je projektiran?

    avatar

    21.09.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    ako na Pagu vidis nekog na glavnoj cesti na bajsu, u sezoni, posalji ga k vragu. Van sezone ok. U sezoni je puuuuno pametnije ic unistavat svoj bajs na poljskim cesticama pod Kolanom, iz Kosljuna i biser, stara cesta Pag-Sv.Duh (pravac Novalja). Uzivajte. A glavnu cestu, sto reko, koristite samo da spojite ono kaj fali od poljskih cesta.
    Pametnija stvar za furat klinca za sobom-ali malo starijeg, 5 let bar-je trailer, jedan kotac, zakaci se na produzetku za sjedalo i klinjo cak i klaci. Fural sam se sa svojim Starijim tak u Njemackoj, jedino treba pazit da dijete ne zacori i padne, ak se duze vremena fura.
    A ova 'prikolica' je ok, ali opasna...ne bi s tim na glavnu cestu. To je za izlete po Rugiji i slicno.
    Dobra strana je da ne cujes kak se klinjo (ili klinci) deru ;-) - videl sam to, vozis i cujes dreku. Oni koji vuku to za sobom ne cuju i furaju smile 'bas smo dobri roditelji'

    avatar

    26.11.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • bepa

    Cijenjena gospođo!
    Kao friška furešta u Pag mogu vam samo reći da ste vi jedna obična glupača! Heklanje vaše babe i šivanje čipke nemaju veze jedno s drugim. Ono što ste vi uslikali i predstavili pod pašku čipku može samo jedna notorna šupjača. I jedini problem u cirkulaciji koji ja vidim je onaj da vama očiti krv krivo cirkulira. Ne dopire do mozga.
    Drugarski pozdrav
    Bepa

    avatar

    12.10.2009. (18:45)    -   -   -   -  

  • Moje i samo moje!!!

    Najprije je pristojno pozdraviti Vas gđo Dijavola...tako je kod nas običaj od davnih davnina moga prelipog grada..kojeg još uvijek istražujem, jer su njegovi tragovi u prošlosti daaaleeeeki čak i za stručne ljude koji se bave ovim malim gradom .....a kamo li da se vi usuđujete tako površno petljat po svemu što ima veze s Pagom.....Nadalje .....Paška čipka je bila i ostala pojam i za carske glave ....pa su je nosili i Lujevi i Antoanette i Habsburgovci sa veeelikim ponosom!!!! A bitke se još biju na polju PAŠKE ČIPKE........zašto? zato...jer je neponovljiva i moja je baština koju ne dam da se uspoređuje sa ičim a kamo li sa heklanim ........I da...Bepu toplo pozdravljam i ženo, svaka ti je na mistu,je da si nova u Pagu al' neka te tu, jer cijeniš i prepoznaješ vrijednosti.
    Neću vas vrijeđati ali ću vas suptilno poslati u rodni vam kraj...jer tamo vam je mjesto. Ne tu ...tamo negdje gdje je Bog reka :"ovo ću malo posli popravit..."
    I već vidim vaš profil : VIKENDAŠICA SA STALNIM BORAVKOM U PAGU,.......AJMEEEEEE!!!!!!
    Poručica: dijavola se piše diavola (tuko ,nepismena)i i nemoj SVIRCU KURIT!!!!

    avatar

    19.10.2009. (11:10)    -   -   -   -  

  • Mate

    Tipična iskompleksirana Zg gradska cura. Sve je fuj , sve je bljak i svi su neljubazni (Ne mislim samo na ovaj post). Tipična Zg cura. Kladim se da ti je na Zrću bilo super (u hrpi purgera i hercegovaca). Ne znaš ti šta je paška čipka ni paška janjetina..zatvori blog prije nego se izblamiraš još više..
    pozd!

    avatar

    06.05.2011. (14:03)    -   -   -   -  

  • Jure Dalmatinac

    Hahahaha...Gospe moja od Staroga grada, ona slika merlići (sasvim drugačiji rad), i napiše kako je to paška čipka. LOL ...ka da ja oden u Zagreb, slikan šestinsku lumbrelu i napišen da je to - šator.
    Što se tiče 'mirisa', Pag se ipak nalazi nedaleko muljevite lagune u kojoj se taj mulj taložio tisućama godina, a mi ne možemo utjecati na plimu i oseku. Plima - nema 'mirisa', oseka - ima 'mirisa'. Za neupućene blogere, to je inače jedan sasvim normalan prirodni proces.
    Gđice/gđo Diavola, učlanite se u neku knjižnicu. Čitanje i učenje ne bi trebali predstavljati preveliki problem za pismenu osobu.

    Lijep pozdrav iz Dalmacije.

    avatar

    01.03.2012. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...