Komentari

rajcicejeftino.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Toni Aničić

    heh kad sam ja dizao portal ja sam se besplatno oglasavao na AdWardsu :) Skuplio se bonova od 100 dolara za AdWards od svih zivih hostinga koje sam do tada uzimao i mogu ti rec da je to bila poprilicna svota besplatnih oglasa :)

    Recimo Yahoo! Small Business hosting ti daje 50 dolara AdWardsa i 100 dolara Yahoo publisher network oglasa. Hosting moras zakupiti na minimalno dva mjeseca sto te sveukupno izade 20 dolara, a dobio si 150 dolara vrijedne reklame :)

    avatar

    21.09.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • NewYork

    Reci mi ovo: Da bi dobio tih 50 dolara AdWordsa i 100 dolara od Yahoo publishera - jel moraš prije toga potrošit određenu svotu na reklamiranje preko tih servisa, ili automatski dobiješ, samim pristupom na yahoo hosting?

    avatar

    21.09.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Rajčice, jeftino

    Nisam koristio Yahoo hosting ali kod firme gdje sam ja kupio hosting dobio sam bon sa kojim se ode kod firme za oglašavanje (yahoo publisher network, adwords) i iskoristim taj bon koji sam dobio, nista se ne mora prethodno potrosit, vjerojatno je tako i kod Yahooa. Stovise, znam da se neki AdWords bonovi mogu iskoristiti samo na novootvorenim adwords racunima pa ih stari korisnici ne mogu iskoristiti.

    avatar

    21.09.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • NewYork

    Izgleda da je u tome kvaka - ipak samo novi korisnici mogu iskoristit taj bonus od 150 dolara. Jednu domenu hostujem već oko dva mjeseca na Yahoo hostingu..vidio sam da nude tih 100+50 dolara, ali nisam ni pokušo probat (jer sam pretpostavljo da moraš prije toga potrošit neku lovu)...danas probam, ali ništa...to je valjda zato što sam već prije koristio AdWords...
    Inače, Yahoo hosting je praktičan, možda najbolja solucija za početnike...Minusi su mu što ne možeš izvršiti transfer već postojeće domene i što služba za odnose s korisnicima tromo reagira (valjda usljed činejnice da imaju ogroman broj korisnika nisu u stanju brže odgovorit). Međutim, to ima i jednu prednost: vrlo rijetko se dese problemi sa suspenzijom sitea. Na Bravenetu sam imo puno problema, jer svaku (i najbenigniju) pritužbu riješe tako da ti suspendiraju site bez ikakvog upozorenja. Meni su ga jednom suspendirali zbog najobičnijeg linka na Googleovim grupama (koji uopće nije bio spam).

    avatar

    22.09.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • PRIPREME za prijamne ispite!

    može jedno pitanje?ja sam probao bidvertiser i rekao san par prijateljima da mi kliknu(iz UK-a sva tri)...i ništa nisam dobio...niti lipe....šta treba nešto dodatno namještat ili?nikako da skužim!hvala

    avatar

    22.09.2007. (09:36)    -   -   -   -  

  • Rajčice, jeftino

    Vjerojatno je BidVertiser procjenio da ti klikovi nisu u skladu sa njihovim pravilima, sto i nisu :) Sve te firme imaju vrlo slozene mehanizme za otkrivanje prijevare, sada si se uvjerio u to.

    avatar

    22.09.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • PRIPREME za prijamne ispite!

    nije to u pitanju,prije par dana sam stavio bidvertiser na stranicu od prijatelja na kojem je inače vrtio adsense i dobivao dosta klikova i u 5 dana nije zabilježen niti cent....a on sa adsensom dobiva po 50kn na dan...tako da će bit neki drugi problem....(stranica je na eng,oglasi se pokazuju ok,ali ne radi)..

    avatar

    22.09.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Rajčice, jeftino

    Jel taj url prijavljen na BidVertiser, kazu oni da ako nije prijavljen url da necemo zaraditi za te oglase. Za razliku od AdSensa ovdje moramo prijaviti svaku domenu na kojoj objavimo oglase.

    avatar

    22.09.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...