Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • turimti

    na debljinu treba gledati s vedrije strane i svima reći;
    -ja nisam debela, ja sam žena i pol!...

    avatar

    17.09.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • lolina

    kaj mislim o operacijama...ništa...danas samo mislim kako da preživim voćni dan;)))))

    i moram se pohvaliti da sam stvarno karakter;)))

    čestitke za 100. post. obećala sam da bum nekaj napisala..uhhh budem časna dijetna riječ ;)))

    boook!

    avatar

    17.09.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • !!!!sarah!!!!

    super blog,posjeti ti moj,pliz

    baybaybaybay=)=)=)=)=)=)=)=)=)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)=)=)=)=)=)=)=) =)=)=)=)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.09.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • omeksivac

    Pozdrav svima! Draga urednice čestitam na 100 postu!!! I javljam se na natječaj za uređivanje bloga. Ja sam svoje kilograme uspješno skinula (ukupno 13kg), a ovaj divan blog mi je bio ogroman poticaj!!!

    avatar

    17.09.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam od onih ne-debelih, ali, s druge strane, to ne znači da ne bih i ja mogla biti. tj stvar je u onim sitnicama - gledaj kolač, ali ga nemoj probati. pojedi samo malo kruha i sl... nije moje da vam svima solim pamet, no s druge strane stvar je i u genetici. ako su ti roditelji više - manje "korpulenti" nema šanse da daleko pobjegneš od toga. teško se miriti sa situacijom da nismo manekenke - no računajte da je 99 i više % populacije izvan onih granica izgleda manekenke!!

    avatar

    17.09.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ne smatraju me za debelu ali mi je svejedno ostalo 6 kila od trudnoce. i nesretna sam jer mogu nositi ili trudnicke hlace ili jedva zakapcati traperice pojasom. :(((. jos dojim bebu tako da od dijete nista. prosla dva tjedna sam imala uzasan stres i jurila okolo po cijeli dan, ne bih stigla jesti i salo se topilo. 1 kg manje. bila sam presretna do ovog vikenda kad mi se otvorio apetit a ja stala na vagu :(. sve se vratilo. u dva dana :( hocu ponovno uci u moje stare stvari !!!!!

    avatar

    17.09.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • mrsavljenje 123

    neka cura je na jednom forumu pricala o tome. uglavnom, imala je problema s vracanjem hrane iz zeluca kada bi legla u krevet. dakle, nije mogla normalno spavati, nije mogla piti dovoljno vode, a stalno je bila zedna i jos puno drugih nuspojava. Iako ona je jako puno smrsavila.
    Kod nas mislim da moras imati BMI veci od 40 da bi ti zdravstveno pokrilo troskove, a i sama operacija je rizicna dosta... Ne znam, meni se to uopce ne cini kao pametno rjesenje.

    avatar

    17.09.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Nemam problema s debljinom i nikad u životu nisam bila na dijeti pa je možda glupo da ja to govorim, ali moje je mišljenje da si sama dala odgovor, jedini pravi način je mijenjanje životnih navika, to ide jako teško, ali druge nema. Dijeta može poslužiti kao inicijalno skidanje neželjenih kilograma, a onda treba okrenuti život naopačke ili bolje rečeno ispraviti ga kako treba. Kako rekoh nemam iskustva s dijetama, ali imam s nekim drugim stvarima u životu koje imaju sličan tijek. Pušila sam, očajno se loše hranila (neredovno i klasičnim smećem), lokala kave, malo spavala, puno tulumarila, iscrpljivala se u svakom pogledu godinama. Ne moram ni reći da mi je imunitet bio katastrofa, da sam svako malo bila bolesna, ali ništa me nije sprječavalo da nastavim dalje tako jer sam samu sebe uvjeravala da je meni tako ok. Sve do jednog dana kad sam se slomila fizički (a dijelom i psihički), kad je tijelo otkazalo poslušnost, onda sam odjednom mogla preko noći promijeniti sve. Sad već ne pušim 7 godina, kavu popijem 1-2 dnevno, redovito jedem i pazim što, uzimam vitamine, kad se preforsiram natjeram samu sebe na odmor, općenito sam usporila tempo. Ne znam više što su gripe, prehlade, gnojne angine, astma, alergije, ekstrasistole, i tome slično. No promjena je morala biti doista korjenita. Mislim da je ista stvar s debljinom, ako je pretjerana ona nije po meni estetski problem (ima jako puno žena koje su lijepe iako su punašne) nego zdravstveni i tako ga prije svega treba gledati. Sve je stvar u volji i čvrstoj odluci, samo ne treba čekati ovako kao u mom slučaju da ti se naruši zdravlje pa da onda kreneš, nego treba slušate signale koje nam naše tijelo redovito šalje i krenuti na vrijeme. Uh al sam se raspisala :)))

    avatar

    18.09.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Čestitke, čestitke stopostotne na stotom postu!
    I na isto takvoj efikasnosti našeg kluba, bar u mom slučaju. Resetirala sam se uz vas, cure ;-).
    A što s kirurgije tiče, hm. Hvala, ali ne, hvala, ako se mene pita. Pod nož samo ako je živa glava u pitanju, previše se bojim.
    A bojim se i da niti jedna "Reži me" varijanta ne uključuje kirurško odstranjivanje loših navika i ugradnju dobrih.
    Zato preferiram ovu našu, karakternu opciju.
    I sve mi je u plusu, samo kile u minusu ;-)))!

    avatar

    19.09.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • Bez!Komentara

    Prijavljujem se u klub, objašnjenje možete pronaći u posljednjem postu na bezkomentara.org. U kraćoj verziji, u sedam godina studija kojeg se spremam vrlo uskoro okončati uzdigao sam se na razornih 20 kilograma viška što znači da imam popriličan višak za nositi uokolo. Kraj studija znači životnu promjenu koju će popratiti i lišavanje viška onoga što se u tim silnim godinama nakupilo... kilograma... alea iacta est... prelazim Rubikon.

    avatar

    20.09.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    28.09.2007. (09:10)    -   -   -   -  

  • ...:::...

    Karakter Klub Blog Propao....

    avatar

    30.09.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • jedna tam..

    U to vrijeme kada ste vi pisalo komentare na ovaj blog ja sam poćela razmišljati o švedskoj podesivoj trakici, kada sam našla članak o Ivi Balent. Pošto sam bila dugo na razmišljanju da li trebam i moram riješiti kilograme na oparativan način, jer na dijete koje su bile i konspirativne dobijala sam nakon nekog vremena i 40-50 posto kilograma natrag, definitivno sam se odlučila na trakicu. Danas imam 86 kilograma. A bilo ih je. Kada se riješim, a riješit ću se, još 15-20 bit ću ono što nikada nisam u punom smislu riječi: sretna, poletna .... jednom riječju happy.

    avatar

    29.06.2008. (22:38)    -   -   -   -  

  • lucy

    la cirurgia de LAP-BAND és el de la cirurgia millor pèrdua de pes ....

    avatar

    02.08.2010. (12:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...