Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sunčica

    caro krivac,
    evo samo mala digresija na izjavu od jucer kako je teze napravit kvalitetnu pop nego melankolicnu, tugaljivu rok-indi-itd. plocu...
    ne cini li se tebi (kao starom meteo(ro)patu, ako nista drugo :) da je nekako prirodnije i lakse stvoriti tu istu ako zivis u LA nego bilo gdje drugdje na zemlji?
    taj mi se njakasti pop-rock sa elementima countryja čini kao autohtona kalifornijska zika.
    plus, kud ces inspirativnijeg mjesta za popljuvat americki pojam ''smisla i uspjeha u zivotu'' od rodne im grude..ne znam...
    s jedne strane, imas tone nakaradnosti i perverzije (ne aludiram ovdje samo na seks, vec na sveprisutno pretjerivanje daleko iza granica dobrog ukusa) kojima su ti ljudi svakodnevno okruzeni, a s druge, onu umjetnicku hipersenzibilnost i moc percepcije...nadje li se tu jos netko sa natruhama umijeca literarnog izrazavanja...
    ne znam...kao sto skuzis da sigur ros nisu autisticni, vec su, jebiga, sa islanda, tako ti valjda (ili bar meni) po defaultu dodje, da ako radis kvalitetan pop a onda bi vrlo vjerojatno mogao bit iz kalifornije...zasto? zato sto te nadahnuce vreba iza svakog ugla...

    avatar

    14.09.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • sunčica

    samo da ne bi bilo zabune, autizam na stranu, sunčica voli sigur ros. i to muy grande.

    avatar

    14.09.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • kraljevski puding

    je, istina, zemljopisno-demografsko-sociološke okolnosti i karakteristike rade svoje. i taj prokleti prekrasni engleski jezik na kojem se sve da reći bez da ispadneš smiješan.

    ali kad to postane nečiji izgovor ("joj pa mi živimo tu di živimo..." i slične izjave) za vlastitu nekreativnost, onda je to smiješno i dokaz i nedoraslosti i nezrelosti.

    u smislu, lako sigur rosu radit tako ambijentalnu i snovitu mjuzu kad su s islanda.. da, naravno, island je jedno izvanzemaljsko mjesto samo po sebi, ko i amerika, sa definitivnim razlikama od našeg crvuljka, ali i tamo žive obični homo sapiensi i idu na posao i imaju glupe reklame i jadne političare i ostale ljudske svakodnevice.

    ono, ne znam, kad slušaš neke starije snimke lidije bajuk ili bajok ili kako se već ta teta zove, šta ne zvući ko da je sa islanda?

    mislim, sve ti je to relativno. los angeles i takva mjesta (koja su nekako mitska, ono, postoje na televiziji) su, naravno, posebna, ali volim misliti da je ipak stvar u katalizatoru, je li, pjesniku.

    hvala ti na doživljavanju.

    ek

    avatar

    17.09.2007. (08:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...