Komentari

kia85.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • aura

    PREKRASNA SI I KAD TO KAŽEM,TO ZAISTA I OD SRCA MISLIM I OSJEĆAM!
    I znam da je suvišno reći da si mi toliko nalik,toliko sličnosti,ali moram ti reći da ćeš sve ono što si zacrtala,odlučila,sigurno i uspjeti!

    Oh,i ja sam otišla sa Iskrice,nekad davno,ha ha i meni treba pisani trag (dnevnici opipljivi u rukama),ja imam veliku ljubav,ljubav svoga života,ali imam i više od toga,jednu platonsku ljubav koja beskrajno boli.I zato depresija,nemir,trčanje pred rudo i kako si ti lijepo rekla,za sudbinom,ali i odluke poput tvojih-mirno,samo naprijed,samo svoja...
    I moram ti reći,dobro sam ovih dana.I davno sami ja upoznala što je moć vježbanja,kretanja (orbitrac,bicikl u prirodi),ali sam sve to zamijenila luxuznim limenim ljubimcem i materijalnim stvarima...Što sam više gomilala novac i stvari,to sam više gubila sebe,imala sam sve,a osjećala ispraznost do boli.Dobivala sam što god poželjela,svi su me obožavali,a ja sam sve više grabila na dno,uništavala sebe perfekcionizmom,da na kraju ne bi imala volje niti za najobičnije rutinske stvari.
    Dobro sam sada,dosta vježbam,ne osjećam glad i želju za prežderavanjem,uopće više nisam zaokupirana hranom.Kad katkad osjetim prazninu,umijesto da je ispunim hranom (kao prije),ja popijem čašu vode.Uopće nije napor!Daj,please,čim prije otvori taj poseban blog u svezi pravila ponašanja s jelom,ha ha...znam da će biti bolji od KK (sorry,nikome uvreda),jer nije važna dijeta (ja nisam mogla izdržati un),NEGO PROMIJENITI (ZAUVIJEK) LOŠ NAČIN ŽIVLJENJA!
    IDEMO DALJE,ŠALJEM TI POLJUBAC!

    avatar

    13.09.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • Girly girl

    Jednu večer sam napravila isto. Čitala sam stare dnevnike. Prisjetila se svega i svačega. Toliko gotovo zaboravljenih događaja i osjećaja. I ja sam razmišljala o nekim stvarima koje mi sad ne bi pale na pamet. Nisam ih provela u djela, srećom... Nekad tek kasnije shvatimo koliko smo zapravo snažni. No ta snaga se krije u svima nama. Jedini način da se riješiš nekoga je da izbrišeš sve što ima veze s njim. Ispravno si postupila. Možda si time prekinula kontakt i s nekim drugim, tebi dragim osobama, no tako je vjerojatno moralo biti. Tako je - trebaš dati šansu nekome drugome. :) Nekome tko te zaslužuje. Ja sam učinila isto. I znaš što? - isplatilo se. :) Nisam htjela ništa s njim, ali u jednom trenutku nešto se promijenilo i odlučila sam mu pružiti priliku. Sad više uopće ne pomišljam na onog drugog... Što se tiče dnevnika - samo piši. To svima savjetujem. Nikad ne znaš koliko će moći blog potrajati, a dnevnik ćeš moći prolistati godinama kasnije i svega se prisjetiti.
    Pozdrav! :)

    avatar

    13.09.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • inocka

    ej malena Kia..tako si mi draga i bliska u ovm postu. divna je ta odlučnost koju čitam u tvojim rečenicama, ali nisi me prevarila kao što vjerujem nisi ni sebe - još uvijek se bojiš da ćeš pokleknuti i da nećeš uspjeti jer ti se čini da on ostaje u tebi što god činila da ga otjeraš.. ako griješim ne zamjeri..ono što ti mogu reći je da čovjek, hvala Nebesima, voli više puta u životu i želim ti da kada bude trenutak i osoba za to tvoja iduća ljubav bude lijepa, posebna i da ti donese puno puno sreće..
    ostavljam zagrljaj

    avatar

    13.09.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • jos jedan blog jedne studentice

    jako mi se sviđa post,baš si ga lijepo napisla,znam i ja sto znaci kad necji broj obrises,i sve u vezi te osobe odlucis zaboraviti,i ja sam odlucila napraviti big korak i upoznala sam jednog novog decka,i sad ga ne dam nikome,samo naprijed zivi svoj zivot,sretno :) pozzzz

    avatar

    14.09.2007. (00:41)    -   -   -   -  

  • Irida

    kia je jedna jaka osoba iako je još jako mlada....

    avatar

    18.09.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • ...too lost in...

    istu stvar sam i ja napravila, samo s jednom razlikom, ja sam na kraju čitanja svoj spalila... osjetila sam potrebu da to napravim, i da ću tako raskrsiti vezu sa prošlosti i jesam...ali ponekad koliko god se mi trudili neke osobe izbrisati one se uporno pojave, kao kod mene nakon 7 godina...ali sretna sam, napokon je sve to sa njim, sada iza mene...on je bio samo stepenica koju sam morala proći, osoba koja me je poprilično izgradila u vidu karaktera, osoba koja me je uvelike učinila ovakvom kakvom sam sad...to sam platila sa svojom tugom, a moj dug je otplaćen. napokon.

    ostavljam ti lijepi pozdrav i želju za jednu veliku lijepu ljubav koja se tek treba ostvariti, stoga strpi se... ;-)

    avatar

    19.09.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • Gradska pahuljica

    Hej malena... Evo me malo do tebe!
    Život je težak, čudan, neobjašnjiv ponekad... što se tiče puteva... ima jedan super citat (ovaj put nije s TV-a, nego Robert Frost):

    Two roads diverged in a wood,
    and I - I took the one less traveled by
    And that has made all the difference.


    Svaki put nosi svoja iskustva, što je teži put, izlazimo snažniji i bolji... :-)

    avatar

    19.09.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • inocka

    kia gdje si tako dugo...
    pozdrav ostavljam

    avatar

    04.10.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    ej mala evo da se i ja javim. nisam još spremna pisati blog, no vratiti ću se, nadam se brzo. život mi je put preokretnica, stramputica, nove ljubavi i posla, i još se snalazim, učim, padam, ustajem. a vidim da je i tebi situacija slična.
    lijepo je,a i korisno s vremena na vrijeme prisjetiti se nekih već minulih vremena. shvatimo što smo imali i izgubili, kako smo se borili i što nas je i kako ojačalo. i vjerojatno postanemo svjesni da možemo puno više nego što smo to nekada mislili.
    budi mi dobro i uživaj.šaljem ti veliku pusu

    avatar

    29.10.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • Irida

    u komentarima na jučerašnjoj naslovnici blog.hr, ispod teksta o blogerima s almost cool liste, blogerski manifest je nekoliko puta napisan umjesto komentara, a danas je to sve obrisano...uredništvo ignorira manifest potpuno...., ništa novo na blog.hr!

    avatar

    29.11.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    nadam se da još ponekad ovdje svratiš, pa ću ti ostaviti pusu i tračak nade u tvoj povratak...

    avatar

    04.12.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...