Komentari

didarogo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Desi (Buffy i Angel fanfiction)

    To što kažeš zvuči vjerojatno, a što se tiče zavjera prva omiljena serija mi je bila Dosjei - X pa znaš koliko je sati. Ali meni osobno tema droga nije zanimljiva pošto ja pazim da ne uzimam ni andol osim ako baš ne trebam, trudim se jesti hranu bez opasnih aditiva ili bez aditava uopće pa spadam u drugu krajnost :)

    Ali što se tiče droga općenito ne bi me čudilo da neke nisu toliko opasne koliko govore. S obzirom da je za mnoge 'lijekove' za nekoliko godina utvrđeno da su zapravo otrov, zašto ne bi ispalo da to vrijedni i obratno?

    Pozdrav

    avatar

    28.07.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    NAŠ DRAGI VOĐA IVO JOSIPOVIĆ SLUŽI NAM DA POSJEĆUJE USTAŠKA I PARTIZANSKA SPOMEN GROBLJA, A NEVIDI KAKO HRVATSKI NAROD ŽIVI

    Hrvatskom narodu ne preostaje ništa drugo osim lažnog prestavljanja demokracije. Hrvatski predsjednik Ivo Josipović, jedan dan je na svečanosti na ustaškom spomen groblju, a zatim drugi dan je na svečanosti na partizanskom groblju. Mislim, da je to lažno predstavljanje naroda. Josipović je izabran putem izbornih krugova, stranaka, koalicije, ili bolje rečeno natpolovičnom večinom i voljaom građana. Nema tu sreće za Hrvate, kada se jedan predsjednik države tako nisko ponaša i s njime cijeli državni vrh. Našu zemlju "more" i "tuše" mnoge brige i problemi: zaduženost, siromaštvo, nezaposlenost,.., bijeda. itd. Nikog za to nije uopće briga.

    Nas svakodnevno mediji bombardiraju u vijestima o tome kako su naši vodeći političari prerezali tamo neku svećanu traku ili pustili u rad lift iloi neki uređaj... A sve one bitne stvari - kao i dalje da nije nikga za ništa briga. Teško je gledati mnoge sudbine ljudi, za koje su im krivi - oni koji ih javno predstavljaju. Zato Hrvatsku državu moramo što prije vratiti u naše ruke. Nismo se mi 21. godinu odmaknuli od nikuda. Godine 1989., nije se ništa promjenilo - ono što je postojalo od 1945. godine - to postoji i danas. Mi možemo zaustaviti ovaj medijski rat između bivših ustaša i partizana. A trebaloo bi promjenuti kurs i to odmah. Može se odavati počasti koliko god se hoće po brdima, grobljima i šumama. Trebali bi zato nešto učiniti da to sve prestane.

    Ako stvarno šelimo mir, istinski mir, mirpun života i napredka - onda suprostavimo se ovom ludilu i iluziji. U Brezovici pokraj Siska 22. lipnja 2010., predsjednik Ivo Josipović je odlikovao devetoricu partizana. Za 69. obljetnicuutemeljenja partizanskog odreda. Pitam se: Što to sve treba da znači? I zašto se daje tolika važnost, tome svemu kraj velikih i brojnih problema. Predsjednik RH, Ivo Josipović posjetio je istog dana i spomen groblje u Podgariću. Mi još i danas u Hrvatskoj neznamo - kakva je to razlika između antifašista i komunista. Ali zato Dan antifašizma koji se obilježava 22. lipnja, nigdje se nije slavio, osim što ga je slavio državni vrh i to okružen sa nekoliko staraca i baba, starih nostalgičara i senilaca - zvani partizani.

    Za dva dana ide novi praznika 25. lipanj, kad opet u državi se neće raditi. Slavit će se - kad je Hrvatska 1919. godine, odnosno kada je sabor donesao Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Taj važan i povijesni datum je kamen temeljac u obnovi hrvatske države. Koliko se samo troši novaca i drugih društvenih sredstava za obilazak Jasenovca i drugih spome groblja iz drugoda svjetskog rata? I to dok mnogi ljudi su bez posla i nemaju što da jedu, i nemaju novca da se kupe hranu. Sramota je, što imamo takvog predsjednika i sramota je što imamo takvu bešćutnu i zločinačku politiku. Sramota je što još uvijek gledamo na državnoj televiziji svakodnevno partizansdke filmove. Sve je to prljavo i mračno, gdje vlada siromaštvo, bolest i smrt... Treba dati znak za uzbunu. No, bitno je i ono što činimo sebi i što činimo drugima. U okupiranoj Hrvatskoj, pitam se: Tko su sntifašisti? A tko su komunisti? I na kraju što reči - zbogom pameti narode.

    CROATIA / BJELOVAR, 23. lipanj 2010.
    Branko Stojković
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (10:29)    -   -   -   -  

  • mickwar

    droga, droga.
    definitivno nije za siromašne, kužiš.
    zanimljiv blog rekli bi naši

    avatar

    18.01.2013. (21:40)    -   -   -   -  

  • Blue dolphin

    da li to znači da bi trebali imati POZITIVAN stav prema drogama? :)

    avatar

    19.01.2013. (00:27)    -   -   -   -  

  • bloodyone

    2011 godina je država dala 45 miliona kuna za MET terapiju!
    2010 godine je za borbu protiv ovisnosti, ja to zovem borba protiv nesuđenih ovisnika je država izdvojila 85 miliona kuna. ! Da ti mozak stane. Sa tom lovom za 2 godine u državi moš imat ziher 50ak rehabilitiranih .
    A jedna je stvar očita - svakim danom sve više raste broj "državnih pacijenata" koji na državnoj sisi svakodnevno cuclaju met. Ogroman interes,ogroman kapital.

    avatar

    02.04.2013. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...