Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • K@te

    Osnovno prosvjetljenje za mene znači da smo u stanju živjeti potpuno u Sadašnjem trenutku, biti konstantno u stanju koje je mješavina unutarnje sreće i mira, uz duboko iskustveni osjećaj da smo svi mi Jedno.
    Jedva čekam da se toliko prosvijetliš da potpuno živiš u Sadašnjem trenutku pa da shvatiš da neku stvar treba iskrcati kod kuće, a ne da je na tjedan dana odneseš 2 države dalje. Ili ako je već odneseš, da mi je isti dan pošalješ nazad kroz Jedno (što god to bilo).

    avatar

    11.09.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • S

    S obzirom na komentar tvoje drage zene mislim da ne bi trebao olako shvacati extra features koje prosvjetljenje nosi sa sobom, jer da mozes bit na 2 mjesta istovremeno mogao bi stvar koju si zaboravio iskrcati iz auta trenutno i vratiti doma (i istovremeno se mozemo naci na kavi)... A ono sa vodom i vinom... isto nije banalno... zamisli samo potencijale, treba ici u shopping, a ti otvoris spinu i pitas "Koliko nam teba secera, ulja... oces cokoladu?"

    avatar

    11.09.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @S: :-D :-D :-D :-D

    avatar

    11.09.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • K@te

    @S: Zamisli da na isti način iz ničeg materijalizira lož ulje i goriva za naše aute. Bodulka u meni jedva čeka taj dan :)))

    avatar

    11.09.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ja sam trenutno krenuo unazad. Ja se vraćam zemaljskom...Pozdrav

    avatar

    11.09.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • neazess

    Sa zanimanjem ću pratiti put tvog prosvjetljenja ako ga i dalje budeš htio dijeliti s nama.
    Tome se naravno usrdno nadam jer kad dođe do materijalizacije gore spomenutih čokolada bilo bi šteta da zaboraviš stare blog prijatelje ;)).

    avatar

    12.09.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • K@te

    Zadržite si svoje čokolade. Meni su puno draži pizza cutovi. Ako ih Berix bude materijalizirao hladne, lako ću si ih podgrijavati.

    avatar

    12.09.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • JivanMukta

    Sta ako to sto zoves prosvjetljenjem, ne postoji? Sta ce se desiti, kada te to saznanje lupi po glavi? Planiras li isto tako ostati na nogama i onda staviti pred sebe novi cilj? Mozda si vec prosvjetljen a ne znas!!! Mozda!!! A mozda nisi niti ces ikada biti!!! Imas li petlje pogledati u sebe, bez svojih mentora i svog znanja koje si pokupio usput trazeci prosvjetljenje? Suociti se sa svim sto jesi, uvidjeti to, uvidjeti na cemu sve pociva i pre svega, spustiti to znanje nazad u ovu realnost?

    avatar

    23.09.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @JivanMukta:
    Sta ce se desiti, kada te to saznanje lupi po glavi?
    Nisi me dobro shvatio - po tvojem komentaru ispada da ti misliš da sam ja na neki način psihološki vezan na prosvjetljenje. Nisam. Prosvjetlio se ili ne i dalje sam ono što Jesam. I to mi nije cilj - i zato sam koristio riječ "cilj" pod navodnicima - da mi je to klasični cilj izostavio bih navodnike. Ne mislim se na nikoji način truditi oko toga već samo poduzimati ono što mi spontano dođe.

    Suociti se sa svim sto jesi, uvidjeti to, uvidjeti na cemu sve pociva i pre svega, spustiti to znanje nazad u ovu realnost?
    Sve u svoje vrijeme. (iako znam da možemo reći da vrijeme ne postoji)

    Sta ako to sto zoves prosvjetljenjem, ne postoji?
    Ono što ja zovem "prosvjetljenjem" je iskustvena svjesnost o mojoj (našoj) pravoj prirodi. Mislim da takva svjesnost postoji, ali ju ja još nemam iskustveno već samo djelomično teoretski. :-)

    avatar

    23.09.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...