Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Amorfia

    tamo ispod šatora sam, očito na sreću, ja njupala s društvom. što se štrukli tiče, mama radi tako dobre da se nikad nisam imala potrebu naučiti ...mogu pitati za recept ;)

    avatar

    10.09.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • jana

    Hoćeš recept za kuhane štrukle ili pečene (tj.zagorske)? :), ja znam samo kuhane, ako dolaziš u Medjimurje (prva subota u 12.mj.) pozivam te na kuhane.
    I u domu na Kalniku imaju odlične štrukle, naravno, pečene.

    avatar

    10.09.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Amorfia: hehe pa de nemoj reći da si negdje na slici? :)) pitaj mamu za recept, ofkors! tj. zamoli je... :)))
    - jana: hm, pa nemam pojma što sam jela... sad si me malo zbunila... ček, jedan tel. poziv moram obaviti... aha... jela sam pečene štruklone, njami! kak' to da praviš samo kuhane? koje su bolje? koje se lakše prave? nego, kaj ima u Međimurju prvu subotu? jel to ona Štefova klet spika? već sam zaboravila... vincekovo je na proljeće, ne? hvala na pozivu za štrukle, naravno da pristajem! :)) eh, u Kalniku nisam probala štrukle, jer nisam znala ni da ih volim ni da ih tamo ima, hehe... kad dođem sljedeći put, prvo ću nakupovat štrukli, a onda okolo pravit zazubice poskocima! ;))

    avatar

    10.09.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • jana

    Kuhane štrukle je odlično međimursko staro jelo koje se jede na žlicu, daklem kao varivo. Trebaš to probati, vidim da voliš isprobavati različite kuhinje. Nažalost, nisam sigurna da li ih još koji restoran u Međimurju priprema, svojedobno ih je bilo u Otoku. Međimurska planinarska noć: e to ti je ona šetnja po našim goricama pa onda u Štefofoj kleti, nadam se da će tvoje društvo opet doći, jer su se "naši i vaši" ponovo družili ovog ljeta u visokogorju. Moj poziv na štrukle vrijedi! Pozdrav.

    avatar

    11.09.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • archie

    hrana u restoranu park zna ponekad bit i dobra. znam to jer nam je to studentska menza. eo upravo se vratio od tamo, jeo punjenu papriku. inace, odlicna im je plata park, al to je za one dubljeg dzepa. pozz

    avatar

    11.09.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - jana: aha, ne mogu si to zamisliti... iako volim variva pa pretpostavljam da bi mi se i to svidjelo... što se tiče Međimurske planinarske noći, ne znam za društvo, ali ja bih stvarno voljela doći pa se vjerojatno i vidimo :))
    - archie: hehe sve si mi rekao! kao studentska menza pretpostavljam da je okej, ali da sam to znala sigurno ne bih ušla... naime, cijene uopće nisu bile "studentske", a hrana je bila i lošija od prosječne studentske menze... no, dobro, za ubuduće treba više opreza....

    avatar

    12.09.2007. (07:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...