Komentari

bigblackmariah.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • veleBeat

  ma jel to goran fuckin` v.?!?!? a s koje li su njega prašnjave police skinuli!?

  avatar

  07.09.2007. (17:02)    -   -   -   -  

 • Jockey Full Of Bourbon

  Je, Goran-Fucking-Visnjic.. Tkoznaotkud, tkoznazasto, tkoznakada - al' eto ga. Fin specimen muskarca, zar ne? Ako se mene pita, Depp mu nije do gleznja..

  avatar

  07.09.2007. (18:20)    -   -   -   -  

 • Smrt za riblji fond

  Normalno. Tako je puknuo da nije ni gležanj ostao. BWOW!

  avatar

  09.09.2007. (22:59)    -   -   -   -  

 • KILOSAURUS

  Ma, dobar je Goran. Malo pretjerano glup al' dobar k'o pas. I jebe okolo k'o pas. A žemke vole muževe kojima ništa ne čitaš na licu, misle da imaju neku zagonetku iza maske. I da će s njima podijeliti zagonetku. Ha-ha... ha! Al' ja bih njega za predsjednika. Nečega. Al' neće ga. A Ameri svako malo nekog glumca izaberu za guvernera ili predsjednika. Svijet, ljudi, politika - sve je Hollywood . Život, sestro... to je Hollywood!

  avatar

  10.09.2007. (08:18)    -   -   -   -  

 • velebeat

  Zapravo, htio sam jučer dopisati – I smrt je Hollywood – al' iz tvojih postova čini mi se da ti je depresija i previše omiljeno društvo pa rekoh sam sebi 'šuti, majmune!' i pobjegoh prije štete. Po novom postu vidim da je šteta trajno stanje. A nema razloga, nema ih jer nema ničega... ako vam je to početna točka, a svi smo mi stalno i iznova na početku, smrt je jedino izvjesna i upravo stoga nema potrebe za strahom od iste.
  Moj uholjub, gospojce Waits.

  avatar

  11.09.2007. (08:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...