Komentari

rekaosamti.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • felix...

    Zanimljiv i originalan sadržaj.
    Međutim,čini mi se da za predviđanje kretanja cijena dionica ovaj "sistem" neće biti djelotvoran,jer je poznato da je u ovom specifičnom slučaju "masa" uvijek u krivu i redovito biva izmanipulirana.Uostalom kao i svugdje gdje se vrte veliki novci,pa i u nogometu,vrijede sasvim drugačija pravila.
    Tako sam i sam postao "futurist",a tema je predviđanje kretanja cijena dionica(opcija),ali za predviđanje koristim malo drugačije metode.
    Blog,a posebno kvaliteta,stručnost i ozbiljnost sadržaja s obzirom na temu su za svaku pohvalu.

    avatar

    07.09.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • RekaoSamTi.com

    Hvala, felix. Ovaj servis će od sada svima biti svima besplatno na raspolaganju. Pa tko vjeruje - neka izvoli. Ne vjeruju svi u znanost. :)

    Btw, sada ćemo najaviti i kraj 1. faze razvoja softvera. Za sada ćemo stati. Daljnja investiranja u softver za servis RekaoSamTi.com će zahtjevati dodatne financijske prihode. Dosadašnji posao je isfinanciran sa oko 30,000 kuna (+PDV = 36,600 kn) ulaganja iako je planirano duplo manje. Ono što sada slijedi je marketiranje servisa. Iako je nekima ovo sve "zezancija", oko projekta se vrti lova. O tome ćemo više u budućnosti, a sada jedino preostaje da - predvidite o čemu se tu sve radi. :)

    avatar

    08.09.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • teuta

    SVe je veoma interesantno, moram priznati i hvala na obavijesti o kojoj ću pomno razmisliti. Pozdrav i cmokkkk.

    avatar

    10.09.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...