Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lot333

    A evo još jednog, malo drugačijeg pogleda na ovaj turnir. Piše Loreia iz Splita:

    Malo je rec da je sve skupa bilo lose. Andrijasevicevi borci nisu pokazali nista (po mom skromnom misljenju), a jedina dva ozbiljna borca bili su Radonjic i Dimkovski.

    Evo i rezultata po sijecanju. Prestizne borbe zavrsile su pobjedama Andrijasevicevih boraca, mislim da su obje zavrsile prekidima u drugoj rundi.

    U polu finale su prosli:
    Radonjic, dobio jednog od ova Hrvata, Radonjic je krenuo zestoko, pritisnuo protivnika i vrlo brzo ga pogodio high kickom u glavu. Protivnik se ustao, al Goran je stvar zavrsio ekspresno, KO rnd1. Nakon mozda minute Radonjic je bio u polufinalu, gotovo bez da se uznojio.

    Zatim je jedan od ova dva Bosanca izgubio mec protiv jednog Andrijasevicevog borca. Sto reci, lose, lose... Andrijasevic borac mi je izgledao kao da mu je to prvi mec u zivotu. Prosao je dalje odlukom 2:1. Opca ocjena je bila da nece izdrzati ni jednu rundu protiv Crnogorca u polufinalu.

    Zatim se borio drugi Bosanac i dobio 3:0 (ne pitaj me protiv koga). Ovo je bio dobar mec, kompetitivan.

    I konacno Makedonac dobija jos jednog Andrijasevicevog borca. To je ocito neki "local hero" jer ga je publika pozdravila gromoglasnim pljeskom. Sto reci o samoj borbi? Hrvat je krenuo agresivno, ali mu je guard pun rupa, Makedonac brzo nalazi jednu takvu, dva krosea za redom sjedaju na bradu i prica je gotova, sudac broji do 10.

    Dojam, od svih su najvise pokazali Crnogorac, Makedonac i onaj drugi Bosanac, svi Hrvati su izgledali kao amateri. Sori na grubim ricima, al takav su dojam ostavili.

    Polufinale,
    Crnogorac je malo "podbacio" jer je protivnika dobio tek u drugoj rundi. Mora se priznati da su Andrijasevic i ostatak tima drekom i sugestijama izvukli maximum iz svog momka, al da on i ne moze vise. Uglavnom, Hrvat je bio losiji, a i pretpio je ozljedu rebara, pa je mec zavrsen sa dva udarca u tijelo.

    Drugi mec je bio kratak, Bosanac je imao ozljedu lijeve nadlaktice pa je vec nakon prve serije Makedonca predao, iako je cijela serija bila uredno blokirana.

    Najbolji mec veceri je bilo finale, cini mi se da je Crnogorac bio kondicijski spremniji i zasluzeno je dobio jednoglasnom odlukom.

    Ukupna ocjena, lose do vrlo lose, po meni najlosiji Andrijasevicev turnir. Najbolje je bilo sta je sve skupa trajalo samo sat i pol. Ocekujem vise sljedece godine.

    Prenešeno s Nokaut foruma - Pozdrav

    avatar

    06.09.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Najbolja i najobjektivnija informacija je kada se komentari daju iz više kutova gledanja. Evo još jednog mišljenja i ocjene ovog turnira, kojeg potpisuje forumaš iz Splita pod nickom Supertovar. Pa kaže:

    Pozdrav ekipa
    Bio sam na turniru, gledao sam sve, moram priznat da sam razocaran, nisam borac ali sam veliki ljubitelj ovog sporta, ali gledajuci mečeve (tj. par njih) pa to je strašno, netko je napisao najbolji hahahhhahah onda kakvi su ovi drugi, moram priznat da je u publici do mene sjedila ekipa koja je x puta garantiram bolja od prisutnih momaka, ne znam ni sam puno o nacinu treninga i ostalo, ali mi se cini da ovi ljudi u ringu (opet napominjem ne svi!!!) su fizicki katastrofa, ne kazem da svatko mora bit bilder, ali izgledat onako na turniru je uistinu sramota, nazalost koliko sam se iznervirao zaboravio sam ime momku koji je prvi mec dobio na LAKRDIJSKI način (da se tako izrazim) a onda je u polufinalu popio batine od Crnogorskog Sampiona (jedini momak koji ima srce, utreniran je i zeljan borbe, da nije bilo njega izasao bi iz dvorane)
    Dakle event kao event je za pohvalu i uvijek sam spreman platit kartu i pomoc momcima koji lome se svakim danom za nikakve pare, ali isto tako trebalo bi malo napravit separaciju onih koji su borci i onih kojim tokom meca po 5 puta okrenu ledja protivniku!!!


    Komentar je objavljen na Ultimate Fight Forumu u postu "Night of thunderman 3"

    avatar

    22.09.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Pošten i korektan komentar samog organizatora turnira Siniše Andrijaševića našao sam na web stranici Thunderman Gym kluba. Evo, prenosim Sinišin komentar:

    Evo i prošla je i ova noć NIGHT OF THUNDERMAN 3, turnir osam teškaša u kojem su nastupili dva borca iz thunderman tema Lovrić i Kodžić, a prestiž borbe Begović i Katavić, te Jurić-Grgić i Vukorepa. Ocijena turnira +3.
    Kodžić je, istina početnik za turnir, ali mislim da ipak trebaju priliku da vide mogi li to odradit, a ne da ostane na priči moga sam, a nisam imao priliku. Vidilo se da je nedostajalo želje, htijenja i srca za borbom, a motiv je bio: nagrada i osvajanje turnira!
    U drugoj borbi Kodžića, team je izvukao maximum od svog borca, ni to nije bilo dovoljno da se pobjedi Radonjić (sa okretanjem leđa ne sigurno).
    Lovrić ista stvar želja za borbom, kao da je došao po prisilom, a sam je inzistirao da nastupi u turniru.
    Begović trenutno najveća nada Thunderman teama pobjedio je Katavića prekidom u drugoj rundi snažnim low-kickom. Ako tako nastavi mogli bi nešto i očekivati od tog mladog momka (ako nemaš srca i bojiš se tada ovo nije momci za vas, još ste relativno mladi pa kupite gitaru neki instrument ili mikrofon pa lipo u kupatilu uživajte, a u ringu nek se tuku mudonje).
    IDEMO DALJE sljedeće godine NIGHT OF THUNDERMAN 4 i oproštajni meč THUNDERMANA protiv jednoga od tri najveća borca K-1. (komentar) Siniša (Thunderman) Andrijašević

    Prenešeno s web stranice Kickboxing kluba "Thunderman Gym" iz Splita. U nastavku komentara je cijela serija slika s komentarima Siniše. Pogledajte.

    avatar

    22.09.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...