Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borgman

    Sada si mi nejasan. Sa strane voliš pojam ufologija, a tu lupaš po pseudo-znanosti. KAo prvo spomenuo bih ti da je "magija" još nepoznata tehnologija. Teško je s pouzdanošću znati toliko o svemu da bi se o ičemu mogao sa 100% očitovati. Još smo jako daleko po pitanjima spoznaje, da bi mogli i zamisliti sva čuda kojima će nas fizika Svemira "počastiti".
    Jedan primjer. Ja smatram kako je jedino rješenje za kolonizaciju planeta, i prometni kolaps, u upotrebi antigravitacije. A antigravitacija, trenutno, nije u upotrebi. Znanstveno, jer još nema ni suvisle teorije gravitacije, antigravitacija je "magija". A po toj magiji se kreću UFO-i (jedino objašnjenje njihove brze promjene smjera. I što sam ja ? Idiot iz tvoga posta? Ili ipak samo romantičar koji vjeruje kako ćemo poživjeti dovoljno dugo da se vinemo put zvijezda? I što se tiče UFO logije... imam jednu slikicu, iznad Splita ;-))))

    avatar

    03.09.2007. (07:12)    -   -   -   -  

  • borgman

    i zadnje brojanje Planeta, kada se uzme u obzir da Pluton ne dobiva više taj status... iza njega ima još nekoliko planetoida... tko kaže da "denikenovi posjetitelji" nisu prenijeli svoju astrokartu nekakvom pred-antičkom narodu... pa makar kao smjela teza, ne nešto u što treba bez pogovora vjerovati-prihvatiti

    avatar

    03.09.2007. (07:14)    -   -   -   -  

  • eddie_the_head

    E ajde molim te dokaži šta je to netočno u sitchinovu djelu "dvanaesti planet" . Mislim da je tip dobro objasnio kako su Grci i Semiti preuzeli božanstva od Sumerana. Sa time se u potpunosti slažem, a za ostalo neznam kolko je istina,.......... .... I koji je to dio izmišljen??

    avatar

    03.09.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...