Komentari

maddogsh.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Bato kojem treba liječenje jer je umrlo u paklu :-))))))))))))))))))))))))).

    avatar

    02.09.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    :)) odličan, odličan opis!!! :)) i izvrsno poentiranje!!! Pozdrav, man!!!

    avatar

    02.09.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • Azagtoth

    Ah, schmrtz, to me podsjeca na dane kad smo jurisali na Andjeosku tvrdjavu, i onog malog demoncica Joju , koji je resetao sa svojim "Schwartz-lose"-rom po svima...njima i nama...ah, sto je taj demon bio saljivdzija.Titr-titr(donji kapak desnog oka titra u PTSP maniri), a pucalo je i grmilo..."k'o da vrazi sve to nose..."(citat).BUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUU...

    Schmrtz...to bijahu dani!

    avatar

    03.09.2007. (09:08)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Dvoumim se hoću li te pitati ili ne što se pobogu događa s onima koji UMRU u Paklu... Vjerojatno završe u "Podrigue" konzervi za Kerbera. Hahahahahahaha (sad se ko ja smijem sam sebi jer nitko drugi ne shvaća....). Inače, jedva čekam da vidim kako će se stvar ispraviti, koliko će biti duga i hoće li biti u njoj snage da ostane duga i stabilna dok se svi ne zadovoljimo. btw, suosjećam s Gabrielom jer i sam kašljem već pet dana ko sam vrag i ide mi na šifce!

    avatar

    04.09.2007. (09:50)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Znaš ponekad dok čitam ovo dođe mi da se upitam je li Lucifer Imoćanin ili Bosanac :-))))) Rodbinske veze i nepotizam, oh kako poznato :-))) I super je scena s mrvicama kruha, vidiš to pred očima kao scenu iz crtića :-)

    avatar

    04.09.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • modra iluzija

    Još jedan predivan tekst iz tvojeg starinskog pera umočenog u crnu tintu.U opisima sitnica postaješ pravi virtuoz užitak te je čitati.Svidio mi se opis scene jedenja kruha, dobro si to razradio.Sama tema je tako neobična da se polako nakon toliko vremena otkad čitam zapise o Gabrielu počinjem pitati da li je taj cijeli roman zapravo neka duboka metafora.Ma sigurno jest.Sada je treba iznaći ili će se naći sama za jedno stotinjak godina.U međuvremenu, puno srdačnih pozdrava ti šaljem, i vjerno te čitam i dalje.
    Zahvaljujem ti što čitaš mene i ostavljaš tako divne duboke i profinjene komentare.Svaki puta se zamislim nad njima, vema su originalni i posebni.Meni posebno dragocjeni.
    Adju.

    avatar

    05.09.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • MadDog

    @Zlica: Što reći nego: eto, i blato ima pravo na zdravstvenu zaštitu!
    @A.D: Većinu toga što sam želio prozborio sam kod tebe, ali - zaista - hvala, nisi trebao... (forumašima poznati smajli koji se crveni)
    @Azagtoth: Hm, da, sjećam se, kao da je jučer bilo, kad smo sanduke s municijom Joji nosili u trku koliko je pucao... schmrtz... odista...
    @Medo: "Podrigue" konzerva za Kerbera?!? Hahahahahahahahahahahahahahahaha... užasno dobar štos! Megaultramambodžambosuperduperlolčina!!! Molim za dozvolu da to mogu koristiti negdje u barem jednom budućem nastavku Gabrielade...
    @Nessa: Znaš, ponekad se to i meni učini, ali... ne znam... Hercegovci su svi listom vrlo pobožni ljudi, gdje će oni u pakao, pa rodijak je u raju, čuva mjesto... ih...
    @modra iluzija: osim što crvenim, drago mi je da tako razmišljaš, a što se pak tiče tvog bloga - kvalitetna poezija je kvalitetna poezija i vrijedi ju pročitati i proživjeti je.

    Anyway, hvala vam svima od reda...

    avatar

    06.09.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...